Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין להשתמש בדבק חם כדי להדביק משהוא קטן ברכב.

האם הדבק חם ימס בחום של הקיץ הישראלי או שהוא יחזיק?

האם יש סוגי דבקים או חברות שיותר טובות לשימוש.

אני מעוניין בדבק חם מהסיבה שבמידה וארץה לפרק את החלק שאני מדביק לא יהיה לי בעיה, חוץ מהפעלת טיפה כוח.

תודה לעוזרים....

פורסם

מניסיוני

דבק חם לא מחזיק באוטו אפילו יום קיץ אחד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אתה מתכוון לדבק חם ב"אקדח" שמגיע במעין מוטות בצבע שעווה שניתכים בחום ?

אם כן, אז אתה ממש לא תוכל לפרק אותו ביד, הוא מתקשה לחוזק חזק מאד. אין שום בעיה עם הקיץ, גם ב 70 מעלות הוא אפילו לא מתרכך במידה מורגשת.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בנתיים 2 תשובות מנוגדות :roll:

לגבי החוזק, כן זה האקדח הזה עם המוטות האלו לרוב שקופים לבנים.

מנסיון שעשיתי כן אפשר להוריד אותו לפחות מפלסטיק....

פורסם

מניסיוני, דבק חם לא שורד בקיץ במידה ויש שמש ישירה עליו...

הדבק יותך ויימס כלפי מטה על חלקי הרכב.

ישאר לפי דעתי מספיק דבק בכדי להחזיק בין החלקים שניסית להדביק.. (שאר העובי יותך).

פורסם

ברכב בקיץ הטמפרטורות מטורפות בתוך הרכב

לא יחזיק לך קיסם, קח בחשבון שאם אתה דוחף אותו למקום בעייתי הוא פשוט ימס פנימה ביום חם

עדיף דבק מגע

מניסיון יומיומי שלי קח אפילו דבק אפוקסי הפסטלינה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

גם ללא שום קשר לחום בארץ ישראל, דבק חם לא מחזיק כלום. הוא נדבק כלכך חלש עד שאפשר לקלף אותו בלי מאמץ.

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

• אחראי פורום
פורסם

דבק חם לא מתקלף סתם ככה ביד ואני מדבר על הדבקה טובה, לא טיפות שנוזלות על השולחן.

ברכב לעומת זאת, הוא אמנם לא יימס אבל עלול להתרכך בחום. לא הייתי משתמש בו.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מניסיון של שנתיים

תקנה דבק אפוקסי M3, מחזיק נהדר.

יש רק בעיה אחת, אם תרצה לפרק את החלק- תצא לך הנשמה...

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...