Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

שמי נטע ואני מתמחה במשפטים, אני אוספת מידע לגבי תקלה סדרתית במנועי טויוטה שמחייבת את החלפתם, על מנת לבדוק אופציה לפנות לטויוטה בצורה מאורגנת.

אשמח לקבל כל מידע בדבר מקרים בהם הושבתו מנועים ברכבים אלה (או סבלו מנזקים כבדים), וטויוטה סירבה לשאת בעלויות התיקון.

תודה,

נטע [email protected]

Guest ספורטמוטורי
פורסם

הקורולה בשנת 2003 ותחילת 2004 , יש בעיה איתם במנוע , זה בעיה ידועה שטויוטה בדר"כ מחליפים מנוע בלי לבדוק יותר מדי דברים.

איך שזכור לי זה בעיה במשאבת שמן שהאוטו עם שמן מלא אך המשאבה קצת בעייתית לכן המנורה דולקת.

פורסם

ראשית, תודה רבה לכל המגיבים.

שנית, מדובר בטויוטה קורולה דגם 2003 שהושבת המנוע.

שלישית, עברתי על כל השרשורים בנושא, אך הייתי שמחה לשמוע על מקרים נוספים.

תודה,

נטע

פורסם

בבעלות אמי קורולה משנת 2003.

לפני כשנה נסעתי ברכב של אמי והתחילה להבהב המנורה המדוברת.

מכיוון ואני מכיר את התופעה הזאת, לאחר כשני רמזורים שהבחנתי שהיא לא הולכת להכבות עצרתי בצד וכיביתי את המנוע.

הזמנתי גרר (חבר).. וישר למוסך.

הרכב היה אז 6 שנים על הכביש, אפילו לא טרחתי ללכת למוסך המורשה ולהתעמת.

למזלי, עוד לא נגרם נזק למנוע.

המוסכניק המשפחתי הציע לעשות "פלאשינג" מין צריבה לתוך מעברי המנוע וניקוי השמן השרוף.

לאחר מכן הוריד את אגן השמן וניקה ביסודיות את החלק הבעייתי שמונע מהשמן לזרום בחופשיות.

(והמליץ כל 45-60 אלף ק"מ לבצע זאת, בכל זאת, זה גם לא בריא למנוע)

עלות של כ-250 שקלים, פתרו את הבעיה יופי.

יתכן שאולי היו מחליפים לי מנוע, אבל באותה תקופה עוד לא שמעתי על מקרים כאלו.

במיוחד אחרי 6 שנים שהרכב על הכביש.

פורסם

אני לא יודע עד כמה זה קשור למה שאת מחפשת,

אבל גם בטויוטה לנדקרוזר פראדו מהשנים 1999-2001 יש מספר מקרים של סדקים בבלוק מנוע.

יש מידע באתרים כמו www.jeepolog.com וגם www.jeeptrip.com

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם,

ראשית, תודה על התגובות.

אשמח לקבל עוד תגובות על מקרים נוספים בהם מנועים של טויוטה שבקו חיים.

(אפשר גם במייל)

תודה, נטע

פורסם

אבל אם טויוטה לוקחים אחריות לכשל בשביל מה בדיוק את רוצה לפנות אליהם?

כעו"ד בטח למדת שכשפונים בשם לקוח לספק רצוי גם להגיד משהו מעבר ל"יש לכם כשל סידרתי במנועים ואנחנו יודעים שאתם לוקחים אחריות על הכשל. כל הכבוד".

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

העובדות בשטח.

אני לא בעל טויוטה (ולמען האמת גם לא סובל את האוטו הזה) אבל מבעלי טויוטה שאני מכיר בחיים האמיתיים וגם בפורומים שונים כל מי שטיפל במוסך מורשה זכה בהחלפת מנוע ללא חיוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לנטע, המקרים היחידים שטויוטה לא לקחה אחריות על מנוע ששבק עקב בוצה בדגמים המדוברים היה בכלי רכב שלא טופלו במוסכים מורשי יבואן כל חיהם ולכן אין אפשרות ליבואן לדבר האם הרכב ביצע כמו שצריך את הטיפולים והאם הוכנס שמן מתאים למנוע.

• תוכן חדש...