Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב"ה

שלום אני חדש פה ויש לי שאלה.

מדובר בפג'ו 306 99 אוטומט.

אתמול הלכתי לאיזה מישהו והוא הרכיב לי מערכת לאוטו.

הוא היה מאוד מיקצועי חיבר חוט לחוט עם איזולירבנד והכל עבד כמו שצריך 4 הרמקולים באוטו עבדו מצוין.

שחזרתי הביתה נעלתי את האוטו עם השלט אבל הדלתות והבגג' נשארו פתוחות זתומרת האוטו לא נינעל רק השמיעה צליל נעילה.

*חשוב לצי'ין שלפני שלקחתי את האוטו לאותו בחור אני ועוד חבר(חסרי ניסיון לחלוטין) ניסנו להרכיב את המערכת לבד והתחלנו לחתוך את החוטים ואז הי'ה מין גיט'ץ כזה שהי'ה ניראה בוודאות כאילו נישרף פיוז אבל כמו שאמרתי לקחנו את האוטו למישהו שמבין בזה והוא חיבר את המערכת והכל הי'ה בסדר(בלי להחליף לא פיוז ולא חוטים).

מה ניראה לכם הבעי'ה?ומה עושים בקיצור

פורסם
ה"גיטץ" כנראה באמת גרם לשריפת פיוז, תבדוק בלוח הפיוזים את הפיוז של הנעילה.

איך אני מזהה את הפיוז בלוח הפיוזים? ואיך אני יכול לדעת אם הוא שרוף?

ולפי מה שאתה אומר יכול להיות קשר בין החוטים של הרדיו באוטו לנעילה מרכזית?

פורסם

יש לי עוד שאלה

המערכת שהרכבתי זה jvc kd-g116

רשום עלי'ה cd-rw זתומרת לא רשום mp3 .

השאלה היא אם יכול להיות שהמערכת כן קוראת דיסק mp3 אפילו שלא רשום?

פורסם

אייל,

הרדיו דיסק שלך אינו קורא MP3.

אמור להיות תרשים פיוזים על מכסה הבית פיוזים אם לא, תבדוק בספר הרכב.

פיוז רגיל :

555486.jpg

פיוז שרוף :

ccr20020101fr_t03.jpg

פורסם

תשמעו קרה משהו חדש.

החלפתי פיוז שהי'ה שרוף.

הכל עבד בסדר גמור הנעילה מרכזית הסתדרה וכל המערכות באוטו פעלו .

אבל ברגע שהוצאתי את המפתח מהסאויץ' עדין עבדו מערכות החשמל באוטו :הרדיו דיסק,השעון,הווישרים,האורות וכו'.

ועוד דבר מוזר שדלקה המנורה של המצבר.

מה ניראה לכם הבעי'ה?

פורסם
תפסיק לשחק עם הרכב לבד ותיגש למשהו מקצועי.

עידן

+1 לעידן

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

• תוכן חדש...