Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שלום

יש לי שאלה בנושא קבל, היום התקנתי קבל של לנזר עם צג דיגיתלי, אך הבאיה היא כאשר אני מניע את האותו אז הצג עובד והכל בסדר הוא מראה לי 14 וולט, אבל כאשר אני מכבא את האוטו אז הצג מראה לי 12.4 וולט ואחרי כמה שניות הצג מתכבא. רציתי לדעת האם זה בסדר שכאשר האוטו מכובה שהצג אינו פעיל??

אני מדדתי את המתח על הקבל ואני רואה על רב מודד שהקבל טעון ויש לו מתח של 12.4 וולט אבל הצג לא עובד. הצג מתחיל לעבוד רק כאשר אני מניע את האוטו,

האם זה תקין או יש בעיה?

תודה

פורסם

הצג אמור לעבוד רק כשהרכב מונע, כדי לא לגמור/להחליש את המגבר.

למצבר יש מתח של 12 וולט וכשהרכב מונע האלטרנטור מטעין את המצבר ואז המתח במערכת הינו

בסביבות ה14 וולט.

כלומר אין לך מה לדאוג הקבל תקין:wink:

אלי

פורסם

תודה רבה עכשיו אני רגוע:-)

עוד שאלה קטנה

האם קבל של 1.6 מיליון פארד מספיק לשני מגברים:

1. kicker zx 350.4

2. jbl jto 601.1

אולי צריך קבל יותר גדול?

פורסם

למישהוא ממכם יש לפחות קצת ידע באלקטרוניקה \ חשמל ?!

1.6 מיקרו פארד ?! זה קבל יותר קטן מהציפורן שלך

1.6 מיליון פארד זה יותר בגודל של בניין

ההבדל הוא מאוד משמעותי

מיקרו זה עשר בחזקת מינוס 6

מיליון זה 10 בחזקת 6

הבדל של 12 אפסים

אם כבר אז 1.6 פארד

פורסם

תשמע בתור סטודנט לאלקטרוניקה וחשמל

קבל לא מזיק

קבל רק מוסיף

מהן התכונות של קבל!?

קבל מונע רעשים ומיצב את המתח בזמן קפיצות

לכל מערכת אלקטרונית אנחנו מעדיפים להוסיף קבל במיוחד אחרי מייצב מתח שתלוי ברמת החום הנוצרת בו

אבל הכל שיקולים כספיים

ועוד משהו קטן! ככה שהקבל יותר גדול הוא שומר על מתח יציב יותר

והכי חשוב שאני בטוח ש90% מהפורום לא יודעים

קבל במתח DC הוא נתק!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...