Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יצא לי לאחרונה להתקל במספר פורומים וכתבות בעיתון על ריבוי טורנירים ומשחקי קאש של NLHE בסכומים שפויים (עד 200 ש"ח כניסה לטורניר/שולחן).

כיוון שיצא לי קצת לשחק ברשת, שקלתי לקפוץ לאיזה משחק לניסיון .

מישהו מכיר/היה/משתתף קבוע? (לא כל כך מתחשק לי ליפול על מקום מפוקפק מדי בניסיון הראשון :roll:)

(לצורך העניין, מרכז זה חצי שעה נסיעה מתל אביב :lol:)

אשמח למידע ומלצות.

תודה 8)

פורסם

תסלח לי אבל:

1. לא זאת היתה שאלתי :roll:.

2. מילא היית כותב הימורים, אז הייתי נאלץ להסכים איתך, אבל זה לא הנושא 8).

מחכה לתגובות רלוונטיות :lol:

פורסם

בהחלט לא הנושא.

פוקר איננו הימורים - שחקן פוקר טוב ינצח שחקן פוקר גרוע עם כל קלף.

ולנושא - יש את הגינדוסים בת"א , לרוב 200 ריביי, יש משחקים באיזור גדרה ות"א 100 ריביי, לגבי פריז , בעיקר באיזור ה 300-500.

לגבי קאש, ישנו מקום של 2-4 (עליה 200 , מקסימום 400) , או 5-10 (עליה 500 , מקסימום 1000)

אני בעיקר משחק 5-10, אבל יודע על 2-4 שיש גם כן.

http://il.pokernews.com

יש שם פורום מעולה, עם פרסומים רבים לגבי טורנירים. שיהיה בהצלחה :)

פורסם
בהחלט לא הנושא.

ולנושא - יש את הגינדוסים בת"א , לרוב 200 ריביי, יש משחקים באיזור גדרה ות"א 100 ריביי, לגבי פריז , בעיקר באיזור ה 300-500.

לגבי קאש, ישנו מקום של 2-4 (עליה 200 , מקסימום 400) , או 5-10 (עליה 500 , מקסימום 1000)

אני בעיקר משחק 5-10, אבל יודע על 2-4 שיש גם כן.

http://il.pokernews.com

יש שם פורום מעולה, עם פרסומים רבים לגבי טורנירים. שיהיה בהצלחה :)

שניר, תודה על המידע.

אני מכיר את הפורום שציינת, אבל כל מה שמופיע שם לאחרונה זה קאש 5/10 ופריזאאוט 300+ (שזה קצת גדול עלי בשביל ההתחלה)

מה הם הגינדוסים?? :roll:

ואיפה מצאת 100 ריביי? כי זה בהחלט הכיוון שאני מחפש..

תודה,

פורסם
.

לא מסכים איתך ב100 אחוז. בפוקר צריך גם הרבה הרבה מזל לא פעם רואים אנשים נכנסים עם זבל ויוצא להם בפלופ פול או אנשים נכנסים אול אין עם יד נחותה משמעותית ובסוף זוכים (הדוגמה הטובה לכך זה סמי פרהה KK מול בארי גרינשטיין AA, שבפלופ יוצא לסמי K, או לחילופין נגראנו מול גאס כשגאס הוציא רביעיה :roll:) בקיצור אתה יכול להיות הכי טוב שבעולם ולשחק חכם, אבל ברגע שאין מזל גם נגראנו יכול להפסיד מיליון דולר.

ROOONEEYY

פורסם
לא מסכים איתך ב100 אחוז. בפוקר צריך גם הרבה הרבה מזל לא פעם רואים אנשים נכנסים עם זבל ויוצא להם בפלופ פול או אנשים נכנסים אול אין עם יד נחותה משמעותית ובסוף זוכים (הדוגמה הטובה לכך זה סמי פרהה KK מול בארי גרינשטיין AA, שבפלופ יוצא לסמי K, או לחילופין נגראנו מול גאס כשגאס הוציא רביעיה :roll:) בקיצור אתה יכול להיות הכי טוב שבעולם ולשחק חכם, אבל ברגע שאין מזל גם נגראנו יכול להפסיד מיליון דולר.

פליקס, תרשה לי להסביר לך משהו פשוט (ואני מקווה שאני לא מקשה עליך עם טיפה סטטיסטיקה).

כשאתה מבצע מהלך מסויים עם סיכוי של 20% להצליח ו-80% להיכשל (שזה בערך שקול ל-KK Vs AA), אתה יכול להצליח בניסיון הראשון, בשני ואולי אפילו בשלישי. אם אתה מבצע את המהלך הזה 100 פעם ברצף, הסטטיסטיקה תתישר ואתה תפסיד.

ידידי, לא פתחתי את השרשור כדי לדון במרכיב המזל (או היעדרו) בפוקר, אז אני אשח לתגובות רלוונטיות לנושא.

פורסם

לא הבנתי מה בדיוק רצית להגיד במה שאמרת ואיפה כאן הסיבוך הסטטיסטי. :roll:

זה שזה 20 -80 כולם יודעים, וזה רק מוכיח שבפוקר צריך מזל, מכיוון שKK יקח AA רק במזל ולא בשכל. לכן יכול להיות לך הכי הרבה שכל ויקראו לך בארי גרינסטיין ואתה תכניס אנשים לאול אין כשיש לך AA, אבל עדיין יצא להם K בפלופ ואתה תאכל אותה. זה רק מראה שבפוקר בנוסף לשכל, סטטיסטיקה בסיסית ביותר ויכולת לדעת לקרוא אנשים צריך גם מזל.

ROOONEEYY

פורסם
לא הבנתי מה בדיוק רצית להגיד במה שאמרת ואיפה כאן הסיבוך הסטטיסטי. :roll:

זה שזה 20 -80 כולם יודעים, וזה רק מוכיח שבפוקר צריך מזל, מכיוון שKK יקח AA רק במזל ולא בשכל. לכן יכול להיות לך הכי הרבה שכל ויקראו לך בארי גרינסטיין ואתה תכניס אנשים לאול אין כשיש לך AA, אבל עדיין יצא להם K בפלופ ואתה תאכל אותה. זה רק מראה שבפוקר בנוסף לשכל, סטטיסטיקה בסיסית ביותר ויכולת לדעת לקרוא אנשים צריך גם מזל.

פליקס, לא נראה לי שקראת את מה שכתבתי :loco: ולא הבנת מה זה אומר 20%-80% ומה המשמעות של ה-100 מקרים שציינתי (אין כאן שום סיבוך, רק הבנת הנקרא) . אבל שוב- זה לא נושא השרשור. אשמח להסביר לך אם תרצה אבל לה בשרשור זה.

פורסם

היות והימורים מאורגנים אינם חוקיים בישראל, פוקר משוחק בד"כ בין חברים במפגשים ספונטניים.

או במילים אחרות;

רוצה פוקר? תמצא חברים :lol:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
היות והימורים מאורגנים אינם חוקיים בישראל, פוקר משוחק בד"כ בין חברים במפגשים ספונטניים.

או במילים אחרות;

רוצה פוקר? תמצא חברים :lol:

כן? תפתח את הפורום מההודעה של שניר106 ותחשוב על זה שוב.

favorite ו- Fitch,

קראתם בכלל את נושא השרשור?

פורסם

תעשה טובה לעצמך, באמת אבל. אתה רוצה לשחק פוקר? שב עם כמה חברים, פתחו בירות ותרביצו משחק.

אתה אף פעם לא יכול לדעת על מי אתה נופל כשאתה משחק עם זרים.

יתנו לך לנצח יום, יומיים, שלושה. יגידו לך שיש משחק גדול ויוציאו אותך עם התחתונים בידיים!

GS300.

• תוכן חדש...