Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי ,בעיקבות החזרת המראה המקורי לאיביזה שלי,קיבלתי פה הצעה של איביזאי בנשמה שתחמיא לרכב ובעיקר לטמבון הקידמי,וביצעתי אותה.

כמו שאתם רואים בתמונה הראשונה בחלקו התחתון של הטמבון בצד ימין הפתחים פתוחים ,ובצד שמאל הם סגורים.

מה שעשיתי הוא לחתוך את הפתחים הסגורים לקבלת מראה אחיד וקרבי יותר.

חייב לציין שזה לא קל כמו שזה ניראה :

1.הפלסטיק לא מרגרינה לחיתוך כמו שאמרו לי.

2.כתוצאה מכך היה קצת קשה לקבל גימור נקי.

3.התוצאה לא סופית הגימור ישופר בזמן הקרוב ע"י דרמל למראה נקי.

*תמונה של לפני ותמונה זמנית אחרי.

לשיפותכם.8)

DSC00475.jpg

DSC00483.jpg

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

בהחלט מוסיף :-) (אני מוכרח להודות שבשרשור הקודם בו המליצו לך על זה,ממש לא הבנתי למה היתה הכוונה - עכשיו הבנתי :wink:)

תתחדש! נראית מעולה :wink:

פורסם

122 צפיות ותגובה אחת? וואלה..

איזה "פירגון".

תודה!

פורסם

האמת שאני מסכים עם השד, התמונות באיכות נוראית אז לא ממש מבדילים.

צלם שוב ואני בטוח שיגיבו כמו תמיד.

ברכות על היוזמה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אז אתה עיוור,אני לא רואה שום חרא בתמונה לא של כלב ולא של סוס .

אם גם לך קשה לפרגן או לחילופין להעביר ביקורת בונה רצינית ולא דבילית אז עשה טובה לשנינו ואל תצא טיפש מתנשא.

פורסם

לדעתי הבעיה בלוק של הפרונט היתה שהבעלים הקודם צבע את החלק התחתון בצבע הרכב.

החלק הזה גם משתפשף במדרכות ומתגרד עם הזמן, גם נצבע באיכות לא משהו וגם נראה יותר טוב בשחור המקורי (כמו בגולפים למשל שגם שם מאוד מפריע שצובעים קדימה+אחורה כי זה בעיקר גורע) ככה שפתרון יותר אלגנטי היה צביעה חזרה לשחור או החלפת החלק לכזה לא צבוע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יצא יפה מאוד.מקורי זה בטוח!

עכשיו נשאר לצבוע את החלק מחדש בצבע כסף (דווקא לא גורע לדעתי),ולהוסיף ספליטר עדין של לאון קופרה R.

יראה קרבי :mm_yeah:

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

תודה לכל מי שנתן תגובה עיניינית ורצינית שהולמת אותו ואת הפורום .

לגבי ההיערות הכלליות:בהחלט הגירודים קצת מורידים מהיופי ,ועל כך בהמשך ישנו תיכנון לצבוע את החלק התחתון מחדש.

• תוכן חדש...