Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני אתחיל מההתחלה.

שלום אני בן 17 ולא מזמן הוצאתי רשיון.

לכבוד המאורע ההורים שלי החליטו להחליף את הסובארו לגסי סטיישן שנת 91'.

אנחנו מחפשים רכב אמין יחסית יד שניה ושנתון בסביבות ה99-00,

המטרה העיקרית שלו היא נסיה עירונית או בין עירונית קצרה.

חשוב שהוא יהיה גדול עם עדיפות רבה לסטיישן ,שמזה אפשר להבין שאין שום צורך בפוזה מסויימת,

הסכום קנייה הוא 30-35 אלף ש"ח .

יש המלצה לרכבים מסויימים?

פורסם

אם הייתם מרוצים מהלגאסי אתם יכולים להחליף ל-B4 סטיישן. אפשרות נוספת (פחות טובה לטעמי) היא מזדה 626 סטיישן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ואם כבר האם שווה לקנות רכב כזה מחברת ליסינג ?

ואם כן איזה חברה מומלצת ואמינה?

נ.ב. אני לא ממש מבין בדברים האלה אז לא יזיק הסבר קצת יותר מפורט תודה

פורסם
אם הייתם מרוצים מהלגאסי אתם יכולים להחליף ל-B4 סטיישן. אפשרות נוספת (פחות טובה לטעמי) היא מזדה 626 סטיישן.

ה626 סטיישן רכב מעולה. יש לי אותו בהווה. הבעיה היחידה היא שקשה למצוא אחד שהוא פרטי ולא מחברות.

רכב נוסף שאין לי עליו פרטים, אבל אפשר לבדוק זה אופל אסטרה סטיישן. אמור להיות מרווח כמו הרכב הנוכחי, כי הקודם הוא 'מנהלים' ישן וזוהי משפחתית יחסית חדשה, לא? (אני מדבר פה על הדגם החדש, אם אפשר להשיג בנתונים כאלה.)

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

• תוכן חדש...