Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתם שירתתם בארגון הטאליבן, אזרחי סעודיה ונתפסתם ע"י האמריקאים המודעה הבאה בשבילכם.

בסעודיה הממשל נותן רכבים נשים ודירות והכל בחינם ולמי ? למי שהיה שייך לארגון הטאליבן נתפס ע"י האמריקאים ישב בגוואנטנמו ונשלח חזרה לסעודיה להבראה ורק שיהיו ילדים טובים.(ראיתי אתמול) ב YES דוקו .

(:twisted:אם אני מפסיק להיות פעיל כנראה שהתגייסתי לטאליבן ונסעתי לבקש מקלט מדיני מהסעודים:twisted:)

פורסם

גוונטאנמו זה לא פיקניק... וזה בלשון המעטה.

זה מקום שהסיפור שלו לקוח מסירטי האימה והקונספירציה הטובים ביותר.

הממשל רקח את הדבר הזה שנים על גבי שנים, הכין את המקום עוד מתקופת קסטרו, שכר אותו כדי שיהיה מקום שהוא לא "על אדמת ארה"ב" כדי שלא יחולו עליו חוקי המדינה.

איך מביאים לשם "שבויים"? פשוט מאוד. משנים את החוקים כדי שהם יתאימו לצרכים שלך.

בקיצור, זה מקום ש"צדק" לא ממש שולט בו.

אם אתה מחפש לחיות "בחינם" רוץ לאלסקה, קבל 1000$ לכל בן משפחה שבא אתך, אווירה טובה, רוב הזמן בוקר שם, והפאבים פתוחים כול היום. בואו לא נזכיר את נופי בראשית שנימצאים שם.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
במקרה יש איתי שקית נייר כמו של הזוכים בלוטו. לכל מצב.

אם אתה כבר בא מוכן תביא סט גומיות לשיער. עזוב, תביא 2.

סט גומיות לכל בית שחי.

GS300.

פורסם
אם באלסקה יתנו לי בית אישה ואיזה גיפון וגם 1000 דולר אני בטח אסע, אבל זה בטח לא כך.

ג'יפון בהגדרות של אלסקה זה ברונקו חביב שצריך סולם עם 4 שלבים כדי לטפס אליו.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...