Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צביקה שלום,

היוניט חדש לגמרי, מהאריזה, החשמלאי בדק לי את התרמוסטט עם מים חמים ואמר שהוא תקין, לפני חודש עשיתי טיפול יסודי להוציא קרבורטור, החלפתי משאבת מים פלאגים שמנים וכו', בכל מקרה אני אבדוק את נושא הקרבורטור, אגב, ההתנעה קשה רק בבוקר כשקר מאוד, בקור הירושלמי, במהלך היום אין בעייה.

פורסם

שלום,

מחפש המלצה על שמן מנוע 20-50, איכותי, המליצו לי על VALVOLINE'

מה דעתכם?, מדובר על פיאסטה מודל 81.

תודה

מוקי

פורסם
החשמלאי בדק לי את התרמוסטט עם מים חמים ואמר שהוא תקין, .

פירקו לך את הטרמוסטט הישן בדקו אותו והחזירו חזרה? בשביל מה ? כבר היה עדיף להוסיף עוד 40 שקל ולשים חדש.

דרך אגב לבדוק טרמוסטט זה לא בעיה, מספיק לגעת בשני הצינורות של הראדיאטור, בכדי להרגיש שיש הבדלי חום אחרי נסיעה .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
דרך אגב לבדוק תקינות טרמוסטט זה לא בעיה, מספיק לגעת בשני הצינורות של הרדיאטור, בכדי להרגיש שיש הבדלי חום אחרי נסיעה .

ארז אצלו החשד שהתרמוסטט לא תקין, בגלל שהוא לא נסגר כלל, במנוע קר ובכך, לא מאפשר למנוע להגיע במהירות לטמפרטורת עבודה, והמנוע עובד על קר כל הזמן על קר.

לדעתי או שהתרמוסטט לא נסגר כלל ,וטלא מאפשר למנוע להגיע לטמפרטורת עבודה סבירה, או יוניט החום לא מקורי, ומראה על רמת טמפרטורה לא אמיתית.

יש לאשש את חשדותי, בעזרת שעון חום מכני הטבול ישירות ברדירטור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בפיאסטה שלי יש מיכל שמן מנוע 10/40 ,

הבחור שנתן לי את הרכב אמר לי שהוא תמיד מילא את סוג השמן הנ"ל.

אני מעוניין להחליף לשמן 15/50.

ירון מאיר

• תוכן חדש...