Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עליי להכניס את הרכב למוסך שיכול לעשות עבודות מכונאות כללית על אפלאוז 93.

אשמח לקבל חו"ד על מחירים שקיבלתי לעבודות הבאות:

החלפת מסרק הגה עקב נזילות וחופש באחד משופץ :1400 ש"ח לא כולל מע"מ

החלפת כריות בולמים בשני גלגלים קדמיים : 450 לפני מע"מ.

החלפת שתי זרועות פרונט :450 לפני מע"מ.

אין לי ספק שהליקויים הם אמיתיים (בדיקה לפני טסט) מכיוון שזה מוסך שאני מטפל בו שנים והם הגונים ולעולם לא דחפו לי דברים , אך המחירים גבוהים לטעמי ואני רוצה לבדוק בעוד מקומות...כמובן לא במוסכים מורשי דייהטסו שם המחירים גבוהים אף יותר.

פורסם

אני מניח שבמוסכים של כפר יאסיף תוכל לקבל עלויות פחותות בהרבה.

אם תצליח להשיג את החלקים המתאימים בעצמך תוכל להכנס לכל אחד מהמוסכים בשפרעם או בכפר יאסיף ולקבל הצעות נמוכות לטיפול. כמובן שמדובר על מזומן נקי.

פורסם

המחירים יקרים, לדוגמא 4 כריות איכותיות ל-2 גלגלים קידמיים עולות 80 שקל (יש אפילו נמוך מזה).

אני ב- 520 שקל + מע"מ החלפתי את כל הבלמים (סה"כ 8 רפידות) בכל הגלגלים + חריטה רק בגלגלים אחורים + אישור בלמים לטסט.

מדוע יש להחליף את זרועות הפרונט, מה הייתה הבעיה ?

פורסם

הכוונה לבולמים קידמיים ולא בלמים (ברקסים). להבנתי הצנועה מדובר על תושבת הגומי שעליה יושב כל הקפיץ הקדמי הקדמי..צריך לפרק את כל הבולם וגם לכווץ את הקפיץ.

לטענתם יש חופש בזרועות הפרונט ולכן יש להחליף.

אצלי באפלאוז משנת 93 יש בלמי תוף מאחורה..מאיזו שנה יש 4 בלמי דיסק ?

• תוכן חדש...