Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

סיפור קטן:

יש לי מלווה חודש וחצי. אני יורד למטה, מתחיל לנסוע, כולי עצבני בגלל משהו ופתאום שומע *פוף*.. נתקעתי במכונית מאחוריי.

אני יוצא החוצה ורואה את המראה הזה:

http://img263.imageshack.us/img263/1044/28102009060.jpg

בטח לרבים ממכם זה כבר קרה, אז אולי אני לא צריך לפרט באיזה עצבים ורטט אני עכשיו.

רק עשיתי רשיון! וכבר..

אזי, מה אתם חושבים שהנזק (מבחינת מחיר)? והאם יש מישהו באיזור השרון שאתם ממליצים שאני אשלח את השכן לשמה לתיקון?

לדעתכם פחח פשוט מתקן את זה? או שיש צורך בדלת חלופית והכול...

פורסם

קודם כל תרגע, יש לך מזל שהנזק מזערי ופעם הבאה שאתה עצבני אל תפחית את תשומת לבך מהכביש בגלל זה... חבל

הנזק קטן מאוד כל פחח יוכל לסדר את זה בסכום סימלי יחסית, אם יש לך ידיים טובות אפילו אפשר לפרק את הדיפון של הדלת מבפנים ולדחוף את זה החוצה.

פורסם

תודה רבה רבה לך.

אתה אומר את דבריך לבטח? אשמח לעוד עידוד :|.

איזה באסה.

והסיבה שהייתי עצבנית מוצדקת, היא גם הסיבה שנכנסתי למכונית מלחתחילה.. אבל, הייתי צריך בכול זאת לעשות הכול איטי יותר, מה לעשות.

תודה רבה רבה לך!!!

פורסם

התמונה אינה כ"כ ברורה, האם קיימת פגיעה בצבע?

אם התשובה היא לא, אז הנזק יהיה זול לתיקון, וכמעט כל פחח יוכל לטפל בזה.

אני מעריך, שאם העבודה היא רק לפרק את הדיפון של הדלק, ולהחזיר את הפח למקומו אז זה לא יעלה על 250-300ש"ח.

פורסם

לא ניתן לסדר את המכה ע"י דחיפה מבפנים .

העלות לא תהיה סימלית כיוון שיהיה צורך בצביעת כל הדלת , אם למשל הוא היה פוגע רק בחלק התחתון אז היה אפשר לצבוע רק עד פסי קישוט אך בגלל שהמכה בשני צידי הפס קישוט יהיה צורך בפחחות וצביעת כל הדלת .

לדעתי העלות לא פחות מ 500 ש"ח .

פורסם

+1 על יבגני.

לא יוכלו לסדר את הפח בדחיפה מבפנים, יהיו סימנים באזור הקיפול של הפח ולכן דרושה צביעה של הדלת.

לא סיפור כל כך יקר אך בטח לא 250-300 שקל כמו שרשמו לך.

בכל אופן, "יצאת בזול" ומקווה שזו המכה האחרונה שתקבלי ברכב בכל שנותייך הבאות בנהיגה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

הרגת אותי ארז.

אני יודע שמכה כזו אופטימלית לאישה, אבל אני דווקא גבר.

נעשה בעצבים ובלהט הרגע..

בכול מקרה, אין שום פגיעה בצבע, זה פשוט נכנס לבפנים.. כאילו מישהו נתן מכה ממש חזקה עם היד והכניס את זה פנימה.

בא לי לבכות.

מקווה שיעלה כמה שפחות.

תודה בכול מקרה.

פורסם
הרגת אותי ארז.

אני יודע שמכה כזו אופטימלית לאישה, אבל אני דווקא גבר.

נעשה בעצבים ובלהט הרגע..

:evil:

מה הקשר בין הדברים?

כשאני עצבנית אני לא נוסעת עם הרכב לתוך הרכב של השכנים.

נכתב בעצבים ובלהט הרגע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נהגת שודים,

הכול בצחוק ומאהבה.

כתבתי בכותרת "אני חייב" והגיבו לי "מקווה שזו הפגיעה האחרונה שתקבלי ברכב".

יש לי הרבה ידידות נהגות שנוהגות מצוין והמורה שהגיש אותי בסופו של דבר לטסט השלישי הייתה אישה.

אין לי שום אפליה כזו או אחרת, הכול בצחוק.

בקשר לפגיעה בדלת, האם מישהו מכיר פחח מומלץ לעניין זה באיזור רעננה-כפ"ס-הרצליה?

פורסם

והסיבה שהייתי עצבנית מוצדקת, היא גם הסיבה שנכנסתי למכונית מלחתחילה.. אבל, הייתי צריך בכול זאת לעשות הכול איטי יותר, מה לעשות.

תודה רבה רבה לך!!!

זאת הסיבה לבלבול.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

"אוטו פיקס" שברח' החושלים 11 א.ת הרצליה פיתוח, טל' 09-9583827 או 052-3202782 לדניאלס.

הם לפעמים מצליחים להוציא את המכה החוצה, במכשור מיוחד, שלאחר התיקון אין בכלל צורך לבצע צביעה.

בברכה - רפי לין

פורסם

חבר - מתמונה אחת מטושטשת בלילה - גם אם משהו בפורום היה פחח - הוא לא היה יכול לתת לך הערכה.

אני פסימי לגבי אופצית הדחיפה - זו נראית לי מכה באיזור בעייתי.

לגבי ה"עצבנות המוצדקת" - אין דבר כזה.

אתה עוד צעיר אז אין לך את הפרופורציות הנכונות לגבי דברים כאלו אולי, אבל המקום לכל סוג של רגשות - זה לא בכביש.

מה אם חס וחלילה , במקום אוטו (שיכולת לראות בכל המראות האחוריות) היה ילד קטן?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...