Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברכב שמן חצי סינטטי ACDELCO 10W40.

אולי זה רעש מהשסתומים? נאמר לי בזמנו ע"י חלק מהמכונאים שהשמן הזה טוב לרכב, וע"י חלק מהאחרים שצריך 15-40.

ולידע כללי: יש שני סוגים של שסתומים - הדראולים ועוד סוג ששכחתי. מהו ומה ההבדל ביניהם? שמעתי ממקורות שונים שצריך צמיגויות שונות בהתאם לסוג השסתומים - אולי כאן מקור הבעיה?

וכמובן - האם בכלל נגרם נזק מהציקצוקים האלה?

תודה!

פורסם

בדוק ברישיון הרכב מהו קוד המנוע מופיע ברישיון "דגם מנוע" ואז את הדגם שלו, כתוב מהו הדגם ולפי זה נוכל לדעת אם יש לך מרימים הידראולים.

אם יש לך מרימים הידראולים אז כניראה שהשמן הזה לא כ"כ איכותי, אני ממליץ לך על שמן מנוע 10W40 חצי סנטטי של LM במיכל אפור עם תוסף MOS2(השמן כבר מגיע מוכן עם התוסף והשמן בצבע אפור).

פורסם

המנוע VTEC 125 1.6. הגיעו בזמנו עם הרכב הנ"ל רק שני סוגי מנועים, 1.4 וזה.

שמן ACDELCO לא נחשב איכותי?!

בכל אופן - זה קריטי? אפשר להשאיר ככה?

פורסם

זה לא קריטי, אבל מומלץ להחליף את השמן בקרוב.

ACDELCO לדעתי לא מספיק איכותי ביחס לשמנים הנמכרים היום במחירים בסביבות ה100-180ש"ח.

פורסם

ba323f

תתפלא

גם לי יש סיוויק 97

וגם אני סבלתי מאותה הבעייה של תיקתוקים מהשסתומים בהנעות קרות

ותנחש עם איזה שמן הייתי משתמש?

lm mos 2

שמן על הפנים ויקר מאוד!!

הכי מצחיק לאיזה שמן עברתי?

ac delco 10/40

ותתפלא אין חצי תיקתוק

אז פותח השרשור צריך לבדוק אצלך ממה נובעת הבעייה

יכול להיות שזה נובע גם מכיוון שסתומים לקוי.

• תוכן חדש...