Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
michaelbe6

לא יכול להיות, מפקד האוכלוסין האחרון היה בשנת 1995, לפני 13 שנה.

משום-מה זכור לי עוד איזה מפקד, ההורים שלי "נבחרו" אז.

הם מילאו כמויות אדירות של ניירת וקיבלו במתנה מחשבון משוכלל.:lol:

אבל יכול להיות שזה היה סקר אחר של הלמ"ס

(בכל מקרה, היו 2-3 ביקורים של הסוקרים).

TOMER, לפי החוק, מי שמוסר פרטים שגויים, דינו 3 חודשים מאסר.

ולכל המתלהמים למיניהם - תחשבו על זה כשירות למדינה.

אם רק אלה שמוכנים לענות יענו על הסקר, הסטטיסטיקה תהיה שגויה.

למי שיש ניירת מסודרת בבית זה לא סיפור גדול,

ולמי שאין לו ניירת מסודרת בבית, זה הזמן להתחיל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
michaelbe6

לא יכול להיות, מפקד האוכלוסין האחרון היה בשנת 1995, לפני 13 שנה.

אהה... שמעתי ששר הפנים לשעבר מסתובב פה בפורום עם שם בדוי...

ועכשיו ברצינות

מה נראה לך? שאני ממציא דברים בשביל הכיף? וסתם בשביל הרקורד, רשמתי שהיה סקר ... לא אמרתי מפקד אוכלוסין.

פורסם

אני אהיה מוכן לתת שירות למדינה אחרי שהיא תתן לי שירות ותפסיק לבזוז אותי , אחרי שיהיה שיוויון ולא שאנ רק יתן ומישהו אחר רק יקבל.

לדעתי גם 3 שנים שירות בצבא למדינה זו תרומה שמספיקה לכל החיים.

רוצים שאשתתף בסקר אז שישלמו לי על זה, כידוע זמן של היום שווה הרבה כסף , ומידע שווה מיליונים:wink:.

ולא נראה לי שיכניסו מישהו לכלא רק כי הוא סירב להתתף בזה.

פורסם
לגבי השאלון עצמו, היה אצלי סוקר כשלא יכולתי לשוחח עימו, נתתי לו את הטלפון ועשינו את כל הסקר בטלפון. הסוקר היה נחמד, השאלות היו סבירות - איפה גר, איפה גר קודם, מתי התחתן, כמה נפשות בבית, כמה חדרים, אביזרי חשמל, סלולריים, מקום עבודה, איך מגיעים למקום העבודה, תפקיד וכד', ועוד שאלות כלליות. לא נכנס לכמה מרוויח, כמה מוציא וכד'. רבע שעה/ 20 דקות בטלפון. הסוקר יוחנן התגלה כאיש נעים ונחמד, שגם הוא מנסה להתפרנס בכבוד.

ואיך בדיוק אתה יודע שזה היה סוקר? :roll:

פורסם

לפי הקלוצקעש'ס...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

דני,

מכיר חכמולוגים שכמוך, אם חבר שלך מארה"ב היה מקבל זימון לחבר מושבעים במשפט בארה"ב היית אומר "איזה כיף, איזה מדינה נאורה" (ושם אם נפלת על תיק מתוקשר, אתה עלול להעדר מהבית/ עבודה במשך שבועות).

אבל כשזה בארץ אז לענות על שאלון קשה לך?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם זה היה קצר ורק שאלון אז נגיד שבסדר אבל ממה שאנשים פה אומרים צריך לתת פרטים אישיים הכנסות הוצאות וגם קבלות, ולך תדע מי אחרי זה רואה או משתמש במידע הזה , ממש אין לי כח לשטויות האלו או שכמו שאמרתי שישלמו לי ואז אין בעיה . אמריקאי שהולך לחבר מושבעים מתוגמל על כך ,אז אין סיבה שגם פה לא יתגמלו אנשים, לקחת יודעים כמו שצריך אז כשה הם רוצים משהו ממני שיתנו בחזרה.

פורסם
איפה גר,

נתיב הפשע 24 על 7.

איפה גר קודם,

ברחם.

מתי התחתן,

תיאורטית, או פיזית?

כמה נפשות בבית,

17 כולל כל פיצולי האישיות.

כמה חדרים,

2 שמרגישים כמו רבע.

אביזרי חשמל,

וויברטור משוכלל (לערבוב הקפה בבוקר), מחשבון לגלישה באינטרנט, עובדת זרה על תקן מפזר חום, וגם על תקן הקומקומט.

סלולריים,

כן בבקשה.

מקום עבודה

קשה, אך יציב.

, איך מגיעים למקום העבודה,

איך שבא כל עוד תגיע בזמן.

תפקיד

רב שגל בינות בכיר.

וכד', ועוד שאלות כלליות. לא נכנס לכמה מרוויח, כמה מוציא וכד'.

לא, ממש לא... בוא נראה:דירה שלך, באיזה אזור של העיר, כמה מוצרי צריכה לא הכרחיים יש לך, יש לך מכונית, במה אתה עובד וכמה (תיאורטית) אתה מרוויח (לפי התפקיד).

רבע שעה/ 20 דקות בטלפון. הסוקר יוחנן התגלה כאיש נעים ונחמד, שגם הוא מנסה להתפרנס בכבוד.

אני עדיין מחכה.

פתגם סיני עתיק אומר:

-"תיזהר ממה שאתה מייחל לעצמך, כי זה עלול להתגשם."

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
דני,

מכיר חכמולוגים שכמוך, אם חבר שלך מארה"ב היה מקבל זימון לחבר מושבעים במשפט בארה"ב היית אומר "איזה כיף, איזה מדינה נאורה" (ושם אם נפלת על תיק מתוקשר, אתה עלול להעדר מהבית/ עבודה במשך שבועות).

אבל כשזה בארץ אז לענות על שאלון קשה לך?

בארה"ב משלמים לחבר מושבעים על השירות שלהם על פי מספר ימי השירות.

אכן מדינה נאורה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
אני אהיה מוכן לתת שירות למדינה אחרי שהיא תתן לי שירות ותפסיק לבזוז אותי , אחרי שיהיה שיוויון ולא שאנ רק יתן ומישהו אחר רק יקבל.

לדעתי גם 3 שנים שירות בצבא למדינה זו תרומה שמספיקה לכל החיים.

רוצים שאשתתף בסקר אז שישלמו לי על זה, כידוע זמן של היום שווה הרבה כסף , ומידע שווה מיליונים:wink:.

ולא נראה לי שיכניסו מישהו לכלא רק כי הוא סירב להתתף בזה.

לדעתי אתה קצת מתבכיין.

לא הבנתי מה הביג דיל להקדיש 20 דקות מזמנך, ולא הבנתי מה אתה כל כך חושש שידעו עליך.

מצד שני, אני גם לא חייב להבין..

צביקי

פורסם

איזה מהומה על כלום. כולה כמה שאלות. רק העצבים שלכם והמחשבה איך להתחכם למפקד לוקחים יותר זמן ואנרגיה מהמפקד עצמו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
בארה"ב משלמים לחבר מושבעים על השירות שלהם על פי מספר ימי השירות.

אכן מדינה נאורה.

משלמים לך את השכר הממוצע במשק. אם אתה איזה ברוקר בבורסה שמרוויח 200K $ זה לא מעניין אף אחד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...