Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הרכב הנ"ל רכשתי מלקוח שלא היה מרוצה מהבדיקה שבצעתי ברכב הנ"ל. מכרתי אותו לאחר והוא קנה אותו ללא בדיקה , הוא סמך עלי כי אמרתי לו שהוחלף מנוע ושיש עליו אחריות 3 חודשים , הצגתי לפניו את כל החשבוניות.

זהו פלונטר שאינני יודע איך לצאת ממנו. קניתי אותו ב-33K ש' ,השקעתי בו 8 וחצי אלף שקלים ומכרתי אותו ב-25,200 ש' וזה לא נגמר.

 

נכון , אני בעלים של מכון בדיקה בדרום.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

  • תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דויד יקירי,

 

הרשה לי ללמד אותך צמד מילים לאמר ללקוח הלא צודק, שיעזרו לך הרבה בהמשך. המילים הן : "לך" ו"תזדיין !".

 

היית צריך לומר אותן ללקוח הראשון, מייד אחרי שהצעת לו החלפת מנוע על חשבונך. היית צריך לומר אותן גם לנגר.

 

אם יש לך אשמה כלשהי עם הרכב הנ"ל - הרי היא באי אבחנת הנזק למנוע (מיסבים). הכרת באשמתך, הצעת להחליף את המנוע - די לגיטימי מצד הלקוח לדרוש דבר כזה, אבל לרכוש ממנו את האוטו? האם הכרחת אותו לקנות את הרכב? אני בטוח שכל שופט אשר לפתחו היה מגיע מקרה כזה - היה מגלגל את התובע מכל המדרגות. הפיצוי שהצעת הוא די והותר.

 

כעת, כמאמר הפתגם הנוצרי - גם אכלת את הדגים המסריחים וגם גורשת מהעיר.

חבל, אל תהיה טוב מדי אל האנשים. העמד את עצמך במקומם. לו היו מציעים לך הצעה מהסוג שהצעת - האם היית רץ לתבוע פיצויים? הלא אין מדובר בתאונה עם ירידת ערך. החלפת מנוע מסיימת את הסיפור.

פורסם

דוד, אני לא מבין אותך, ואת הסרטים שאתה מביא על עצמך.

 

בדקת רכב, יש סימני התחממות, מייד רושמים בטופס: "מנוע עם סימני התחממות, יש לגשת למוסך מורשה לאבחון מדוייק" או "יש לפרק ראש מנוע ולבצע אבחון לחלקים X Y Z בפועל" , משהו בסגנון. ולרשום "לא תקין". גם בסעיפי האחריות לרשום " מנוע שעבר התחממות, אין ולא תהיה אחריות בשום אופן וצורה לכל תקלה שתגיע, גם אם תקרה ומייד לאחר הבדיקה.

 

לציין בו ברגע שכרגע יש סימני התחממות בלבד, אבל לא מן הנמנע שתוך זמן קצר עד אפסי, יופיעו תקלות שיחייבו החלפת מי מחלקי המנוע ו/או מע' הקירור, ואף החלפת המנוע כולו.

 

רק להיות זהיר. זהו. זה אפילו פחות מכסת"ח. זו האמת.

 

הצעת להחליף מנוע? למה, הרי רשמת שיש סימני התחממות, אז אתה יכול להשתתף בעלות של מנוע והחלפתו, אפילו לשלם מחצית ויותר, אבל לא בכל המחיר המלא.

 

מה עשית? רכשת את הרכב. איזה שופט היה מחייב אותך לרכוש את הרכב.

 

ועוד:

 

החלפת מנוע במוסך. השני שקנה ממך את האוטו, אמורה להיות לו אחריות על המנוע וההחלפה אצל זה שהחליף אותו. אם אתה סיפקת את המנוע, אז אתה צריך לדאוג להחלפת המנוע ו/או לתיקון הבעיה עד לתיקונה, ובאופן המהיר ביותר, אבל לא לרכוש את הרכב חזרה.

 

תתחיל לדאוג לעצמך, אתה פשוט מגזים, ובסוף עם כל היושר המוגזם, שמזמן הפך מיושר להתנהלות שאני לא מבין ולא מקבל אותה, תגיע אתה ללשכת הסעד. באיחולים שלא, וגם אם לא, הרי כך אתה מתנהג.

 

לדעתי זה כבר לא ברמה של להחמיא לך. יש גבול.

 

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

 

פורסם

לפי דעתי אין דבר כזה רכב "מאנחוס". רכב שעבר בדיקה מקיפה ואחראית וטופל כראוי אין סיבה שיפתיע את בעליו.

 

דוד איש הדרום הינו בחור כלבבי שעשה טעות ועכשיו נותר לי לאחל לו בהצלחה בפעם הבאה.

איזה כייף לי :)

פורסם

תבקש לממש אחריות על המנוע.

אני במקומך הייתי זורק אותו לסוחר יחד עם המנוע הגמור, אבל עכשיו כבר מאוחר מדי.

 

באמת נשמע כאילו אתה נמצא בקצה השני לגמרי של מכוני הבדיקה - אלו שיותר מדי ישרים, אפילו יותר ממה שצריך.

אני בדרך כלל משבח אנשים כמוך,אבל כנראה שזה מסב לך הפסדים כספיים כבדים וגם לא תורם למוניטין של המקום למרות הכל ככה שכולם מפסידים מהעניין ולכן כנראה שיש צורך להשתמש בכסתח"ים , לפחות היכן שיש חשד לצרות בעתיד.

אני במקומך הייתי חושש שאנשים ינסו לעשות זאת בצורה שיטתית תוך ניצול טוב ליבך.

 

בהצלחה ביציאה מהפלונטר,

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שלום לחבריי ,

אינני מסוגל לראות לקוח מקונן ובוכה על מר גורלו ועוד כאשר אתה יודע שאולי התרשלת בעבודה , זה האופי המזופט שלי ובגילי המופלג קשה להשתנות , אחר כך אני רץ לספר לחברים !.

 

האלרו הגיע אלי מערד בגרירה , בדקתי את המנוע , לא חסרים מים , נסעתי עם הרכב 40 ק"מ המחוג לא זז מהאמצע , בדקתי תכולת CO2 בנוזל הקירור ואין כזה.

הרכב נוסע כמו שד , אני החלטתי לא להתקשר עדיין ללקוח עד שאני אבדוק את המנוע עוד יום אחד לייתר דיוק שלא יהיו פשלות. על המנוע יש אחריות , היות ואני זה שסיפק את המנוע העבודה החוזרת עלי.

 

ההבט הפסיכולוגי : עצם שיתופכם בעניין זה מחזק אותי ומשחרר ממני לחץ נפשי (מכם אני מקבל את התמיכה של "הקבוצה" )כך יותר קל לי להמשיך ולהתמודד , אני חייב לציין שלמרות "הנפילות/מעידות" העסק שלי מצליח ומשגשג .

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

לעזור לאדם ולהיות הוגן זה מצויין .

אבל רגשות אשם שמתוכם אתה כבר פוגע בעצמך בגלל טעויות של אחר זה כבר לא נכון .

פורסם
אני חייב לציין שלמרות "הנפילות/מעידות" העסק שלי מצליח ומשגשג .

 

דוד בפוקר גם אם הכיס שלך כבר מלא, לא נכנסים עם יד חלשה למשחק.

 

 

אל תהיה פראייר, קח לך עובד (או עובדת למרות שזה נכתב בלשון זכר), שידע להתמודד עם בכיות ובעיות של לקוחות, ניכר שאתה אדם בעל לב טוב ואינך מתמודד טוב עם תלונות של לקוחות, תביא לך אדם מנוסה שידע לשים את הגבול ולהתמודד בצורה נכונה מול הלקוח הזועם.

 

אתה יכול לקרוא לו/ה "מנהל/ת שירות לקוחות".

פורסם

היום נסעתי עם האלרו לדימונה , המנוע לא התחמם והמחוג לא זז מהאמצע.

התקשרתי ללקוח והודעתי לו שהמנוע לא מתחמם ואולי את המים שראה בתחתית הרכב הוא מי התעבות של המזגן.

הלקוח לא מוכן לקבל בחזרה את הרכב . נו טוב ....הסכמתי להחזיר לו את כספו ביום שישי הקרוב למרות שהרכב כבר על שמו.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
היום נסעתי עם האלרו לדימונה , המנוע לא התחמם והמחוג לא זז מהאמצע.

התקשרתי ללקוח והודעתי לו שהמנוע לא מתחמם ואולי את המים שראה בתחתית הרכב הוא מי התעבות של המזגן.

הלקוח לא מוכן לקבל בחזרה את הרכב . נו טוב ....הסכמתי להחזיר לו את כספו ביום שישי הקרוב למרות שהרכב כבר על שמו.

 

דוד. אתה חוזר טעות אחרי טעות. אם הרכב תקין והבעלות הועברה, אין לו פה עילה לתביעה. מקסימום אתה יכול לתת לו "אחריות" לתקופה מסויימת כפי שנותנים בחברות הליסינג/ השכרה שרוכשים מהם רכב משומש.

פורסם
הסכמתי להחזיר לו את כספו ביום שישי הקרוב למרות שהרכב כבר על שמו.

 

:shock2: :shock2: :brickwall:

 

תגיד בבקשה שאתה לא רציני...

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

אני בדעה של זה מעליי.

בחיים לא ראיתי ישראלי כל כך טוב לב כמוך, אפשר לקרוא לזה כבר פראייר לא טוב לב.

אין עילה לתביעה, האוטו תקין, הקונה צריך לקחת חזרה גם אם הוא ירצה וגם אם לא.

אל תעשה עוד טעות ותחזיר לו את הכסף.


×
×
  • תוכן חדש...