Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגביי קניית מוצרים בסין

Guy20
שימו לב! השרשור הזה בן 5586 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני עוד חודש וחצי טס לסין ורציתי בבקשה לשאול איפה אני יכול לקנות את המוצרים הבאים שם ובוודאות לדעת שהם מקורייים ולא מזוייפים הנה המוצרים:

המוצר הראשון:

v12312.gif

.ולנטיין 1

המוצר השני:

מתאם BLUETOOTH מדגם

CD-BTB200pixel.gif

cdbtb200_detailpage.jpg

המוצר השלישי:

iPhone 3G s

iphone_3g_s.jpg

אשמח לקבל עזרה בעניין.

בתודה מראש

גיא

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סין היא מדינה גדולה מאוד, כדאי שתציין באיזה איזור אתה הולך לשהות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלו המקומות שאני אהיה בהם:

הונג-קונג

מקאו

קנטון

גווילין

שנגחאי

סוצ'ו

האנגז'ו

שיאן

הטרה-קוטה

בייג'ין

החומה הסינית

אשמח לקבל את המקומות שבהם ניתן לקנות את המוצרים המקוריים למה שביקשתי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מאמין שתמצא וולנטיין 1 בסין רק בגלל העובדה שבעל החברה, מייק לא מוכר לדילרים.

תמצא גם תמצא,גם מקורי וגם זיופים.

לפותח השרשור,

כשתיהיה בהונג קונג תפוס רכבת (MTR) למונגקוק, משם תצא לליידיס מרקט (אם אני לא טועה יציאה D1 תוציא אותך הכי טוב), תחצה את הליידיס מרקט,ממש קרוב לשם יש כל מיני חנויות לסטריאו לרכב,שם גם תמצא את מבוקשך,לרוב המוצרים שם מקוריים.

לגבי האייפון,הכי מומלץ לקנות מהרשתות הגדולות (פורטרס,ברודוויי וכו'), אמנם עלול לעלות יותר יקר מאשר בחנויות הקטנות אבל שם המוצרים מקוריים ואין לך מה לחשוש.

אל תתפתה לקנות במחירים "זולים" אצל החנויות עם הנאונים של SONY (מאוד נפוצות גם באיזור טסים שה טסוי), כל 5 מטר תראה חנות כזאת,לרוב המוצרים שם יהיו אפילו יותר יקרים מהרשתות הגדולות,לעיתים המוצרים לא מקוריים או כאלה ששוחזרו.

גם בבייג'ין ושנחאי אין בעייה לקנות ברשתות הגדולות,אבל לא לחפש מציאות כאלה בשווקים,במיוחד שאתה מתכוון לקנות וולנטאיין,במקרה שלו זול עלול להתברר כמאוד יקר.

מקאו תיהיה כנראה יותר יקרה מהונג קונג והמבחר מצומצם יותר, על החומה הסינים לא תמצא מה לקנות חוץ מגלויות ותמונות נוף של החומה (ותבוא לחומה עם נעליים נוחות ובגדים קצרים,יש שם "קצת" מדרגות).

וטיפ כללי לטיול באיזור המזרח כרגע- רק בגדים קצרים,ותקנה מטרייה ב-7/11 הראשון שתמצא.

בהצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואו תודה רבה על התשובה אך שאלה נוספת אלייך בבקשה

בנוגע לזה:

"כשתיהיה בהונג קונג תפוס רכבת (MTR) למונגקוק, משם תצא לליידיס מרקט (אם אני לא טועה יציאה D1 תוציא אותך הכי טוב), תחצה את הליידיס מרקט,ממש קרוב לשם יש כל מיני חנויות לסטריאו לרכב,שם גם תמצא את מבוקשך,לרוב המוצרים שם מקוריים."

בטוח שיש להשיג שם את הוולנטין 1 ואת המתאם בלוטוס שאני מחפש?

במידה וכן מה טווח המחירים.

אם ישנם עוד מקומות שעדן לא ציין אשמח לשמוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע להגיד לך אם ניתן לקנות שם ספציפית את המוצרים שאתה צריך,אני רק יודע לומר לך שאם ניתן לקנות את המוצרים האלה בהונג קונג אז זה שם.

אני אבדוק עם חברים שלי לגבי הוולנטיין,לגבי המתאם BT אין לי איך לבדוק לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי,

הרגע קיבלתי תשובה מחבר שלי שאישר שאכן ניתן לקנות את ה-V1 באיזור שכתבתי לך במונגקוק, העלות שם היא באיזור ה-2000 שקלים.

אם תיתקל בבעיות אתה מוזמן ליצור איתי קשר ואני אקשר אותך עם חבר שלי.

עידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...