Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב מאוד אני עומד לסיים פרק מאוד חשוב בחיים שלי,שבמהלכו הכרתי בן אדם שהוביל אותי כל הדרך עד הסוף ועם הרבה מאמצים וקשר מאוד טוב הגענו לסוף הדרך.

למרות שהקשר לא יפסק הוא גם לא יהיה תמידיי כמו שהוא היה לכן אני רוצה להכין לה משהו לרגל הסיום.

יש לי המון הערכה לאישה הזאת ואני פשוט חייב לה המון, לכן אף סכום של כסף ואף "תודה" לא משתווה למה שהיא עשתה למעני.

אז אני רוצה להכין לה משהו מיוחד שיעביר את המסר.

אין לי גבול מסויים לתקציב,אני מוכן להשקיע כל סכום במידה וזה מעביר את המסר,לכן אני הודה לכם מאוד עם תוכלו לעזור לי במציאת רעיון יפה למתנה או כל דבר אחר..

תודה מראש :-)

פורסם

אם תתן איזשהו כיוון לגבי ההיכרות שלך עם אותה אישה (קולגה לעבודה,אחת המנהלות שלך,קואוצ'רית,מאהבת) אולי יהיה יותר קל לייעץ לך על מתנה הולמת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שלח אותה לבית מלון בקנקון, תדאג שכאשר היא תגיע יחכו לה על המיטה צמיד טניס מטיפאני וסט הלבשה תחתונה של רוברטו קוואלי.

תשאיר לה פתק ללכת להיתקלח ותזמין לה מסאג' מפנק ב4 ידיים מייד לאחרי.

אני בטוח שזה יראה את ההערכה והתודה שיש לך אליה.

|

|

|

|

|

^

ועכשיו ברצינות, ללא תקציב איך אתה רוצה שנייעץ לך?

אולי אתה חייל שמרוויח 3 שקל בחודש? אולי אתה יהלומן שמרוויח ביום סכום שכנראה אני לא ירוויח כל החיים שלי?

פורסם

קנה לה מכונית, אבל אם תפרסם בפורום "יעוץ לפני קניה" שאתה מחפש רכב בלי תקציב - יסתלבטו עליך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בן 18 לפני גיוס,כמובן שכשאני אומר "אין תקציב" אני לא מתכוון לאלפי שקלים..

אותו הבן אדם - דמות חינוך שדחפה אותי בהיותי תלמיד תיכון.

פורסם

עט עם חריטה

חוטיני עם תמונה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תקנה לה מזכרת כלשהי, משהו לשולחן. נגיד מעמד שיש עם עטים יפים, עם מקום לכרטיסי ביקור ושעון. על מעמד יכול להיות פסל כלשהו, של נשר למשל. כתוב לה על תווית שהיא הנשר שהרים אותך, בתודה והערכה וכד'.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ארוחת ערב פרידה אצלך, או אצלה:lol::wink:..

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

מסגרת דיגיטלית טעונה בתמונות שלכם/שלה/מה שרוצים

עוד אופציה היא סוג של 'מגן' הוקרה חרוט מעץ עם הקדשה או איזשהו משפט חכם..

• תוכן חדש...