Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

במידה ואתם מעוניינים לקנות רכב יד שנייה ומסתבר לכם שלרכב מסויים החליפו שתי דלתות בעקבות תאונה (אין שסי או קצה שילדה) - כמה אחוזים הייתם רוצים להוריד מהמחירון ?

נ.ב

עברתי תאונה בה החליפו לי שתי דלתות ושמאי מוכן להוריד לי 1% בלבד.

תודה לעוזרים

פורסם

תלוי איזה אוטו..

אם האוטו עד 20 אלף והוא שמור אז לא מעניין אותי.

אבל אם אני קונה מכונית שהייעוד שלה ליסוע חזק/מפוארת/יוקרתית אז אני מוריד לך ממחיר של 80 אלף בסביבות ה 10.

הכל תלוי בשאר מצב הרכב!! ובסוג הרכב..

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

מדובר בפיזו 206 שנת 2000

השאלה אם אני צריך להרגיש מקופח על כך שהשמאי מעויין להוריד אחוז אחד בלבד.

יש חוקים לזה בכלל ?

פורסם

האמת שזה נשמע די סביר בנסיבות העניין.

אם אין פגיעה בשלדה כלל והוחלפו הדלתות קומפלט והעבודה ברמה גבוהה איפה בדיוק הנזק.

לדעתי, כל פיצוי עד 3% הוא סביר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
תלוי איזה אוטו..

אם האוטו עד 20 אלף והוא שמור אז לא מעניין אותי.

אבל אם אני קונה מכונית שהייעוד שלה ליסוע חזק/מפוארת/יוקרתית אז אני מוריד לך ממחיר של 80 אלף בסביבות ה 10.

הכל תלוי בשאר מצב הרכב!! ובסוג הרכב..

טוב שלא הגזמת , תוריד כבר חצי מהערך של האוטו!! ולא אתה חושב שהיו מורידים לך כל כך הרבה אדון חכם?

אם אתה לא מבין פשוט אל תגיב וזהו.

אם הייתה תאונה עם דלתות והן הוחלפו אז הירידה היא של אחוז 1 כמו שפותח השרשור רשם.

למה? כי זה רק פח שהוחלף, ולא שלדה שנפגעה או כל דבר אחר.

זה בדיוק אותו דבר כמו חלק מכני במנוע שאתה מחליף אותו. יש עליו ירידית ערך? לא! בדיוק ככה הדלתות.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם
שלום

במידה ואתם מעוניינים לקנות רכב יד שנייה ומסתבר לכם שלרכב מסויים החליפו שתי דלתות בעקבות תאונה (אין שסי או קצה שילדה) - כמה אחוזים הייתם רוצים להוריד מהמחירון ?

נ.ב

עברתי תאונה בה החליפו לי שתי דלתות ושמאי מוכן להוריד לי 1% בלבד.

תודה לעוזרים

האם בנוסף היו תיקוני פחחות מסביב לדלתות. קשה לראות תאונה שבה נפגעות רק שתי הדלתות. האם הצבע של הדלתות החדשות נעשה במקצועיות ויראה גם בעוד 3 שנים כמו שאר חלקי הפח האחרים. אם כן 1% נמוך .

וברור שאם מדובר בשמאי של חברת הביטוח ולא שמאי מטעמך הוא ישאף לתת ירידת ערך נמוכה. בדוק עם שמאי שלך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לרכב מעל גיל 9 שנים לא מגיע ירידת ערך ,עד עכשיו בכל אופן לפי החוק אך יש סיכוי שזה ישתנה.

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2217037,00.html.

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2391813,00.html

לי לא נראה שבדרך פשוטה ללא בית משפט הם יתחילו לשלם ירידות ערך לרכבים מעל 9שנים

פורסם

הבאת מאמר יפה . למה אתה מסלף אותו במו מקלדתך.

מדובר בהמלצות בלבד ולא בחוק.

גם בית המשפט פסק לרעת חברת הביטוח וגם השמאי כאן מוכן להכיר לו בירידת ערך.

השאלה היא כמה ירידת ערך מגיע. 1% כדעת שמאי חברת הביטוח או יותר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אכן היה גם תיקון של הכנף האחורית שקיבלה מכה.

אתם אומרים שהשמאי נותן לי 1% אבל למעשה הוא לא נותן כלום כי ההשתתפות העצמית היא 1.5% אז מה איכפת לו ?

פורסם

הוחלפו שתי דלתות? שתאונה אחת? ואין נזק לקורה B(קורת המרכב שבין הדלת הקדמית לאחורית)? נשמע לי קצת לא כשר. לדעתי, יכול להיות שאני טועה

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מי אמר שכל פגיעה מחייבת נזק לקורה?

לא מחייב בכלל שרכב נכנס בצד של הרכב ואז היה אמור להיות נזק לקורה.

פשוט צריכים להיות קצת יצירתיים בשביל להבין שרכב יכול להפגע בכל מיני דרכים בלי פגיעות שלדה.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

אין כזאת "חיה" של ירידת ערך בשיעור 1%

שמאי מבטחות נוהגים לכתוב כאלה שיעורים אך הם לא מציאותיים

ירידת הערך ברכב הנ"ל, בהנחה שלא היו לו תאונות בעברו מגיעה לכ- 3,000 ש"ח לכל הפחות.

• תוכן חדש...