Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו, מאיפה צצו ה-TOYO האלה?

זאת חברה חדשה או שסתם ככה היא הפכה פתאום להיות חביבות הפורום? האם זה בעיקר בגלל המחיר?

יש רכבי יוקרה\רכבי ביצועים שמגיעים עם הצמיגים האלה במקור?

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה עם יוקוהומה S דרייב?

צמיגים מאוד טובים.

בצער רב נמכרה לה ה205GTI שלי כולל המנוע MI16.

הרכב הבא יהיה הנעה אחורית/4X4. ממממ

פורסם

קודם כל תודה רבה לכל המגיבים!

אז אני מבין שסה״כ יש כאן הסכמה לגבי הt1r..

בצמיגים אני לא ממש מבין, זה מה שהמליצו לי,

אז אם יש הצעות נוספות אני גם אשמח לשמוע...

פורסם
תגידו, מאיפה צצו ה-TOYO האלה?

זאת חברה חדשה או שסתם ככה היא הפכה פתאום להיות חביבות הפורום? האם זה בעיקר בגלל המחיר?

יש רכבי יוקרה\רכבי ביצועים שמגיעים עם הצמיגים האלה במקור?

הטויו האלו הם ממש לא חברה חדשה, הם חברה מאוד ידועה בחו"ל שהיבואן שלה בחר שלא למתג או לפרסם את הצמיגים בארץ. אחת התוצאות היא שהמחירי צמיגים של טויו הם זולים משמעותית מצמיגים אחרים ברמה דומה. ה T1R עולה הרבה פחות מהמתחרים שלו - גודייר F1, ברידסטון פוטנצה, וכו.

בסופו של דבר המרוויחים הם הלקוחות שיכולים לקנות צמיג ברמה גבוהה מאוד ובעלות נמוכה יחסית.

פורסם

מה המקביל של Toyo ל-Potenza RE050A? (צמיג של כ-2000 שקל ליחידה לפני הנחות)

The Potenza RE050A is a Max Performance Summer tire designed to complement the performance of sports cars, sports coupes and sport sedans. While the Potenza RE050 is used as Original Equipment on the supercharged Mercedes-Benz S55 AMG sedan, a Potenza RE050A Scuderia version is used on the 12-cylinder Enzo Ferrari supercar, and a Run Flat version is used on the BMW Z4 sports cars and 5-Series sedans. The Potenza RE050A was developed to provide good traction along with responsive and predictable dry and wet road handling. It is not intended to be driven in near-freezing temperatures, through snow or on ice.

Toyo כלל לא מוזכרים שם...

http://www.tirerack.com/tires/surveyresults/surveydisplay.jsp?type=MP

תודה :)

פורסם

יהיה זה ה R1R שאגב נזכרתי, מגיע מקורי על מיצובישי EVO FQ400

עולה פחות מחצי.

לא תמצא TOYO ב TIRERACK כיוון שהם לא משווקים אותו.

לשפר בלי להתפשר

פורסם

RE050 לא עולה 2000 ליחידה, RE070 עולה 1450 בערך,והוא טוב יותר.

אצלי בSTI אחרי שהRE070 לא היו משהו,עברתי לדנלופ ספורט מקסס.

צמיג טוב בהרבה מה T1R.

מה גם שאין כמעט להשיג T1R בארץ.

פורסם

אני מדבר על ה-RE050A. יש מלא דגמי RE050 וגם כמה וכמה דגמי RE050A...

המחיר של הRE050A הוא בערך 1950 לפי מחירון היבואן. ראיתי בעיניים. כמובן שהמחיר יהיה שונה וכנראה קצת יותר נמוך (אבל לא מה שציינת) בחלק מהמקומות. אם מצאת את הRE070 ב1450, אז כל הכבוד.

בכל מקרה הRE050A שיש לי מדהימים לדעתי.

לצערי אחרי 18K ק"מ הם מראים סמני בלאי מתקדמים וזה לא מוצא חן בעיני כי לא התעללתי בהם בצורה מוגזמת.

פורסם

הצמיג המתחרה לפוטנצה RE 050 הוא הטויו T1R. יש לי סט של T1R וסט של הפוטנצה על הרכב שלי, ואני משתמש בטויו כצמיג לגימקנות ובפוטנצה כצמיג ליום יום.

ה R1R הוא מתחרה לפוטנצה RE070 ושניהם צמיגים טובים יותר משאר הצמיגים שהוזכרו פה (גם מהספורט מקס שנחשב ברמה של ה T1R וה RE050)

פורסם

אני חושב שלא.

היצרן אמנם תייג אותו באותה הקטגוריה אך דעתי האישית היא שה R1R הוא צמיג מעולה. בכלל ובייחוד ביחס למחירו. אבל הוא אינו מתחרה אמיתי ל 070. במחיר הזה כבר אעדיף R888.

RE050A

TREADWARE 140

מתחרה בפועל - R1R

דעה אישית, לא יותר מכך.

לשפר בלי להתפשר

פורסם

היי דודי

אל תאמין ליחס השחיקה של הפוטנצה, ברידסטון החליטו לפרסם את רוב הצמיגים שלהם עם יחס שחיקה זהה - 140, רוב דגמי הפוטנזה וחלק מדגמי הטורנזה מגיע עם יחס שחיקה זה למרות שהאחיזה רחוקה מאוד מצמיגים ברמות נורמליות - כמו לדוגמא הצמיג הזה:

http://www.tirerack.com/tires/Spec.jsp?make=Bridgestone&model=Turanza+ER30&tirePageLocQty=

מניסיון עליו - הוא ממש לא קרוב ל T1R, לגודייר F1 ולעוד צמיגים רבים בעל יחס שחיקה כפול - 280. (למעשה לא מעט צמיגים כאלו הושמדו למטרות דריפטים תחת המיאטה הממש לא חזקה שלי)

חלק מהצמיגים של הפוטנזה שיש להם יחס שחיקה שונה זה בגלל שהם מותאמים לתחרויות כאלו ואחרות שדורשות יחסי שחיקה שונים. הפוטנזה 011 נועד למרוצים שמוגבלים עד יחס שחיקה 180, ה RE070 מיועד כמובן למרוצים שמגבילים יחס שחיקה של 140/ הפוטנצה Potenza RE050A Pole Position RFT מגיע עם יחס שחיקה של 280 למרוצים המתאימים.

באותו אופן, הפוטנצה RE050 איינו צמיג שנועד להיות ברמה של ה R1R או הפוטנצה RE070 אלא פשוט עוד צמיג ברידסטון המקביל לצמיגים מסוג T1R ודומיו - רק שאיינו מתוייג נכון כיוון שהוא איינו משמש לתחרויות בארה"ב.

לסיכום - ראה מבחן ישן של צמיגים, בו אתה רואה את הפוטנצה באותה קטגוריה כמו ה T1R (אפילו מקום אחד אחריו), אני לא חושב שהמבחן הזה מייצג את עולם הצמיגים היום, בעיקר בגלל שמאז היו שינויים בצמיגים, יש דגמים חדשים, הטויו שופרו, הגודייר עברו לייצור מחוץ לגרמניה ויש דגמים שהחליפו דגמים במבחן, אבל במבחן הזה אתה יכול לראות את הקטגוריות והמתחרים של שני הצמיגים האלו...

http://www.caranddriver.com/reviews/comparisons/05q4/tire_test_the_quick_and_the_tread-comparison_tests

• תוכן חדש...