Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הכל עניין של תקציב. ברור שלמצוא רכב טוב שמור בתקציב נמוך מאוד (כגון פונטו 95'), שבד"כ משמש צעירים מתלהבים, היא משימה קשה יחסית.

פורסם

אני ואח שלי חיפשנו לו רכב קרוב לחצי שנה. התפרשנו לכמה כיוונים בכדי למצוא כמה שיותר מהר.

חיפשנו פיג'ו - 205, 206, 306

חיפשנו סיטרואן קסארה.

לא מצאנו רכב אחד שהבעלים שלו לא משקר, לא מוכן להוריד על ליקויים, רכב שלא עבר תאונות, רכבים עם קומבינות ומה לא ראינו...

אתמול אבא שלי שאל את החבר שלו (בעל מוסך) אם יש לו איזושהי פיג'ו שמורה ובזול - ומסתבר שבדיוק הבן אדם מוכר בשביל מישהו 205 שנת 97' עם 130,000 ק"מ. נראית כמו חדשה, טסט לשנה וחודש, עם מזגן/חימום מצויינים. שילמנו 6,700 ש"ח ועכשיו אפשר להתחיל להנות...

בקיצור - תמיד להיות עם היד על הדופק - בסוף מוצאים את הכלה שמחפשים.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אני לא בדיוק מבין מה הבעיה סביב אתרים יד 2 ואתר יד 2 בפרט... סך הכל יש הרבה רכבים למכירה, האתר סוקר את הפרטים מאחורי כל מכונית. זה ידועה שיש סוחרים באתרים האלה, סך הכל יש אנשים שמתפרנסים ככה. מכונית שתקנה מסוחר לא חייבת לסבול מיותר תקלות. בהרבה מהמקרים הסוחרים הם אותם האנשים שאכן מוצאים את הדילים הזולים ביותר ודואגים למכור אותם במחיר שוק רגיל.

והעיקר הוא שיש אותם דברים בסיסיים שאותם אי אפשר לשנות כמו מספר הבעלים הקודמים, סוג הבעלים והבלאי של הרכב. לא משנה מה יהיה כתוב באותה הודעה הרי זה לא ישנה את טבעו של הרכב. בסופו של דבר הקונה בא לראות את הסחורה, המידה ויש לקויים או טעויות, הוא פשוט לא יקנה.

זהו מעבר לזה לא הנדסת חלל.

• תוכן חדש...