Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם צריכת הדלק חשובה לכם אז הפורד ממש לא מתאימה.

היא הכי פחות חסכונית מבין שלושתן.

האוונסיס והאקורד בעלות אותה צריכה כמעט.

את העיצוב החדש של האוונסיס אני אישית לא אהבתי.

אני הייתי בחורת באקורד. החסרון היחיד הוא המחיר הגבוה, אבל אין ספק שהשמירת ערך שלה היא הטובה ביותר.

למיטב ידיעתי יש הנחות שונות בהונדה בגלל שנשארו עם מלאי של רכבים משנה שעברה.

פורסם

נ.ב - תגיד לאבא :roll:

שאני מכיר לפחות 6 טיפשיים - שקנו רכב אחר דומה .

אבל הם לא נחשבים - הם שייכים לעדר - ומשום מה טוב להם .

הם נהנים מרכב אמין וזריז , ומידי פעם מחייכים תוך נסיעה .

הבעיה - הם טיפוסים מעדר קצת לא חברותי - הם לא נפגשים במוסך :lol: ולא מנהלים שיחות על מה יש או אין ברכב .

כי יש להם כל מה שצריך ברכב מפלח שוק זה - הם נכנסים לרכב ונוסעים .

( ובכל מצב - בפלח רכבים זה - רצוי נסיעת מבחן , ואחרי החלטת איזה רכבים מתאימים לנוחות ולדרישות , לבדוק כדאיות )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני דווקא מבין את הסלידה (טוב זו מילה קשה מידי) מהמונדאו. מי צריך אוניה שכזו על הכביש?

אני מאוד ממליץ לבצע נסיעת מבחן על הפאסאט המאובזרת. זו הנדסת האנוש מהטובות שפגשתי בעולם הרכב.

כנראה שגם הסופרב מוצלחת, אבל לא נסעתי עליה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הפאסט המאובזרת מעל רף המחיר שלנו הפשוטה לא הרגישה טוב כל כך(וגם 188 אלף שקל היה מוגזם כבר).

היום הלכנו לנסיעת מבחן על המנודיאו האוטו היה מעולה והנסיעה הייתה מצויינת הכל היה טוב חשבנו לקחת עד שהגענו לצריכת דלק.

עם כל הכבוד 7.24 עירוני במנוע כזה לא מתקבל על הדעת לכל הדעות,ולכן חזרנו לסוכנות הונדה והזמנו נסיעת מבחן על האקורד,זה כנראה יכריע את הכף.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לא רוצה לדכא אותך , אבל עם מנועי 2 ליטר בנסיעה עירונית גם ההונדה לא תהיה חסכונית.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

נתונים אופטימים של מחשבי הדרך, המציאות שונה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

פורד אני מאמין בחנו את האוטו באותם תנאי מעבדה אופטימים אז אם בתנאים האלה הפורד ככה במציאות היא צריכה להיות ווירון קטנה בצריכת דלק אתה לא חושב?.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תגיד לאבא שלך ....אוטו זה לא תוכנית חיסכון ....הפורד מונדיאו זה לא מה שהיה פעם היום המונדיאו זאת אופרה אחרת לגמרי. כיף של אוטו.

פורסם
אני דווקא מבין את הסלידה (טוב זו מילה קשה מידי) מהמונדאו. מי צריך אוניה שכזו על הכביש?

אני מאוד ממליץ לבצע נסיעת מבחן על הפאסאט המאובזרת. זו הנדסת האנוש מהטובות שפגשתי בעולם הרכב.

כנראה שגם הסופרב מוצלחת, אבל לא נסעתי עליה.

אני מרשה לעצמי להניח שכשאתה כותב "אוניה" אתה לא מתכוון למאפייני הניהוג שלה (כי אז כנראה שפשוט לא נהגת על מונדיאו) אלא על הממדים. ובכן: אורכה של האוונסיס הוא 4.70 מטרים, אקורד 4.73, מאזדה 6 4.74, סיטרואן C5 ופורד מונדיאו 4.78 ושברולט מאליבו 4.87. אגב - הפאסאט עליה המלצת (שאני מניח שהיא בכלל לא אוניה, אחרת לא היית ממליץ, נכון?) היא באורך של 4.77, סנטימטר יחיד מתחת למונדיאו... (אגב, הסופרב היא 4.84...)

היום הלכנו לנסיעת מבחן על המנודיאו האוטו היה מעולה והנסיעה הייתה מצויינת הכל היה טוב חשבנו לקחת עד שהגענו לצריכת דלק.

עם כל הכבוד 7.24 עירוני במנוע כזה לא מתקבל על הדעת לכל הדעות,ולכן חזרנו לסוכנות הונדה והזמנו נסיעת מבחן על האקורד,זה כנראה יכריע את הכף.

במציאות המונדיאו אכן תהיה ככל הנראה פחות חסכונית מההונדה והטויוטה. אל תצפה שזה יהיה בהפרש כזה - צפה להפרש של 1-1.5 ק"מ לליטר בממוצע. כלומר בנסועה ממוצעת של 20000 ק"מ בשנה ההפרש הוא כ-2000 שקלים בדלק. יש סיכוי טוב שההפרש הזה יצטמק בהפרשי הביטוחים, למשל, או בטיפולים שוטפים (ואולי לא - צריך לבדוק). בנוסף, אם אתם נוסעים יותר, אפשר לבחור בגרסת הדיזל של המונדיאו (שאין לשתי האחרות).

אני לא מנסה לשכנע אתכם לבחור את המונדיאו, אני מנסה שתהיו צרכנים נבונים ורציונליים ולא תבחרו מתוך גחמות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

דווקא התכוונתי למראה.

הכי כיף לבחור מתוך גחמות. אחרת איך היו מוכרים את השירוקו? ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מבחינת מנוע וביצועים ודלק האקורד לא רואה אף אחת

החיסרון הוא המחיר ביחס לרמת האיבזור

HU:Pioneer 5900IB,SUB:kicker cvr 12" 400 RMS Comp:clif designs,AMp:rockford P450.4

Car:>>>>HoNda :Accord

• תוכן חדש...