Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[מכירה] Peugeot 106 XSi 1600

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה Peugeot 106 XSi שנת 96. נפח מנוע 1600. צבע לבן.

קילומטרז' כ- 200K (אם כי המנוע עבר הרבה פחות - קראו בהמשך).

כמו כל אוטו לצעירים הרכב עבר הרבה ידיים (כ-10) אבל כמו שרובכם יודעים זה לא צריך להוות שיקול.

הרכב אצלי כ-8 חודשים, אני חייל שחוזר בממוצע אחת לשבועיים הביתה (ובגלל זה רוב הזמן הרכב עמד). החלטתי לאחרונה שלא משתלם לי להמשיך להחזיק רכב.

הרכב נמכר הרבה מעל המחירון כך שאין טעם להתווכח, אני לא רוצה לרדת לרמת שוק - מי שמוכן להשקיע ולדבר ישר ולעניין שיצור קשר - כמובן שיש הצדקה : תיראו XSI אחרות ותיראו את זאת ותבינו כמה היא נשמרה יחסית, גם על-ידי וגם על ידי הבעלים הקודמים שאפילו החליפו לה מנוע (מאושר וחוקי) כך שכרגע יש ברכב מנוע שעבר פחות מ- 100 אלף קילומטר, הרכב מאובזר, מלוקק, ונשמר בחנייה תת-קרקעית (לפחות ב-8 חודשים שהוא אצלי - אפשר לראות בחלק מהתמונות)

הרכב כולל :

- חלונות חשמל

- מראות חשמל

- מזגן

- סאנרוף מקורי (עם אישור מלובינסקי)

- ג'אנט מגנזיום , צמיג חתך נמוך 195/45R15 חוקי ברשיון

- אגזוז סטנדרטי + ממיר

- ריפוד + שטיחונים חדשים

טיפולים אחרונים :

- הוחלף מחשב

- הוחלף פולי מנוע

- פוליש ווקס