Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה יצא לי לראות כ-12 שריידים (מהסוג שבכותרת) למכירה. בערך ב-5 מתוכם (כולל כאלו שמורים במצב טוב ואפילו טוב מאד) אני מוצא או סדקים שעולים כלפי מעלה (לכיוון תושבת הבולם) או ריתוך נקודתי שנפרד באותו איזור. מדובר בפח דק יחסית באיזור בית הגלגלים הקדמיים (כאילו מאחורי הגלגל) אשר מרותך כחלק מהשסי.

האם מישהו מכיר את התופעה? האם באמת מדובר במחלה של הרכבים האלו?

להערכתכם האם הגיוני לתקן ע"י ריתוך?

חשוב לציין שברוב המוחלט של הרכבים שנתקלתי בזה לא זיהיתי עיוות באותו פח כך שלא היה ניכר סימן לתאונה, נראה יותר כמו עייפות של נקודה חלשה.

עד עכשיו פסלתי על הסף רכבים כאלו, אם כי נראה שזה מגמתי ופוסל הרבה רכבים במצב כללי טוב.

פורסם

טוב גוגל עזר קצת. העליתי את אותו השרשור של הבחורה ששקלה לתבוע את המוכר. כנראה שהזיכרון שלי דיי דפוק :-)

מכל מקום כמה שאלות:

1. איך זה שרכבים רק עברו טסט ואף אחד לא שם לב לזה?

2. במידה ומבצעים ריתוך קטן האם בטסט יכולים לדרוש בדיקה בהתאם לתקנה 309?

האמת שאני מדבר יותר על המקרה שבו שני הפחים נפרדו בריתוך הנקודתי ופחות במקרה של סדק. את הסדק נראה לי באמת קשה לתקן בצורה טובה.

• תוכן חדש...