Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצברים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי עכשיו באוטו מצבר שהוא 50 אמפר עכשיו אני צריך להחליף אותו כי הוא ישן ולא מתפקד טוב

אז אם אני יביא מצבר שהוא יותר מ 50 אמפר זה יכול לעשות נזק למערכות האחרות של האוטו ???????

פורסם
יש לי עכשיו באוטו מצבר שהוא 50 אמפר עכשיו אני צריך להחליף אותו כי הוא ישן ולא מתפקד טוב

אז אם אני יביא מצבר שהוא יותר מ 50 אמפר זה יכול לעשות נזק למערכות האחרות של האוטו ???????

כוח של מצברים נמדד בכמה דברים.

בעיקרון זה עובד לפי 50Ah

הA מסמל את האמפר והH מסמל את השעה.

זה אומר אם יש לך מכשיר שצורך 10Ah תוכל להפעיל אותו ל5 שעות. (נתונים אילו משתנים עם השנים מזג האוויר וכו...אבל נעזוב את זה.)

את תחבר מצבר חזק יותר. הכוח ההתחלתי של המצבר יהיה יותר חזק. ההתנעה של הרכב תהייה מהירה יותר ותהייה לו קיבלות יותר גדולה. אבל שאתה במצב נסיעה זה לא משנה ממש איזה מצבר יש לך כי המתח עולה ל14V בממוצע והכוח נמשך מהאלטרנטור.

בקיצור אם תביא מצבר שהוא 60 אמפר זה יהיה יותר טוב מ50 ואם תביא מצבר של 100 אמפר זה יהיה מיותר וכבד כי אתה לא זקוק לכזה דבר.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
אתה רוצה לשפר סאונד

תחליף אלנטרנטור

שהמגבר או הHU מקבל היא המכשול העיקרי (או אחד מהמכשולים) אזי החלפה של אלטרנטור אולי תועיל.

אבל מעבר לזה, אלטרנטור מספק זרם ומתח קבועים פחות או יותר.

שיפור רציני יותר בצליל יהיה עם מעבר למצבר גדול יותר מבחינת נתוני אמפר\שעה ואלטרנטור שיתמוך בו (כלומר יוכל להטעין את המצבר ) כלומר, המצבר לא יגמר עקב מחסור בטעינה.

אצלי היה מותקן מצבר 45 אמפר"ש, מדדתי את המקום שיש לי למצבר באוטו, והתקנתי מצבר 66 אמפר"ש של VARTA -דגם הסילבר שלהם למי שזה משנה.

והצליל היה שונה לגמרי.

מה שהושפע בעיקר היה המגבר בעקבות זמינות הזרם שקודם היתה קצת לוקה בחסר,הדבר הביא לצליל יותר חד, ובעקבות זאת הבאס נהיה יותר ממוקד ו"פאנצ'י".

לגבוהים זה פחות השפיע, אבל שוב, המערכת כולה נככנסה פחות לעיוותים וזה מורגש.

מעבר לזה, בהחלפת אלטרנטור חשוב שלא תחליף למשהו שהמצבר שלך לא מסוגל להתמודד איתו ותהרוג את המצבר שלך ב"טעינת יתר".

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אתה רוצה לשפר סאונד

תחליף אלנטרנטור

והצליל היה שונה לגמרי.

מה שהושפע בעיקר היה המגבר בעקבות זמינות הזרם שקודם היתה קצת לוקה בחסר,הדבר הביא לצליל יותר חד, ובעקבות זאת הבאס נהיה יותר ממוקד ו"פאנצ'י".

לגבוהים זה פחות השפיע, אבל שוב, המערכת כולה נככנסה פחות לעיוותים וזה מורגש.

מעבר לזה, בהחלפת אלטרנטור חשוב שלא תחליף למשהו שהמצבר שלך לא מסוגל להתמודד איתו ותהרוג את המצבר שלך ב"טעינת יתר".

רון.

הסאונד היה שונה לגמרה לגמרה לגמרה??? ואיי ואיי איזה קסם... עכשיו אני הולך להחילף גם מצבר.

באמת אחי מה זה קשור?? אולי בעוצמות גבוהות אבל עדיין לא יכול להיות כי האלטרנטור מספק את רוב החשמל. אם הסאנד שונה לגמרה זה אומר שיש לך מגבר זול ורדיו דיסק בכלל על הפנים שקפיצה של 1-2V אם בכלל משנה את הסאונד.... זה גרוע מאוד.

אולי בעוצמה גבוהה יש שיפור יכול להיות.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

• תוכן חדש...