Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום לכולם

דעתי היא שכן צריך לאפשר לאירוע להתקיים ולמה? א אם אני צופה נכון יהיו שם אולי אלפי איש ואם רדבול עשו עבודה טובה גם הטלויזיה תהיה שם,ולכן זה יתן חשיפה ענקית לספורט המוטורי. ומצד שיני אני תומך בלהביא לפחות 10 כלי רכב על הגררים שלהם ולדאוג שהטלויזה תצלם ותשאל שאלות ושתקבל תשובות ברורות שאך לפני שבוע המשטרה הפסיקה לנו אירוע, מה שיקרה זה בדיוק מה שאנו מחפשים גם חשיפה לספורט המטורי בארץ, וגם לידע את הציבור והאנשים שקשורים לעניין שישנו פה משהו מסריח ולא לעניין.

המשיכו לנהוג בזהירות המטיףף

פורסם
מחר אני אדבר עם הנהלת רדבול,

לגבי שיתנו לנו "לרכב על גב" האירוע ולהציג את מכוניות שם....

נקבל תשובה ונחליט על מעשה

זו הטעות וההרגשה שהצלחת "לרכב" על הארוע שלהם,מקדמת אותך לאן שהוא.

אין כל עשיה, מלבד לשרת את הפרסום לרד בול ולארוע שלהם.

שבוע אחרי זה,יעצרו לכם את האימון בכל מקום שהוא יהיה.

אתם ממשיכים להיות תמימים ונאיבים.

תציגו, תופיעו בתערוכות, אבל שלא חשבו שזה מקדם את הספורט המוטורי !

צריך הפגנה קשה !! לא עוד טובות ובקשות שיתנו לנו להציג את הרכבים,נמאס להיות תפאורה, שיקנו פוסטרים.

אותי לא מעניין שיראו את הרכב שלי עומד !!! אני רוצה שיראו אותו נוסע !!!

גל שחם.

פורסם

חבר'ה, לפני שאתם מתלהמים עד כדי שאתם יורים לעצמכם ברגל:

1. למשרד הספורט אין כל נגיעה לאירוע הזה.

2. בטח ובטח שלא ליוסי ניסן או יובל מלמד.

3. זה לא אירוע ספורט מוטורי. אין תחרות. זה אירוע ראווה.

4. רוצים לנסות למנוע את קיומו בדרך חוקית? נניח לרגע שתצליחו. ומה אז? איך זה יקדם ספורט מוטורי?

אני מבין מאד את רגשות הכעס והתסכול. אבל אתם מטפסים על העץ הלא נכון, לדעתי, וזה לא יביא כל תועלת.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

אני חולק על דעתך טל שביט

כל החוכמה היא למנף את המצב לטובת הספורט,יוסי ניסן יכול בהחלט לפעול כנציג הממשלה בתחום המוטורי בכך שיביא את המשטרה לשולחן,ישאל אותם שאלות קשות ויבקש תשובות,למשל אירוע כזה ברחובות ת"א עם רכב מירוץ פרופר שייסע במהירות מסחררת (אני בעד אגב) מדוע שלא ייתן את אותה במה למשל לשואו של מכוניות דראג?

זה לא שואו?

תפקיד המערכת היא לשרת אותנו ולא את עצמם.

מדוע יוסי ניסן לא הפעיל באמצעות היועצים שלו שיקול דעת בזמן "לכידת הספורטאים עבריינים" ברהט?

מדוע כל הזמן האנשים האלה מסתתרים לי מאחורי יועצים משפטיים?

מדוע הוא לא מייצג את אלה שלמעשה בזכותם הוא מקבל משכורת?

האם טל שביט ותענה לי,בטלפון או בפגישה ברהט הוא לא יכול היה לבקש שבמשטרה תפעיל שיקול דעת?

מזל גדול היה שאיזה קצין משטרה שם הבין מה שאחרים לא מבינים.

גמליאל ידידי

בלי לפגוע בך וכנות מעשיך,אתה לבד או אחרים לא מסוגלים להזיז מערכת משומנת של יחצנ"ים,עורכי דין,מקבלי החלטות ולעשות מעשה.

אני גם נגד טרמפים שירכבו על עסק כמו "רדבול"

אני מבקש לדעת עוד דבר, מי מפקח על מימוש החלטות הכנסת בדבר הביזיון הגדול,כן כן בזיון 3 שנים ויותר עדיין תקועים.

ישנה החלטת כנסת רבותי,יש מבקר המדינה,מדוע אתם חושבים שמישהו עושה לנו טובות?

תפקידם של יוסי ניסן וחבריו _אני שוב תוקף את המעשים ולא את האיש עצמו) זה לתת הסברים ותשובות למי ששואל[

הבעייה היא שאף אחד לא שואל,אף אחד לא יושב על הווריד,לכן אין המשכיות.

ישנם עוד המון דברים שמבחינה אתית אסור להעלות זאת בפורומים,מי שמבין יודע בדיוק על מה אני מדבר.

שום דון קישוט לא יעבוד פה,המנטרה הקבועה שלי לא משתנה

אמנה בין המועדונים ומלחמה.

מירוצי מכוניות

פורסם

איך קשור יוסי ניסן לאירוע של רד בול? מה לו ולייזום מהלך שיווקי של חברה מסחרית? זה לא התפקיד שלו ליזום הבאת מכונית דראג (למשל) לאירוע כזה.

אין בינינו כל ויכוח לגבי מה שהיה צריך לעשות יוסי ניסן באירועי רהט. אבל אין לכך כל קשר לאירוע רד בול.

צריך לדעת לסמן את המטרות הנכונות. מה שקורה עם יישום החוק הוא לא פחות מבזיון, זה בטוח. איך שאני רואה זאת, קיום אירוע רד בול יכול רק לעזור - בקצת, אבל לעזור - ובטח לא יפריע. פעולה למניעתו, לעומת זאת, תביא רק נזק.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

יתרה מזו.

איך קשור יובל מלמד לארוע רד בול? (שימו לב מי כתב את הטענה....)

שנאמר הפורום סובל הכל.

ותחשבו על זה.

פורסם

טל

הכל נכון למעט דבר אחד

משטרת ישראל עד היום למיטב ידיעתי לא יזמה כל ישיבה מסודרת עם בעלי המקצוע בתחום על מנת להכין "סיליבוס"

ולהערך קודם לתקנות המוצעות.

את הנושא הזה לא המשטרה צריכה ליזום אלא משרד הספורט ביחד עם בעלי המקצוע שלה,עם נציגי הספורט הספציפי בתחום

עכשיו תאמר לי נעשה משהו?

והנה בא איזה בעל ממון (אין מפרגן גדול ממני באמת בתחום),ובהינף חד וקצר מרים אירוע (בתקווה) ואנחנו מדשדשים.

ולגבי הזכרת שמות כאלה ואחרים

צריך להיות ישר עם עצמך ולשאול האם עשיתי את המכסימום? או ,מה אני עוד יכול לעשות על מנת להוציא את העגלה מהבוץ,

אז משטרה הזכרנו,משרד התחבורה? מה איתו? היכן הוא בתמונה? יש סיליבוס?

ועוד דבר

כל אירוע יחצנ"י כזה או אחר בנושא של ספורט מוטורי צריך לעבור דרך משרד הספורט (דעתי האישית)

אירוע של מכונית פורמולה 1 בהחלט עונה על הקריטריון הזה.

מירוצי מכוניות

פורסם

הויכוח היחיד בינינו, דני, הוא שאני לא חושב שאירוע רד בול הוא אירוע ספורט מוטורי. זה הכל.

פורסם

מכונית פורמולה 1 - מכונית ספורט? ברור שכן. שייכת לספורט המוטורי.

איפה היא תיסע? ברחובות ת"א (לא בשדה חצי נטוש, אלא ברחוב של עיר מרכזית).

אם פעילות כזו לא מחייבת אישור של אותם המשרדים שגוררים אותנו כבר שנים עם הספורט המוטורי, אז מה כן?

מבחינתי האישית, נסיעה של מכונית פורמולה 1 ברחובות ת"א הינה ספורט מוטורי למהדרין, שיווק ופרסום - תוספות. אבל זה קודם כל ספורט מוטורי.

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

דני לוי. אני מסכים עם כל מילה שלך ובעיקר את קריאתך לאחד כוחות.

דעתי היא כי לא צריך "לפוצץ" את הארוע אלא "לרכב" עליו. לא כמו שגמליאל מציע (נבקש ונחכה לטובות ...) אלא כמו שגל מציע (הפגנה קשה ...).

אני רואה כאן הזדמנות בלתי חוזרת. לצד הארוע של רד-בול (כל הכבוד להם), אנחנו נביא 200 מכוניות ראלי, ראלי רייד, דראג, טרקטורונים, אופנועים וכד' (ולא 10 כמו שמציע המטיף), ונמשוך תשומת לב של התקשורת. שלטים, מגפונים ואולי גם נניע את הכלים.

ואח"כ, במידה והמשטרה תופיע לנו שוב בארועים שלנו, נוכל אכן לנקוט בדרך שמציע אסף

ואח"כ, כשיעצרו אירוע של דראג, ראלי, רייד או כל אחד אחר - או אז תבוא "אם כל העתירות" שדני מדבר עליה, עם הרבה כסף לעורכדין כריש, שיוכל להציג באופן ברור את השאלה "למה להם כן ולנו לא".

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם

ואני חושב שאתה נותן לתסכול ולכעס (המובנים והמוצדקים!) לשבש את דעתך ולשכוח מה זה ספורט מוטורי.

יש תקנות ספורטיביות כלשהן לאירוע הזה?

לא.

הוא נערך תחת התאחדות כלשהי? כמובן שלא. וכי מה יש להתאחדות לומר בענין?

יש שופטים? לא.

יש מדידת זמנים?

לא.

זה מאד פשוט: נהיגת ראווה איננה ספורט מוטורי. נ-ק-ו-ד-ה. אני מופתע שדווקא כאן זה לא ברור ומובן מאליו.

טל

• תוכן חדש...