Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם מישהוא לא מעריך את עצמו הגיל באמת לא משנה, אבל ילדים בני 17 נוטים לא להעריך כלום.
אתה ממש מתכוון לקומץ הקטן של הערסים ואלה שחשים מעצמם נהגים וזה לא פייר שכל אותם אנשים פשוטים שרוצים להגיע מנקודה A לנקודה B ולהתנייד בקלות יסבלו בגלל אנשים כמוך שחושבים שלא מגיע להם רישיון.

כן, יש לי לא מעט חברים שאני חושב שחייבים לקבל שלילה קצרה, ויש כאלה שנוהגים רגוע מאוד כמוני ולא מנסים להתחכם.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי באמת אני מגזים, אני לא מתכוון לקבוע סטטיסטיקה על פי מה שאני רואה ושם לב אליו מנתניה עד תל אביב אבל חייב להתחיל תהליך סינון רציני עם הנהגים החדשים.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

אתם יודעים איזה מחסור בנהגים יש בצבא?

והרעיון של ה"שיהיה רק רשיון צבאי לנהגים בצבא" יותר הזוי מהרעיון של רשיון מגיל 21, אתה יודע מה זה להיות נהג בצבא? אחד המקצועות שרוב החיילים בו מחפשים דרך לצאת ממנו (בגלל המחסור רוב הנטל נופל עליהם) ואם כיום מציעים למשל''ב להיות נהג והוא חושב למה לא רשיון חינם הרי? אז ביום שזה יקרה נהגים יהיו כנראה רק בקבע, אף אחד לא יתגייס בשביל להיות נהג.

מהשלוש שנים שלי בסדיר בערך 1/4 מהנהגים יצאו במחלקה ועשו בעיות והכל בשביל לא לנהוג ולא נהגו. בקיצור הסטטיסטיקה לא טובה מא''כא נמסר שיש מחסר :/

פורסם

גם אף אחד לא מתגייס בשביל להיות שיריונר או תותחן אבל עובדה שיש לך שיריונרים ותותחנים.

ואל תגיד מחסור בנהגים באכ"א לפני שאתה מברר נתונים, אני הייתי נהג באכ"א וממש לא חסרים שם נהגים, הבעיה שתהליך הסינון לקבלת נהגים בצבא הוא כל כך חאפרי ולא ענייני שכל אידיוט מקבל היום רישיון בצבא ואני לא רומז שנהגים הם אידיוטים אלא שיש יותר מידי נהגים צבאיים שחושבים שאם האוטו לא שלהם והדלק חינם אז אפשר להתפרע.

בנוגע להערה הנוספת שלך - כמעט לכל איש קבע היום יש רישיון צבאי ולא יזיק שאנשי קבע במערך העורפי יעשו את הנסיעות של עצמם.

אם יגבילו את גיל הוצאת הרישיון ל21 חיילים לא יחשבו יותר מידי אם להוציא רישיון על חשבון הצבא ולהשתחרר עם הרישיון בגיל 21/22 כשגם ככה יחכו להם ההוצאות הכספיות והתליך הכרוך בהוצאת רישיוןץ

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

פותח השרשור סליחה אבל אתה מבלבל את הביצים! בחיים לא היה יוצא 355 בינשוף אחרי שתיית כוס יין כשעברו 5 שעות (גם לבחורה ששוקלת 40 קילו). אולי התבלבלת וזה היה ג'ריקן ולא כוס!

פורסם

א' כל לא אמרתי שיש מחסור בנהגים באכ''א אני בטוח שהם מסדרים את עצמם טוב טוב, ב' מה שאמרתי זה שכל הזמן הם זרקו לנו תרוצים שיש מחסור בנהגים.

היית נהג בא''כא? אגף כוח אדם? מה הם צריכים נהגים בכלל? לאיפה אכ''א שייך לקירייה / תל השומר? בסיס פתוח קיצור?

אז אל תשווה את מה שקורה אצלכם בבסיס הפתוח ומה שקורה ברוב הצבא (בסיסים סגורים)

אין לך מושג כנראה מזה להיות מראשון עד חמישי בשטח בלי שום תנאים ובעומס קור/חום קבוע. אף אחד לא רוצה להיות נהג במקומות כאלה. ולגביי שאף אחד לא רוצה להתגייס לשיריון תותחנים אז את טועה, אין מוטיבציה גבוהה להתגייס ולא אף אחד לא רוצה, ויש בתותחנים מלא יחידות מסווגות ומיוחדות (מורן מיתר זיק וכן הלאה) שדווקא כן יש ביקוש גבוהה להתגייס לשם. לגביי שיריון הביקוש דווקא יותר גבוהה מתותחנים.

פורסם
פותח השרשור סליחה אבל אתה מבלבל את הביצים! בחיים לא היה יוצא 355 בינשוף אחרי שתיית כוס יין כשעברו 5 שעות (גם לבחורה ששוקלת 40 קילו). אולי התבלבלת וזה היה ג'ריקן ולא כוס!

ואתה מגזים בהשערה שלך. אחרי ג'ריקן של יין ,היית צריך לחבר צג דיגיטאלי בעל 20 ספרות נוספות כדי לקבל תוצאה.:shock:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.

• תוכן חדש...