Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שחובה להכניס אותם הביתה ולענות להם על השאלות. האמנם? מה העונש למי שמסרב?

אני חשבתי שצריך צו חיפוש כדי להיכנם למישהו הביתה.

ולמה אני שואל? כי בשבוע שעבר הגיעה סוקרת בשעה 21:00 כשרק הבת שלי (בת 10) בבית, הבת שלי צעקה לה מעבר לדלת שהיא לבד וההורים לא מרשים לה לפתוח לאף אחד. אז הסוקרת אמרה לה "זה בסדר תפתחי, אני בחורה ואני לבד"

איזו מין התנהגות זאת מצד הסוקרת? למה שהבת שלי תפתח ותסתכן? למה לבקש בכלל להיכנס אם ההורים לא בבית? פשוט מעצבן.

מאז הסוקרת הגיעה עוד פעמיים ולא פתחתי לה.

פורסם

כן, זה חובה לענות להם (הודיעו בטלויזיה), אבל אין חובה להכניסם הביתה.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

רוני, הוא צודק, זאת חובה לשתף פעולה עם הסוקרים ויש עונשי מאסר בפועל על אי שיתוף פעולה איתם.:shock:

אם זה רק למילוי שאלון אז ניחה אבל מי שגם נופל על המידגם שלהם חייב לעשות רשימה של כל מה שהוא מוציא כסף וחייב על פי חוק לשמור על כל הקבלוןת של כל הוצאה במשך (נדמה לי)חצי שנה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

איזה הזוי

ואיך אני אמור לזהות שזהו באמת סוקר ולא רמאי שיעשה אח"כ מה שירצה בזמן שיהיה בביתי?

Toyota Yaris TS

פורסם

אם אתה מפחד, ענה לשאלותיו בחדר המדרגות. במקרה של בית פרטי אפשר בחצר או במדרכה.

אני חוזר, אין חובה להכניסו לבית.

אתה חייב בתשובות ולא באירוח.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
רוני, הוא צודק, זאת חובה לשתף פעולה עם הסוקרים ויש עונשי מאסר בפועל על אי שיתוף פעולה איתם.:shock:

אם זה רק למילוי שאלון אז ניחה אבל מי שגם נופל על המידגם שלהם חייב לעשות רשימה של כל מה שהוא מוציא כסף וחייב על פי חוק לשמור על כל הקבלוןת של כל הוצאה במשך (נדמה לי)חצי שנה.

קרה להורים שלי לפני שנתיים, הסקר היה במשך חודשיים נדמה לי, וכן יש חוק שמורה שחובה לשתף פעולה.אבסורד.

פורסם

נו ואם מוסרים להם פרטים שגויים? מאיפה הם יכולים לאמת את הנתונים שאני מוסר להם?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני מת שיפלו עליי...

שם: ברווז.

משפחה:עיתונאי.

מקצוע: אנס ירבועים.

תחביבים: אנטומייה של סוסי יאור ופסיפלורה, תפירת ציפיות לכריות נשיכה ובניית טילים בין יבשתיים מגומייה, אטב נייר, 2 קילו אורניום , 5 פחיות רד-בול ותרנגולת בר(הרד-בול לכנפיים, והתרנגולת בשביל הכיוון).

כמה נפשות יש בבית: פיזית 1, אבל עם כ~10 פיצולי אישיות ועוד 7 תתי-פיצול.

כמה אתה מרוויח: כמה שאפשר.

ועוד...ועוד...

**אם היה לי מושג מה הם שואלים הייתי מביא עוד דוגמאות משעשעות.

יש למישהו כח להעלות שאלות, כדי שנוכל להסטלבט עליהם בכיף?...

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
michaelbe6

לא יכול להיות, מפקד האוכלוסין האחרון היה בשנת 1995, לפני 13 שנה.

הם מדי פעם נטפלים לאנשים ומחייבים אותם לדווח על כל ההוצאות שלהם למשך תקופה מסויימת,

אפשר לחשוב שהם מס הכנסה.

----

פורסם

לא אמרתי להם שאני לא מוכן לענות לסקר או שאני מסרב לשתף פעולה. אני פשוט לא עונה לדלת כשהם דופקים.

עד מתי זה יימשך? מתי הם יתיאשו ממני?

ההתנהגות מול הבת שלי שהיתה לבד בבית פשוט הרתיחה אותי ולכן אני לא רוצה להיות חלק מהמפקד.

פורסם

לגבי היחס לבת שלך - תתלונן עליהם למייל [email protected]

לגבי השאלון עצמו, היה אצלי סוקר כשלא יכולתי לשוחח עימו, נתתי לו את הטלפון ועשינו את כל הסקר בטלפון. הסוקר היה נחמד, השאלות היו סבירות - איפה גר, איפה גר קודם, מתי התחתן, כמה נפשות בבית, כמה חדרים, אביזרי חשמל, סלולריים, מקום עבודה, איך מגיעים למקום העבודה, תפקיד וכד', ועוד שאלות כלליות. לא נכנס לכמה מרוויח, כמה מוציא וכד'. רבע שעה/ 20 דקות בטלפון. הסוקר יוחנן התגלה כאיש נעים ונחמד, שגם הוא מנסה להתפרנס בכבוד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...