Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין לרכוש סט בוקסות עם ראצ'ט דרייב 1/2 ומאריך משהו מקצועי במחיר של כ 600-700ש"ח

על איזה סט אתם ממליצים, אני צריך את הסט הזה לעבודות ברכב.

ואם יש אתר שניתן להזמין דרכו אשמח מאוד לקבל המצלצה, רק לא מחו"ל.

תודה

פורסם

מאיפה אתה בארץ ?? עדיף לראות את הסט בעיניים כדי לדעת אם הוא באמת מתאים לצרכים שלך . אני ממליץ על signet קניתי את הארגז הכי גדול שלהם ב 1400 שקל לפני שנה יכול להיות שהמחיר ירד ויש שם המון דברים

פורסם

לעניות דעתי, אתה לא צריך לקנות סט שלם אלא כמה בוקסות בודדות, ואם אתה לא הולך לפתוח מוסך משהו פשוט יתאים לך.

אצלי למשל רוב הברגים הם במידה 10 או 13 או 17 או 19.

פורסם

הבעיה היא שאני מבצע כמעט את כל סוגי העבודות ברכב, לכן אני זקוק לבוקסות שונות.

זה לא שחסר לי כלים, יש לי ים כלי עבודה הבעיה היא שהכל מפוזר וחסר לי חלקים מסטים, לכן אני רוצה לקנות מזוודה מסודרת עם בוקסות איכותיות שאשמור עליה שלא תתבלגן כמו שאר הכלים.

פורסם

יש את הסט 1/2 של Proxfene עם 22 או 24 בוקסות (כולל עמוקות לפלאגים), הוא נמכר לדעתי בסביבות ה 250-300 ש"ח.

יש לי את אותו הסט רק במידה 3/8 ואני מאוד מרוצה.

אם זה לא מספק אותך ואתה תשתמש בכלים האלה באופן יומיומי אז קפיצה אחת לרחוב יצחק שדה ואני בטוח שתקבל שם כל מיני הצעות על כלים יותר מקצועיים כדוגמת Signet וחבריו.

פורסם

מפתיע אותי לראות שאלה כזאת מחבר פורום ותיק ומקצועי כמוך. חיפוש היה נותן לך המלצות רבות וממוקדות.

אני מציע לך לא להיחפז בקניה הזאת, היות ומדובר בסט שילווה אותך שנים קדימה. במצב שלך, הייתי מבקר במספר חנויות כלים בסגנון אלה שיש ביצחק שדה בת"א, מסתכל על קטלוגים של יצרנים שונים, בוחר לעצמי את הסט האופטימלי וקונה אותו, גם אם זה אומר להזמין אותו במיוחד ולחכות חודש עד שהוא יגיע.

היות ואתה גר בב"ש, ואני לא יודע מה מצב החנויות שם, יש לך אופציה נוספת. אתה יכול להתקשר לחברות כמו גוטמן-ברזילי, ג'ורג' קוואז ונגה כלים (יבואניות ומפיצות של מותגים רבים בתחום), להציג את עצמך בתור בעל עסק ולבקש שישלחו לך בדואר קטלוגים רלוונטיים (או פשוט לעיין באלה שיש להם באתר). מנסיון, הם בד"כ שמחים לעשות את זה. אח"כ, אם אתה מוצא משהו שמתאים לך, אתה יכול להתקשר ולשאול אם יש להם מפיץ באזור שלך ואז לקנות ישירות ממנו. עם שימוש נכון בטלפון ואינטרנט, תוכל לעשות 90% מהדרך מבלי לעזוב את הבית.

אם יזדמן לך מתישהו להגיע לאזור נתניה, מומלץ לבקר בחנות זייפר צפון באזה"ת הישן (לא להתבלבל עם זאת שנמצאת בחדש). הם סוכנים אזוריים של היבואנים שציינתי לעיל, וגם של פלדטק (Signet) ועוד רבים וטובים. מה שטוב שם זה שתוכל גם לראות את כל הקטלוגים במקום אחד, וגם לקבל עצה מקצועית (בנושא זה, מומלץ לדבר עם שייע).

מבחינת חברות מומלצות, יש הרבה אפשרויות. בצד היקר של הסקאלה יש את Hazet, Snap-On, Beta, Stahlwille ועוד כמה, אבל לא כולם מיוצגים באופן סדיר בארץ, אז יכול להיות שלא כל המוצרים יהיו זמינים. איפשהו באמצע יש את Signet, Cosco ו-ProfFxene שזכו לפופולריות בישראל בשל תמחור נח ואיכות סבירה, אבל לא ממש מיועדים לעבודה קשה. בקצה התחתון ישנם יצרנים סיניים עלומי שם ומוצרי OEM של הום-סנטר. באופן אישי, היה לי נסיון טוב מאד עם חברת Unior הסלובנית (משווקת ע"י קוואז) וחברת Facom הצרפתית (לא יודע אם היא מיוצגת כיום בארץ), הכלים האלה עובדים אצלנו שנים בקווי הייצור והשירות הטכני וכמעט שאינם מראים סימני עייפות או שחיקה. כאמור, חיפוש יניב המלצות נוספות.

בהצלחה.

פורסם

רוב הכלים שאני משתמש בהם הם של signet עובד איתם שנים , ממליץ כלים טובים לעבודה קשה ולאורך זמן .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

• תוכן חדש...