Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מדבר על הניסן 200SX שהמחירון שלה באיזור ה30000, בזמן שהיא נסחרת ביותר מכפול.

מה אני צריך לעשות בשביל להתחיל תהליך שישנה את המצב?

אני זוכר שבעלי פיאט קופה עשו את זה בארץ והצליחו! מישהו יודע מי יזם את הרעיון?

בקיצור לפני שאני מרים טלפון ליצחק לוי, אשמח לקבל טיפים או הפנייה לחברה שכבר עשו זאת.

תודה,

יוני.

nissan silvia s14

פורסם

אני לא מבין מה זה מעניין אותך :roll:

הרי זה גם ככה רכב למבינים בלבד (ואני לא ציני) שיודעים מה הוא שווה ואיך השוק של הספורטיביות הנדירות עובד.

תראה את המיאטות של הדור הראשון, באיזה מחירים מציעים אותם בלוח מכירה.

ואם אתה שואל בשביל הביטוח אז תבדוק אופציה להזמין חוות דעת שמאי שלפיה יבטחו את הרכב.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

זה מעניין אותו כנראה בעיקר כי כשהוא עושה ביטוח - הוא מבטח לפי 30 אלף ש"ח.

ואם אתה קונה ונוסע באוטו - והוא שווה פי 2 וחס וחלילה קורה לו משהו - נדפקת.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ישנם הרבה מקרים כאלה במחירון של לוי יצחק ולשני הכיוונים - רכבים שעולים במחירון 30K נסחרים ב50K, רכבים שרשום במחירון 50K נסחרים ב30K. זו בעיה לא רק עם הרכב שלך אלא עם המון רכבים, ואם השאלה שלך נוגעת רק לנושא ההחזר מהביטוח במקרה של גניבה/טוטאל לוס אז אין מה לעשות.

פורסם

אם זה לצרכי ביטוח.

אתה הולך לשמאי המקובל על חברת הביטוח עושה שמאות. משלם פרמיה לפי השמאות. נגרם נזק אותו הליך רק הפוך עושה שמאות וחברת הביטוח משלמת או כל דרך אחרת שעליה סוכם בפוליסה.

אם מדובר בעיניין מסחרי.

נכון בעלי פיאט קופה עשו מעשה , והמחירון קפץ בהרבה. בשטח מה שקרה שהמוכרים ביקשו מתחת למחירון. לפחות לפני מספר חודשים כאשר אני בדקתי מחירי הרכב הנ"ל במודעות יד 2.

איך הם שכנעו את יצחק היקר , ייתכן ושמו לו אקדח ברקה או חטפו את בנו :shock:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הדבר היחיד שמעניין אותי זה הביטוח! גניבה/ השבתה.

הלכתי לעשות הערכת שמאי שהעריך אותה ב150000.

הבעיה בחברות ביטוח שלא מוכנות להתעסק איתי. אף אחד לא רוצה לשמוע על רכב משופר.

אם המחירון הבסיסי יעלה, לפחות את זה יהיה לי במקרה של גניבה/השבתה.

nissan silvia s14

פורסם

חברת ביטוח מבטחת כל דבר.

גם ההזוי ביותר.

האם שווה לך לשלם פרמיה של 75K לשנה.

התשובה לא אני מניח.

המצב שאתה מתאר הוא הגרוע ביותר מבחינתך כי אם לא נגרם לך TOTAL LOSS אתה נמצא בתת ביטוח שמשמעו

אם הרכב שווה 150 K ובוטח על 75K למשל . כאשר יקרה לך נזק של 20 K תקבל פיצוי רק על 10K

רק במקרה של נזק מלא תקבל את ה 75K

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

המצב שאתה מתאר הוא הגרוע ביותר מבחינתך כי אם לא נגרם לך TOTAL LOSS אתה נמצא בתת ביטוח שמשמעו

אם הרכב שווה 150 K ובוטח על 75K למשל . כאשר יקרה לך נזק של 20 K תקבל פיצוי רק על 10K

רק במקרה של נזק מלא תקבל את ה 75K

הפוך גוטה - הפוך :wink:

במקרה תאונה , ויש ביטוח מקיף , גם אם על כ מחצית משווי הרכב כ 75,000 ש"ח - זה המחיר המלא של הרכב כפי שקבע הביטוח .

התאונה או הנזק יתוקן במלואו ע"י הביטוח.

הוא יתוקן בחלפים תואמים למקורי בלבד , לא למשופרים

אבל - עם הערכת מחיר התיקון - בד"כ חברת הביטוח לא בודקת איזה חלפים הוכנסו בתיקון , כך שיש אפשרות בסכום התיקון

שקבע השמאי להביא חלפים המתאימים לך .

( לחבר הייתה פגיעה בפגוש קדמי במיצובישי גאלנט - הם התקינו פגוש משודרג של דגם הספורט , עם פנסי ערפל בעלות התיקון :idea:)

יש אפשרות תמרון , בתנאי שלא יעלה על מחיר התיקון שקבע השמאי .

במקרה "טוטל לוסט" נזק כללי השבתה - יש בעיה - לא מקבלים את ערך הרכב הנכון - מקבלים את הסכום של הרשום בפרמיה בלבד .

וכאן יש תת ביטוח - והפסד רב - בכלכלה זה נקרא ניהול סיכונים - לפי ההסתברות של עלות לתועלת , ולמידת הסיכון .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני אוסיף גם שישה , מה שאתה אומר נכון בתיאוריה ונחמד על הנייר.

אבל כמו שנאמר

א: לא כל חברות הביטוח מסכימות להתעסק עם זה (עובדתית) וגם אז רק דרך סוכן טוב.

ב: המחיר הוא גבוהה משמעותית מאשר אם מחירון הרכב היה מראש גבוהה יותר.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

גם אני בדקתי בעבר על לבטח רכב לפי שוויו בפועל לפי הערכת שמאי.

לחלוטין לא שווה כי דורשים בדר"כ 10% מהערכת השמאי,לדוגמה במקרה שלי ושל יוני שהמחיר לאחר השקעה והערכה עומדים לפחות על 150,000 ש"ח ידרשו מאיתנו סד"ג של 15,000 ש"ח מוגזמים לחלוטין.

ואילו המחירון היה עומד על 80 סד"ג אז המקיף לא היה משתנה כלל ועומד אצלי לפחות על 3000 ש"ח.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

אכן - כמו שמאור אמר - אלו גם המספרים שאני שמעתי עליהם.

המצב לא שונה ביבוא אישי ד"א איפה שאין מחירון מסודר.

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...