Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם, אז אחרי כמעט חצי שנה שיש לי את הרכב הנ"ל (סוזוקי סוויפט שנת 88 אוט' מנוע 1.0) אני סמוך ובטוח שזאת הרכישה הכי כדאית שהייתה לי עד היום, הרכב נועד בתחילה כרכב שלישי בבית, רכב שיהיה למצב שיש רכב מושבת ובמקרים שרוצים לקפוץ למקום כלשהו בתוך היישוב (צ.דלק של 1/18-19) , למעשה, נסעתי עם הרכב הזה כמעט לכל מקום בארץ (אני מאזור הדרום) אם זה לירושלים/חיפה/נתניה/ת"א/ראש העין/חדרה ומה לא (סמכתי עליו יותר מהR25 שהייתה לי פה)..נסיעות שכאלה היו 3-4 פעמים בשבוע והרכב עשה אותם ללא כל בעיה, לא הייתה לי פעם אחת שהרכב נתקע או התחמם,לאור המחיר המגוחך שקניתי אותה (1900 ש"ח) הרכב נותן תמורה מלאה למחיר!

עכשיו לענייננו, מדי פעם הייתי בודק שמן/מים ומוסיף אם היה חסר (בד"כ היה חסר מעט שמן אחת לחודש-חודש וחצי הייתי מוסיף)

הייתי רוצה לדעת מה צריך לעשות לרכב כמו זה במה שנקרא "טיפול תקופתי", אני יודע על פילטר אוויר, פילטר שמן, לבדוק בלמים וזהו בעיקרון, אני לא חושב שזה כל כך מסובך כי הוא רכב ממש פשוט מבחינה מכנית, השאלה אם ניתן לעשות את זה לבד בלי יותר מדי בלאגן?

ועוד שאלה, הייתי נוסע ברוב הפעמים עד שמיכל הדלק כמעט וריק ואז ממלא שוב, אני יודע שזה לא בריא למשאבת הדלק (או בעצם קרבורטור שיש פה) ובגלל זה בזמן האחרון אני מרגיש שאני לוחץ את דוושת הגז לקצה מעין "השתנקות" של הרכב כמו איזה קרטוע כזה שאתה מרגיש שזרימת הדלק היא לא חלקה, וזה מורגש בעיקר בעליות, מה לדעתכם הבעיה? אולי כדאי לנסות תוסף K44 או דומה לו?

אשמח אם תעזרו לי בנושא, בברכת חג סוכות שמח ושבוע טוב.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

טיפול תקופתי:

החלפת שמן, פילטר שמן.

פלגים

בדיקת בלמים, רצועות, צינורות.

בעצם טיפול 10,000 רגיל כמו בכל רכב אחר.

לשנת הייצור של הרכב אין שום משמעות מבחינת אופי הטיפול (למעט סוג השמן וכו')

פורסם

מה שכן - הייתי דואג למצב הקרבורטור בטיפול אצל מומחה קרבורטורים

פה אין מה לחסוך לדעתי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תחליף פילטר דלק, יש סיכוי שזה יפתור את בעייתת ההשתנקות.

אם אתה הולך לעשות את הטיפול לבד, תקנה 3 פלגים ולא 4

בדוק מפלס שמן גיר אוטומטי, אם לא בדקת הרבה זמן.

צריכת דלק 1 ל 19 בסוויפט אוטומטית קיימת רק באגדות.

פורסם

צריכת הדלק של 1/19 מושגת בנסיעה רגועה של 90-100 בכבישים בנעירוניים, אני בטוח בכך, ערכתי בדיקות כמה וכמה פעמיים וכל פעם אני מתפלא מחדש מצ.הדלק המפליאה לטובה..

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

ממליץ לך על טיפול בהקדם,להחליף:

שמן,פ.שמן,פלגים,פ.אויר,פ.דלק,שמן גיר במידה וצריך.

בדיקת בלמים חובה!בדיקת רצועות וגומיות למינהם.

דרך אגב יש לה טסט?

במידה ולא ממש בא לך להתלכלך אני מוכן לעשות לך את הטיפול,

בין 100 ל-300 שקל עבודה, תלוי במצב הברקסים.

יניב

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

• תוכן חדש...