Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי על קיום של כרטיס USB שמתחבר לדיוידי ברכב ונותן אפשרות לקליטה של ערוצים כגון ערוץ 1 וערוץ 2.

מישהו שמע? מכיר? יכול לתת חוות דעת על המוצר?

תודה מראש.

פורסם

אתה מתכוון לאותו כרטיס שמחליף את הצורך ברכישת הממיר לקליטת השידורים החינמיים?

אם כן, תיאורתית זה אמור לעבוד, אבל לא הייתי בונה על זה. בממירים הדיגיטליים הביתיים דווחו בעיות קליטה וצפייה, אני משער שתנאי רכב (קפיצות, תזוזות, מיקום נמוך) רק יעיקו על העסק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אכן כן קיים כזה דבר, מדובר על הפרוייקט של הרשות השנייה, את הערוצים 11,10,22,33,99 כעת תוכל לקלוט ללא תשלום חודשי. כיום קיימים ממירים עם מסכים לרכב או ממירים לרכב בלבד שאתה פשוט מחבר למסך שיש לך כבר.

אתה יכול לקנות דונגל שמתחבר לUSB במחשב שאיתו תוכל לקלוט את הערוצים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

תאמין לי ליאור איזה תזמון יש לי :)

לפותח האשכול -

לא מאמין שיש מקלט dvb-t usb שיתאים לך

זה לא dok הוא לא קורא את זה כקבצים..

מה שכן יש לך אפשרות זה מקלט ( ממיר ) רגיל שעובד על 12v ( אולי יש כאלה גם שמותאמים למתח רכב ככה שלא תצטרך מייצב מתח ) ומוציא וידאו+אודיו ואז תוכל לחבר לאחד מכניסות הוידאו במכשיר

לגבי קליטה של ממיר כזה בזמן נסיעה

בעייתי מאוד

בשביל לקלוט טוב בזמן נסיעה צריך ממיר בעל 2 אנטנות ( divesity )

בנוסף הקליטה מאוד בעייתית כרגע באיזור המרכז ( בקרוב אמורים להרים אנטנה בתוך ת"א ככה שזה אמור להשתפר )

כל העסק עדיין בשלבי ניסוי

כרגע מההתנסות שלי בעזרת הדבקת האנטנה למרכב הרכב ( היא מגנטית ) הצלחתי לקלוט סבבה באיזור ת"א מזרח - רמת גן - גבעתיים בעמידה ובנסיעה איטית

יש ערכה של אפריל טקליין אם אני לא טועה שאומרים שהקליטה בה מצויינת ( כנראה היא diversity )

הבעייה היא שהעלות שלה היא 5000 ש"ח ככה שלדעתי זה לא כדאי

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

500 ידעתי שלא אבל לא זכרתי אם זה באמת 5000 אז בדקתי

מסתבר שזה 2000 ( או 1800 ליתר דיוק מאיזה פוסט של מישהו באינטרנט )

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000492713

אמנם לא 5000 אבל עדיין מחיר לא הגיוני לשלם על זה לדעתי..

ומשהו מעודד שמצאתי :

http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20091014_1120831

:)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם
תאמין לי ליאור איזה תזמון יש לי :)

בנוסף הקליטה מאוד בעייתית כרגע באיזור המרכז ( בקרוב אמורים להרים אנטנה בתוך ת"א ככה שזה אמור להשתפר )

כל העסק עדיין בשלבי ניסוי

השלב ניסוי כבר נגמר והקליטה לא ממש השתפרה :-(

http://www.hometheater.co.il/vt89079.%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%AA-DVB-T-DTT-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%A8

האנטנה העתידית בת"א - רק דיבורים בינתיים.

לא הייתי משקיע מעבר ל 50 שקל ב DTT בינתיים

פורסם

תומר שלב הניסוי רק התחיל באוגוסט..

הוא יגמר רק בעוד שנה כשאמורים לנתק את האנלוגי

בדצמבר אמורים להתקין את האנטנות החדשות ואז אמורה להשתפר הקליטה..

פורסם

אופציה נחמדה

הסיכוי שזה יעבוד טוב בנסיעה ? נראה לי אפסי

• תוכן חדש...