Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיצור עושים ניסוי, אני לא יודע מתי אבל חייבים לעשות

אמרתי, אני רוצה לעשות ניסוי רק בשביל ניסיון שלי ולדעת את ההבדלים, אין לי כאן אינטרס.

אני גם לא מושפעה מכלום, אני גם רוצה לרכוש f1 :-)

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם תצטרכו אמצעים לניסויים כלשהם, אני אשתדל לספק כל מה שצריך :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

1. shorlakk - צביקה.

2. junior 66 -ישראל

3. tomerR-תומר

4. עתיד - גורל.

5. אייל שנפר - סינפוני

6. tau - אלכס

7. roni_n - רוני נ.

8. LANOSFORCE - אדי.

9. Edgar_Agaev.

10.roni_p

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם
אוו גורל , פתחת עוד תיבת פנדורה...:lol:

בענין הזה אני מסכים איתך, הרי הדיסק הינו מקור דיגיטאלי, ביטים ובייטים לא?:wink:

אלי

אלי לא יודע מה ניסגר איתך בזמן האחרון אתה נוטה להסכים עם גורל יותר מידי :-P

סוף סוף מתחיל ליהיות בפורום ממש מעניין ומאתגר יאללה ניסויים {ועופר נישואים}

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

רוני ואלי זה שני אנשים. מתקדמים לאט אבל בטוח. :wink:

1. shorlakk - צביקה.

2. junior 66 -ישראל

3. tomerR-תומר

4. עתיד - גורל.

5. אייל שנפר - סינפוני

6. tau - אלכס

7. roni_n - רוני נ.

8. LANOSFORCE - אדי.

9. Edgar_Agaev.

.roni_p .10

11. רוני.

12. אליקו.

פורסם
עופר וצביקה לא מושפעים פסיכלוגית, מסיבה אחת :

יש בבעלותם פרוססורים

הם מאוד רוצים CARPC

לכן - יש להם מקום בלב ובראש ל2 הפתרונות

גורל,

תכניס אותי לרשימה הזאת :-P

אבל אם שוני קטן ואני אסביר.

הדבר שחששתי בו בשימוש בCARPC מבחינת צליל הוא שימוש בכרטיסי קול שעולים פחות מ400 שקלים - התבדיתי לחלוטין אחרי ששמעתי את הסאונד ברכב שלך וזה עוד כשהמערכת לא מכוונת וחשבתי שהצליל אצלך יוצא מסט שני חלקים כי פשוט שכחתי מקיומו של המיד - זאת היתה הפתעה.

ומבחינת האמינות חששתי שמחשב לרכב לא יעמוד בזעזועי הדרך אבל אני רואה שיש כאן כבר כמה חברה שלא מתלוננים על אף תקלה.

אני נוטה לצ'פר את עצמי פעם בשנה במשהו שעולה כמה אלפים בתשלומים ובמהלך אותה ושנה וביום הולדת בכל מיני דברים שעולים כמה מאות שקלים פה וכמה מאות שקלים שם...

אני מתלבט רציני כרגע בין שדרוג הגברה לבין CARPC עם כרטיס קול איכותי עם יציאה אופטית בכלל.

אז ככה שאני הולך לשלב את הCARPC עם הפרוססור שלי בדיוק כמו לאון - במידה ואחליט בסופו של דבר ללכת לכוון הזה.

והסיבה לזה היא שאין לי כוח להתעסק עם הKXPROJECT - ובכל מקרה יש לי כבר פרוססור טוב אז למה לא להנות מכל העולמות?

אבל אין אצלי שום דבר פסיבי :-D וגם אני מעדיף להשאר סטרייט, מצטער אבל אני לא אוהב לחלוק כיסא אחד עם עוד שלושה גברים כמו שהבדיחה אומרת... (איך גורמים לארבעה הומואים לשבת על כסא אחד? הופכים אותו...)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

במקרה שלך שיש לך כבר ביט1, אז אין טעם בכרטיס קול יקר בכלל.

אתה לוקח לוח אם עם יציאה אופטית ON-BOARD, ועושה לה פאס-טרו. הוא מעביר סטרימינג בינארי בלי שום משמעות (010101010101) לביט1 והכל תלוי בו....

אגב אדי, אם להסתכל באמת - קאר פיסי הוא הרבה יותר BIT-1 מאשר הביט 1 שלך :)

פורסם

בכלל גרמת לי עכישו להתלבטות קטנה יותר, כי סה"כ, בשביל מה שאני צריך, יש לי הגברה שמספקת אותי אז אולי זה יכול לחקות קצת.

המממ גם מחשב לרכב וגם מונובלוק.

האמת שכרגע אני עומד לסיים לבנות תיבה נסיונית לאאורה שלי שהיא לפי ההמלצות של אאורה ולא של מדיסאונד.

אני רוצה לראות אם חוסר הכוח (מינורי אני חייב לציין) שאני מרגיש מהסאב קשור לנפח של התיבה או שבכלל לא. כרגע אני בונה תיבת פורטד - פורט 23 ס"מ בקוטר 7.5 על תיבה שהיא בשני ליטר פחות מההמלצה של אאורה עקב טעות של הנגר המשפחתי :-D - יצא לי מעאפן לגמרי אבל כמו שאמרתי זה רק בשביל ההתנסות כרגע (גם ככה התיבה הזאת לוקחת יותר מידי מקום בשביל סאב 10 אינטש - אני מדבר על הפורטד).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם אני בתמונה

1. shorlakk - צביקה.

2. junior 66 -ישראל

3. tomerR-תומר

4. עתיד - גורל.

5. אייל שנפר - סינפוני

6. tau - אלכס

7. roni_n - רוני נ.

8. LANOSFORCE - אדי.

9. Edgar_Agaev.

.roni_p .10

11. רוני.

12. אליקו.

13. יוסי.

פורסם
במקרה שלך שיש לך כבר ביט1, אז אין טעם בכרטיס קול יקר בכלל.

אתה לוקח לוח אם עם יציאה אופטית ON-BOARD, ועושה לה פאס-טרו. הוא מעביר סטרימינג בינארי בלי שום משמעות (010101010101) לביט1 והכל תלוי בו....

אגב אדי, אם להסתכל באמת - קאר פיסי הוא הרבה יותר BIT-1 מאשר הביט 1 שלך :)

ומה PREAMP ליציאת אופטית? :wink:

אדי,

יש לי לוח אם עם יציאה אופטית, אין צורך בכרטיס קול נפרד, עלות של לוח כזה מ-500 ו...

אני קיבלתי את לוח הזה במתנה :-D

חוץ מזה, אם כבר אתה עובר ל-CARPC אז תמכור BIT-1 ותקנה כרטיס טוב בסכום הזה, כמו M-AUDIO, ASUS וכו...

פורסם

את הביט1 ממש אני לא מתכוון למכור - הוא יותר ממעולה והוא בקושי תופס מקום.

מכאן ועד להתקנה של CARPC יכול לעבור אצלי הרבה זמן למרות שהרכישה שלו תהיה קרובה אם אני כן אחליט לרכוש.

אבל לוח עם יציאה אופטית - זה רעיון טוב.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני גם לא רואה את ההיגיון ב CARPC ופרוססור ביחד , כל הרעיון הוא שהמחשב יכול ויודע לעשות הכל , נראה לי די מיותר לעשות מחשב ברכב שכל מה שהוא יעשה זה בעצם להיות סוג של נגן גדול .

אם כבר הולכים על מחשב אז הייתי הולך על שידוך כרטיס קול משובח וכמובן שמשם עושים את העיבודים והכל.

מה שכן עדיין לא ראיתי איך ומה המהות של הממשקים של כרטיסים אחרים שהם ברמה מקצועית , אבל היות ובסופו של דבר היום באולפנים הכלי עבודה זה הכרטיסים האלו אז אני בטוח שיש פתרונות מעולים .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...