Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DVD עם USB הדרך הזולה ביותר להצגת וידאו דיגיטלי בטלויזיה ?

proxima
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לצרוב סרטים אין לי זמן .

לחבר מחשב לפלזמה לא אפשרי .

חשבתי לקנות DVD עם כניסת USB כמו זה.

מאחר ןבמילא אני לא מתכוון להשתמש בדיסקים , מענין אותי אם יש מכשיר/נגן קומפקטי וזול יותר המכיל רק כניסת USB ויציאת HDMI , מין DVD מנוון ללא המכניקה לסיבוב הדיסקים .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לצרוב סרטים אין לי זמן .

לחבר מחשב לפלזמה לא אפשרי .

חשבתי לקנות DVD עם כניסת USB כמו זה.

מאחר ןבמילא אני לא מתכוון להשתמש בדיסקים , מענין אותי אם יש מכשיר/נגן קומפקטי וזול יותר המכיל רק כניסת USB ויציאת HDMI , מין DVD מנוון ללא המכניקה לסיבוב הדיסקים .

היום ניתן לקנות פליירים לטלוויזיות, העניין הוא שבמקום DVD יש מקום לדיסק קשיח והמחיר בדר"כ יותר יקר.

2 המלצות:

1) אם בא לך להשקיע (ואתה יכול להרשות לעצמך כמובן*), אפשר לקנות media center שזהו מחשב קטן שמגיע עם מערכת הפעלה של מייקרוסופט (windows xp/vista media center) ויכול לעשות דברים מדהימים (כולל יכולות הקלטה ושליטה על הממיר וכו') ותוכל להעתיק דרך רשת אלחוטית (או חוטית אם מועבר באיזור כבל וזו לא טרחה) את הסרטים לשם. מחיר: יכול להתחיל ב-1200 להגיע ל 1700 (אלו מחירים יחסיים בהחלט).

2) אתה יכול לקחת מחשב ישן (פנטיום 3-4) ולהתקין עליו מדיה סנטר. אתה צריך כרטיס טלוויזה וחצי ג'יגה זכרון, HDD של 20GB יספיק, ותוכל גם לשדר דרך הרשת אם תקנה כרטיס רשת אלחוטי (והרשת האחלוטית מהירה מספיק).

המחיר יהיה בערך 500 ש"ח אחרי הכל. המינוס היחיד הוא המראה של מחשב ישן ומגודל בסלון והרעש שהוא יעשה דיי רב.

מצטער שלא עניתי יותר ספציפית לשאלתך עם הDVD אבל את תחום המדיה סנטר אני מכיר ויכול להמליץ עליו (ולפי דעתי הוא מעולה).

עריכה:

יותר זול מDVD עם USB לא תמצא... המחירים של הDVD בשוק היום הם בטטה (אני מנחיל מילה חדשה לסלנג של הפורום :))

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האופציות האחרות ידועות לי ,אם אף יצרן לא מייצר מכשיר כזה אני חושב שעליתי פה על משהו .

אולי ייצא מזה פרוייקט בעתיד .

בגדול זה לפרק את כל מנגנון ה DVD המכני ולהשאיר רק את מעגלי הפיענוח שידור והיציאות והכניסות הדיגיטליות .

להרכיב הכל מחדש במארז קומפקטי .

מכשיר כזה בייצור המוני עם מחיר באיזור ה- 150-100 ש"ח יהיה להיט.

איך אף אחד עוד לא חשב על זה ???

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה אחד הדברים הכי נוחים שיש.

יש לי דיוידי של LG ב-250 שקל נקנה לםני כשנה,עובד מצויין,נראה מצויין.פעם אחת אפילו לא השתמשתי בו בדיסק.

כול הזמן עם הקרוזר 8G שלי.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש אופצייה ממש זולה במקום המדיה סנטר..

לחבר כבל ארוך מיציאת הכ.מסך היישר לTV

יתרונות:

-חוסך זמן יקר של העתקה/מחיקה מהUSB

-חוסך מחשב של מדיה סנטר בסלון

-אפשר גם לשחק בTV

חסרנות:

-קמצנות לגבי רכישת DVD עם USB

-כבל באמצע הסלון

-דורש מקלדת ועכשבר אל-חוטיים

-סוללות כמובן

בקיצור,לא!

DVD עם USB כנראה הכי זול כרגע

אה,נזכרתי,ישנו משדר שראיתי באיזה אתר מכירות,למעשה הוא משדר לטיוי שלנו כל מה יוצא מהכ.מסך,מעולם לא ניסיתי,לדעתי זה יהיה מחיר זהה כמו של DVD עם USB מותג מוכר.

http://www.wallabuy.co.il/sap.aspx?xip=120055 להלן הלינק.

לשיקוליך.

מנוע V6 בלי להתבייש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עשיתי את אותו הדבר כי נידפק לי הDVD הישן שלי ורציתי לראות סרטים בצורה נוחה ללא צריבות.

קניתי את הפיוניר DV600 לאחר ברורים אין ספור, קריאה בפורומים והתיעצות עם מומחים הסתבר שהוא בעל תמיכה טובה מאוד ברוב הפורמטים, עובד מהר, אמין וכו'. להגיד לך שהוא מבריק ממש אני לא יכול. לא בלב שלם.

הממשק מזכיר תקופות חשוכות מאוד (דוס), לא ממתמודד יפה עם קבצים בעברית (במקרה הטוב הוא מציג אותם בקווים ונקודות, במיקרים אחרים הוא מתעלם מהם), שמות ארוכים "ניקצצים" בברוטליות, אי אפשר למיין סיפריות לפי איך שאני רוצה ועוד.

במכשירים נחותים יותר, כאילו שעולים 200 ש"ח בסופר-פארם המצב הרבה יותר גרוע.

סה"כ, כדי להראות לילד את הDVD של יובל המבולבל הוא טוב, להציג סרטים מידי פעם מהUSB הוא סבבה. אבל אם נניח אתה רוצה לראות סידרה שהשמות של הקבצים ארוכים ורק בסוף שלהם יש את מספר הפרק זו בעיה (היות והמיון הוא לא ממש לפי הסדר אפאבתי).

כיום יכול להיות שהייתי "משקיע" טיפה יותר וקונה את זה.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי בבית רכשתי מחשב חדש ב1160 ש"ח... את המחשב הכנסתי לתוך המזנון בסלון(לא רואים אותו בכלל),הוא מחובר לLCD כמסך ולמודם של האינטרנט ומשמש כמדיה סנטר+מחשב.. עם טיפה השקעה לא רואים חוט אחד בסלון ולא רואים את המחשב,מאז שעשיתי את זה ,חיי קלים בהרבה,סרטים אני מוריד ישירות למחשב,שירים,קלטות ילדים הכל בפנים,לא מתעסק עם דיסקים בכלל..וכמובן יש אופציה גם לדיסקים אבל ממש אין צורך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ביקשת - קיבלת:

http://reltronics.shopy.co.il/products/78043

אסף.

גילוי נאות : מדובר באתר שלי.

נחמד מאוד , בול המחיר שהערכתי , הבעיה כמובן שאין מספיק כוח עיבוד לקבצי HD ואין יותר מיציאת RCA .

p78043m.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש סתירה בין הדרישות - אין משהו קל וזול שיכול להסתדר עם HD.

הפיתרון המושלם לצרכים שלך הוא משהו שעולה יותר - סטרימר,

שמנגן כל דבר ביקום, אפשר לחבר אותו לכל דבר ביקום,

יש לו עדכונים שוטפים דרך האינטרנט, והוא אפילו יכול להוריד בעצמו סרטים, אם צריך.

המחיר כמובן גבוה יותר, אבל כל מי שאני מכיר שקנה, התמכר לגמרי.

אחד המכשירים המומלצים בתחום הוא המכשיר של פופקורן, בגרסה של 200 דולר:

http://www.popcornhour.com/onlinestore/

יש עשרות מכשירים מקבילים בארץ, עשו עליהם סדרה של סקירות ב-HT הישראלי. סתם למשל:

http://www.hometheater.co.il/article00863.%D7%9E%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94-%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%9E%D7%A8-Mediagate-350HD

הפיתרון ל"עניים" הוא DVD עם כניסת USB - הדגמים של פיוניר עדיפים על פני הזבל הסיני

בגלל שיש לך איזה שהוא סיכוי לתמיכה מחברת האם (כי החברה פשוט קיימת)

אבל כמו שאמרו, מושלמים הם לא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקצרה: זה בלתי אפשרי.

קצת פחות בקצרה: DVD עם כניסת USB זה דבר זול.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כבר סטרימר (אגב, גם לדעתי זה הפתרון הטוב ביותר לבעיה),

אז כדאי לבדוק את הסטרימר של חברת Western Digital (מוכרת כחברה המייצרת הארד-דיסקים איכותיים).

הדגם הוא WD TV, ועולה 700 שקלים (אחד מהסטרימרים הזולים ביותר) ומציע ניגון של כמעט כל סוגי המדיה הקיימים.

עשו עליו ביקורת יפה מאוד בHWZONE:

http://hwzone.co.il/reviews/wdtv/

גם YNET עשו עליו ביקורת:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3633201,00.html

וכמו כן אפשר למצוא חפירה שלא תבייש כורי פחם סיניים בHOMETHEATER: http://www.hometheater.co.il/vt69209.%D7%97%D7%93%D7%A9-Western-Digital-WD-TV-HD

שני חסרונות עיקריים:

1. עד כמה שידוע לי אין (כרגע) תמיכה לכתוביות בעברית. אך הובטח עדכון תוכנה שיאפשר זאת.

אפשר לבצע כמה פעולות שיאפשרו הצגה של כתוביות בעברית - ראה דיון בHOMETHEATER

2. המכשיר לא מתחבר לרשת הביתית - צריך להעביר אליו את הסרטים על גבי DOK.

לסיכום - למרות החסרונות, יש למכשיר מגוון תכונות ופיצ'רים שלא היו מביישים סטרימרים במחיר כפול ואף מעבר לכך.

סטרימר מומלץ מאוד!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה על פניו סטרימר אחושלוקי , ואלו באמת חופרים ..32 עמודים על סטרימר קטן??

אין לי כוח לקרוא ,מישהו בדק אם כבר העדכון לתרגום עובד ? אני שוקל ברצינות להזמין אותו ב 99$ .

8993217_sa.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהניסיון שלי עם DVD בעל חיבור USB - אם אתה רוכש מכשיר פשוט וזול אל תצפה שזה יעבוד כל כך טוב. אצלי לפעמים זה נתקע, לפעמים זה לא רץ חלק ולפעמים נוצרת אי התאמה בין הצליל לתמונה. ברגע שחיברתי את המחשב לטלוויזיה החיים שלי הפכו הרבה יותר קלים - איכות התמונה והצליל עדיפה פי כמה, כי המחשב הוא זה שעושה את האינטרפולציה ופותח את הקידוד ולא המכשיר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...