Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה כשבועים שאני מתעניין לרכוש טויוטה סאן, אבל מספר סוכנויות שהייתי, כולל המרכזית, כל הזמן אומרים שלא יודעים תאריך אספקה של הסאן ולא יודעים מתי יהיה, אז אני אני רוצה לבצע הזמנה, יש להם GLI ובכלל, הסאן מיוחד לציי רכב לא לפרטיים אז לא בטוח שיצליחו למצוא לי כזה !? משהו מכיר את התופעה ? משהו קנה סאן בפרטי ללא בעייה/עם בעייה, לאחרונה ?

פורסם

במקרה הזה לפחות, טויוטה יודעים מה טוב עבורך. אני לא יודע מה תוספת המחיר בקניית GLI אבל אתה מקבל רכב יותר מאובזר, כשהיתרון בשבילך (למעט האבזור הנוסף) הוא שבמעמד המכירה הרכב שלך "ייחשב" יותר מאלפי הקורולות סאן שנמכרות מציי רכב. ככה זה כשקונים פרטי רכב פופולרי בציי רכב - כדאי יותר לקנות את הגרסה המאובזרת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מנסיון של חבר שגם פוזל לכיוון ה-sun, מדובר בהפרש של 12K.

הבדלי איבזור: ESP, בקרת אקלים לעומת מזגן מכני, חלונות חשמליים מאחור, הגה+ידית הילוכים מצופים עור, 6 רמקולים לעומת 4.

פורסם

ככה זה, אם היית נראה להם אחד שיושב על מליונים הם היו מציעים לך גם לנד קרוזר V8,

אותם מעניין להרויח כסף, בגלל זה הם לא הציעו לך יאריס זולה יותר.

זה שהם הציעו לך את ה GLI זה לטובת האינטרסים שלהם ובמפתיע גם שלך.

הרכב שלך אמנם חיצונית יהיה דומה לכל קורולה סאן של חברות הליסינג

אבל הוא יהיה שווה יותר מבחינה כלכלית, ויקל על מכירת הרכב בתקופה שתרצה למכור.

אם תשים לב אין בקושי סאן פרטית, הכול של ציי הרכב,

ואולי זה נשמע טיפשי, אבל אם לאחר כמה שנים היית רוצה למכור לי את הרכב כשהוא בגירסת הליסינג

ואתה טוען שהרכב יד ראשונה פרטית, הייתי חושב פעמיים אם להאמין לך או לא.

שלומי.

פורסם

אהלן!

לי יש טויוטה קורולה SUN 2005. ההבדל בין ה-SUN ל-GLI הוא באיבזור, למשל בחלונות חשמליים מאחורה שלא קיימים ב-SUN ועוד דברים קטנים נוספים.

אין הבדל מבחינה מכאנית בין 2 הדגמים, טויוטה קורולה בכלל רכב אמין מאד, 4 שנים יש לי אותו, החלפתי אורות דרך בלמים קדמיים ומגבים וכמובן טיפולים.

בעיה בטויוטה זה בשחיקה של בלמים קדמיים, החלפתי כבר איזה 3 פעמים ואני ממש שומר על האוטו ולא נוסע "גז-ברקס".

שטויות לגבי בעיות במכירה של הרכב כשתרצה, אם תשמור עליו כמו שצריך , תוכל למכור אותו במחיר מחירון. אני כבר קיבלתי 3 הצעות מאנשים שראו אותי בכביש או בחניון, למרות שאני לא רוצה למכור אותו.

• תוכן חדש...