Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על אף ההערכה על ההישג של נהיגה בווירון, עם כל הכבוד היא ממש לא עושה לי את זה. סך הכל נפיחה מוטורית אדירה, אבל עם מעט מאוד נשמה שכל מטרתה הפגנת יכולת טכנולוגית ולא הרבה מעבר לכך. קשה להעריך בהמה שכל מהותה היא שפיכת מזומנים חסרת אבחנה רק כדי לנפנף באיבר הכי גדול בשכונה....

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני בספק אם ערוץ 2 ישימו את זה כי זה לא מתאים להם (למרות שהערכיה יפה ,גם מנגינה חמודה מהסרט גיימס בונד ).

ולזה שאמר שהווירון שלישית , אז כן היא אוליי שלישית ,אבל מביין כולם היא המכונית הכי נוחה לנהיגה ,זה לא משהוא אקסטרימי שאתה לא יכול להיות בו יותר משעה בלי להרוס לעצמך את עצם הזנב כמו האולטימה ssc .

\

עדיין האולטימייט מהירה ממנה, כמו גם הקונינגסג המוכרת. זה לא משנה כמה נוחה \ איכותית \ יפה היא.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
האם דני היחידי שנהג בה?

לא, גם ניצן רז, עורך המגזין.

יש למישהו לינק לכתבה המלאה ?

כתבה מלאה תתפרסם במגזין אוטו שיוצא בתחילת החודש, סרטון מלא (ולא רק פרומו) יצא בתוך ימים ספורים, למיטב ידיעתי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

פה יש את כל המהדורה של ה16 לחודש -

http://www.mako.co.il/vod-index/news-news-2009/april/VOD-154dbb5a2efa021006.htm

מומלץ להריץ לסביבות הדקה ה40, אז מתחילה הכתבה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יפה שעיתון אוטו השיג נסיעה על הבוגאטי, אבל איזה ערך חדשותי יש לאייטם כזה בחדשות ערוץ 2?

המכונית הוצגה לפני שנים, היא לא מיובאת לארץ, היא כבר לא "הכי", אז על מה הרעש? היו צריכים לסתום 2 דקות במהדורה?

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

על זה אתה כועס?!? מה אתה מעדיף, שיסתמו את כל החורים במהדורות

עם מעקב אחרי לק חדש המיועד לדוגמניות-על בבוצואנה תחתית?

טוקבקיזם צרוף או רוע סתמי?

(שאפו לאוטו על הסרטון - עריכה נהדרת)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
על אף ההערכה על ההישג של נהיגה בווירון, עם כל הכבוד היא ממש לא עושה לי את זה. סך הכל נפיחה מוטורית אדירה, אבל עם מעט מאוד נשמה שכל מטרתה הפגנת יכולת טכנולוגית ולא הרבה מעבר לכך. קשה להעריך בהמה שכל מהותה היא שפיכת מזומנים חסרת אבחנה רק כדי לנפנף באיבר הכי גדול בשכונה....
בהחלט נכון. אלא שניתן לומר זאת על כל מכונית עם תג מחיר פסיכי ויש כאלו לא מעט, גם אם הבוגאטי יקרה מכולן. לבוגאטי לפחות סוג של קדמה טכנולוגית שהאחרות אינן חולקות.
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אהבתי את הקליפ, הוא ערוך טוב וענייני !

כל הכבוד !

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...