Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מציאה מעולה. תודה.

אמנם לא רכבי אספנות, אבל הרובר 25 שלי (טוב, כבר לא שלי) מסתבר כיכבה בעיקר בסרטים זרים (כלומר לא בריטים), בעוד שה- 309 (גם כבר לא שלי, כמובן) ככיכבה באופן טבעי בעיקר בסרטים צרפתיים. מעניין לראות שגלן קלוז נהגה בשירוקו דור I, בסרט חיזור גורלי. ועוד בשחור.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

למה כל הרכבים שלי מופיעים רק בסרטים אירופאים?

ג'אסטי מופיע ב6 סרטים, ביניהם גם ביקור התזמורת והסדרה WEEDS.

דייהטסו אפלאוז מופיע ב4, שעליהם מעולם לא שמעתי.

טמפרה מופיע ב17 סרטים, כולם אירופאים.

רנו 11 מופיע ב78 סרטים שרובם ככולם צרפתיים, קולומביאנים או ספרדים.

השאר זה סיפור כואב מדי ואני לא עד כדי כך משועמם.

פורסם

האסקורט של דורון הופיעה בסרט 'גבעת חלופן אינה עונה'

והבלאייר שנת56 של אריה מהמפגש הציפוני כיבבה

באסקימו לימון הישן בסרט שיצא עם דיבוב בגרמנית

ערן

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם

:-)8):twisted:

624.jpg

ucapture9xh9.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גם הרכב שלנו - כוכב על בסרט - THE CHASE

992.jpg

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

פורסם
ה 5 טורבו של ג'יימס בונד

347.jpg

למען הדיוק- הרנו הייתה יותר "בצד של הרעים". נהגה בו "פאטימה בלאש", אחת מהאויבות של בונד בסרט, מהסוג שגורם לך לרצות שהרע ינצח :wink:.

פורסם

שלי (פאסאט שנת 2000) מופיע בדי הרבה סרטים, וגם באופן מטריד הוא מופיע לא מעט בתור רכב משטרתי רגיל וסמוי.

http://www.imcdb.org/vehicles.php?make=Volkswagen&model=Passat&modelMatch=1&modelInclModel=on&page=11

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם
למען הדיוק- הרנו הייתה יותר "בצד של הרעים". נהגה בו "פאטימה בלאש", אחת מהאויבות של בונד בסרט, מהסוג שגורם לך לרצות שהרע ינצח :wink:.או יתפשט :wink:[/quote]

אופס :-) זכרתי מרדף טוב שהוא נוהג ברכב צרפתי קטן שעבר התעללות, התכוונתי ל2cv:

2cv0026443cb.jpg

2cv0026025wt.jpg

2cv0024007io.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

שתי המכוניות שברשותי הופיעו באותו הסרט האלמותי והפופלרי עד היום לפחות כאן (אנגליה) והוא:The Italian Job או בתרגום חופשי הג'וב האיטלקי בכיכובו של מייקל קיין האדיר. הדינו מכונויתו של סניור אלטובאני ראש המאפיה, הג'וליה (שהשתתפה בעשרות סרטים) הפעם בתפקיד מכונית המשטרה (ולא מונית כמו בסרטים רבים אחרים).

הדינו גם מופיעה בסרט "מינכן" מ-2005

• תוכן חדש...