Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחותי יש פיאט פונטו שנת 98' ידנית.

בהמלצתי, לאחר מספר טיפולים משביעי רצון בוולקן שלי, היא הכניסה את הרכב למוסך השחר בירושלים לטיפול שמנים + ברקסים.

עלות הטיפול היתה 950 ש"ח בערך, והיא כללה טיפול והחלפת רפידות קדמיות בלבד.

כשאחותי הוציאה את הרכב מהמוסך, היא גילתה כי הרכב שורק וחורק. כמו כן - שהרכב מתקשה להניע.

החזירה את הרכב למוסך, ובעל המוסך (לטענתה) במקום להסכים לבדוק האם היה דבר מה שלא בסדר - עשה פרצוף נעלב ואמר שאם היא לא מרוצה או חושבת שמשהו בגללו, שתלך לחפש מוסך אחר.

היא השאירה את הרכב לבדיקה, והוא מצא שבגלל שהחליף את הרפידות בלבד, ולא את הדיסקים - הרפידות לא מתאימות (איזה מן קשקוש כזה שלא הצלחתי לגמרי להבין) - וגם, שמיסב בגלגל הקדמי חורק.

כמו כן, שיש תקלה במחשב הרכב שגורם להתנעה הבעייתית (משהו בתקשורת עם הקודן) ושאפשר להחליף מחשב רכב, או לעקוף את הקודן.

אחותי השאירה שוב 950 ש"ח במוסך - והוא עשה עוקף קודן + החלפת מיסב גלגל קדמי.

הוציאה את הרכב מהמוסך וחנתה. לאחר כמה זמן, הזיזה את הרכב מהחניה, ולמרות שהאיצה, הרכב עצמו בקושי זז, לטענתה. תחושתה היתה שההנד-ברקס משוך ושסביבת הרכב התמלאה בריח של קלאץ' שרוף (לטענת עוברי אורח).

כעת, אני מקבל את האפשרות שהכל הולך בבת אחת.

מצד שני, האוטו תיקתק יופי, ובלי התעקשותי שהיא תכניס את הרכב למוסך לבדוק לפחות שהברקסים תקינים ולבצע טיפולון - הוא כנראה היה ממשיך לתקתק יופי.

האם ייתכן שהטיפולון נעשה לא נכון?

יש המלצות איך להמשיך מכאן?

תודה ושבת שלום.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

לא תקלה נוראית אבל לפי התיאור שלך נראה שהרפידות נוגעות בדיסקים בזמן נסיעה (ולכן אחותך הרגישה שהרכב לא סוחב ונראה כאילו הברקס לחוץ) המלצה חמה מאוד היא לעבור מוסך מבחינתי ויש שיחלקו עליי מוסך שלא יודע להרכיב ברקסים כמו שצריך בטח לא יודע גם להרכיב חלקים אחרים כמו שצריך.

הריח השרוף שעוברי האורח חשו זה מהרפידות שנשרפו ולא מקלאץ' שרוף

אם הייתה שואל אותי הייתי לוקח את הרכב בגרר למוסך אחר שמה הדיסקיות ישברו ויתנתקו מהחום ואז אתה תמצא את עצמך ללא ברקסים במצב נסיעה.

סע בזהירות ושבת שלום

עריכה: לשאלתך בכותרת -שום הצטברות תקלות פאשלה רצינית של המוסך

והשריקות שתיארת לאחר הביקור הראשון זה כי הדיסקיות הסיניות זה איכות זבל ושומעים אותם יופי בבלימה.

החלפתי לפני כחודשיים דיסקיות + רפידות ועד היום לא שמעתי רעש של חריקה הכי קטנה , זה כי השקעתי עוד כמה גרושים באיכות גבוהה

פורסם

גם אני יצאתי עם רושם מאוד שלילי על המוסך הזה עוד בתקופת הפונטו שהיתה לי בפעם הבודדה שהגעתי אליו , לי יש מוסך קבוע(שנמצא ממש קרוב לשם) שטיפלתי בו בפונטו שלי ועכשיו ב 205 שלי ותמיד מרוצה מהם (כולל מחירים סבירים) אם תרצה בפרטי.

פורסם

לא תקלה רצינית? נכנס למוסך לטיפול ויצא עם חור של 2000 ש"ח ועם תקלות חדשות. מסריח לגמרי הסיפור הזה ואני מציע שתערב גורמים כמו איגוד המוסכים או משרד התחבורה.

• תוכן חדש...