Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש גרנד ויטרה 2005 ,ראיתי שניים -מבקש יעוץ מהמומחים...

הראשונה - כסופה שנת 2005 יד 2 עם 78000ק"מ לפני טיפול 80000 וטסט נראית טוב , נראה לי שצמיגים ישנים אפשר להגיע למחיר ה- 75000 ש"ח מחירון 79000

תוספות של כיסוי צמיג מדרכות צד ומגן חזירים

השניה -שחורה שנת 2006 יד 2 עם 58000 ק"מ לפני טיפול 10000 אחרי טסט נראית טוב דורש 85000 ש"ח מחירון 86000 (לא היה שלט למכירה במקרה שאלתי אם מוכרים )

תוספת של מגן חזירים.

שני הג'יפים של נשים, רכב שני במשפחה.

אני מתלבט כי חיפשתי רכב עד ה- 80000 והשחורה קצת יקרה למרות שאני יכול לקנות .

הכסופה מפורסמת כבר הרבה זמן בלוח ולא נמכרת ויש לעשות לה טסט וטיפול 80 אולי גם צמיגים.

על מה מומלץ ללכת? האם משלמים על ג'יפים כאלו מחירי מחירון?

כמה פחות או יותר עולה טיפול 80 , החלפת צמיגים בדגמים האלה?

נ.ב כשנסעתי בשחורה לוח השעונים הראה שמופעל 4WD מה זה אומר.... ( שאלתי את בעל הרכב לא מבין בזה כמוני..)

פורסם

בתור רכב שני במשפחה ושל אישה, לשני הרכבים יש לא מעט קילומטרים.

לדעתי משלמים פחות ממחירון היום על הרכבים האלו, יצא דגם חדש עם מנוע 2.4 וזה גם גרם לירידת מחיר של הדגם עם 2.0 ליטר.

טיפולים אתה יכול לברר במוסך המרכזי.

בהצלחה

פורסם

אותי מדאיגה השורה הבאה ובמספר מובנים:

...

נ.ב כשנסעתי בשחורה לוח השעונים הראה שמופעל 4WD מה זה אומר.... ( שאלתי את בעל הרכב, לא מבין בזה, כמוני..)

1.לוח המכוונים הראה שמופעל 4WD" - זה כבר הקיצוניות של "לא ראה שטח", "רכב של אישה...", זה שלא יורדים איתו לשטח לא מבטיח רכב שמור. במקרה הזה, בהנחה שאני לא טועה, כנראה שחוסר ההבנה המינימלי הביא אותם למצב בו הם נוסעים משולבים ל4X4 כל הזמן, מה שמביא לשחיקה מיותרת של מכלולים ולצריכת דלק מוגברת. (2005/6 זו הצורה החדשה? מכיוון שאני לא מכיר את השנתון הזה,אולי אני טועה והוא מגיע בתצורה של AWD כברירת מחדל וכתגבור בטיחותי ולא כ4X4.)

מצד שני, גם יכול להיות שמעיד על תקלה, אם לא משולב ובכל זאת המנורה דולקת/מהבהבת.

2."מה זה אומר.... ( שאלתי את בעל הרכב, לא מבין בזה, כמוני..)" - למה אנשים קונים ג'יפים/ג'יפונים? לא עושים קצת שיעורי בית לפני? לאיזו מטרה קונים רכב עם מערכת הנעה כפולה? ב99% מהמקרים, אם אתה נוסע ברכב 4X4, ודולקת מנורה של 4WD - 4 Wheels Drive, משמע שאתה במוד של 4X4.

לגבי ידית השילוב (או אלקטרוני בשנתון הזה?), אתה מכיר ומבין את מצבי ההנעה האפשריים בג'יפ?

בנוגע לצמיגים, תלוי במידה, יצרן ודגם.

אם אני לא טועה ב3 דלתות המידה היא 215/75/15, ובדגם החדש 225/70/16.

אני יכול להגיד שאצלי היא 235/60/16 (5ד' ישנה), צמיגי YOKOHAMA ATS, מה שנקרא, "חצי חצי" (חתך "חצי" שטח, "חצי" כביש, שהוא פשרה שמאפשרת אחיזה סבירה בשטח ואחיזה ואיכות נסיעה סבירה בכביש), עלו לי 2,500 ש"ח לפני שנתיים.

מגן חזירים לא חוקי ומיותר.

ד.א.

מתנצל מראש על הניסוח, אל תקח את הטון הביקורתי כתוקפני. אני פשוט באמת לא מבין איך אנשים לא מבררים קצת למה הם נכנסים, איך זה עובד ולמה.

:-D

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

ברור, זה ידוע שלחפש ויטארה אורך שנתיים, לפחות.

:roll:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...