Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חמורה מאוד . :twisted:

צריכת הזרם מהמצבר תלוייה בכמה גורמים :

1. כמה מכשירים אתה מפעיל ? HU בלבד ? מגברים ? הספק רמקולים ?

2. איזה ווליום ? בעיקרון יותר ווליום=יותר זרם נצרך. לכן ככל שתשמע חזק יותר.

בכל מקרה - כמה דקות עבודה ללא טעינה לא יגרמו בעייה , בהנחה שאין לך מערכת EXTREME...

פורסם

רק רדיו, עם 2 רמקולים סטנדרטיים לא יגמרו לך את המצבר (במידה והוא תקין) גם אחרי 5-6 שעות. :idea:

* נבדק בתנאי מעבדה - שכחתי את הרדיו עובד לאחר הנסיעה הראשונה שלי לבד, לבי"ס. בסיום יום הלימודים חזרתי לאוטו, ראיתי רדיו עובד והייתי בטוח שנגמר לי המצבר. נכנסתי ללחץ, ניסיתי להניע וכלום! אפילו לא סטארטר. אחרי שהתחלנו לדחוף את האוטו ואחרי שכמעט התקשרתי לאבא שלי שיעזור לי בצרה הזו (פעם לא ידעתי להניע רכב בדחיפה..) נזכרתי ששכחתי לבטל את האימובילייזר..

מה שלחץ יכול לגרום לפעמים.. :!:

פורסם
מה זה רדיו רגיל !?

יש לי רדיו דיסק ורמקולים אחורה,קדימה..בלי מגבר.

רגיל - במובן הכי פשוט של המילה. רדיו דיסק / טייפ עם הספק 4X30-50 וט וארבעה רמקולים. בלי סאב/מגבר בתא מטען/כל דבר אחר שיגרום לעובר אורח לחפש סלקטור בכניסה.

קצת דמגוגיה: romer - אם הבטריה היתה נגמרת גם הרדיו לא היה עובד :) .

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

"רגיל - במובן הכי פשוט של המילה. רדיו דיסק / טייפ עם הספק 4X30-50 וט וארבעה רמקולים. בלי סאב/מגבר בתא מטען/כל דבר אחר שיגרום לעובר אורח לחפש סלקטור בכניסה."

זאת הגדרה שאתה המצאת? :conf:

8)
פורסם

מה זאת אומרת "אני המצאתי"? רגיל! כמו שאוטו נורמאלי בא, בלי שמישהו הלך לחנות סטריאו לרכב והתקין תוספות כגון סאבים או מגברים נוספים וכדומה... מה לא מובן?

פורסם

זה לא כל כך גרוע

אבא שלי שכח את המערכת דולקת באוטו כל הלילה ובבוקר הניע רגיל!

רדיו דיסק רמקולים 300 וואט מגבר ושתי קומפננטים! אבל בכלל לא היה על עוצמה

פורסם

לחבר שלי יש מיצובישי סופר לנסר 96 וכל פעם שהמנוע כבוי והמוזיקה עולה על ווליום של בערך 29 מתוך איזה 32 כלומר כמעט המקסימום המוזיקה נקטעת כאילו יש קצר אבל זמני כאילו 2 שניות עובד 3 שניות כלום וגם הרדיו דיסק עצמו נכבה בכלל כאילו לא מגיע אליו זרם כשמניעים אז הכל בסדר גם כאשר הווליום בMAX דרך אגב כאשר המנוע כבוי ומורידים את הווליום אז הכל בסדר

הרדיו דיסק זה PIONEER לא זוכר את הדגם 50X4 אם 4 רמקולים שתים 6.5 אינץ מאחור ושתיים 2.5 אינץ מקדימה

אולי מישהו יודע במה הבעיה וכיצד לתקנה?

בתודה מראש וסליחה על הבורות

its not how long you live

its how fast you drive

פורסם
malky - כמו שאמרתי, הייתי נהג חדש, היום הראשון שלי בלי מלווה ובלחץ.

היום אני יודע את זה וקצת יותר..

:wink: לא צריך להתרגש, הכל בצחוק

עוד נקודה למחשבה: אם יוצאים מהאוטו ולא שומעים את המערכת, סביר להניח שהיא חלשה מדי כדי לגמור את הבטריה...

פורסם

עוד נקודה למחשבה: אם יוצאים מהאוטו ולא שומעים את המערכת, סביר להניח שהיא חלשה מדי כדי לגמור את הבטריה...

או שאתה מאחר לשיעור

פורסם

או שאתה מאחר לשיעור

או ששכחת אותה על MUTE...

• תוכן חדש...