Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכולם,אתם מאוד עוזרים לי בהבעת דעתכם.

אז לסיכום,2005 זה נחשב דור ראשון או דור שני?

עד כמה זה פרט חשוב,מה השיפורים שנעשו בדגם שנת 2006?

האם יש esp באחד מהם?

פורסם
תודה לכולם,אתם מאוד עוזרים לי בהבעת דעתכם.

אז לסיכום,2005 זה נחשב דור ראשון או דור שני?

עד כמה זה פרט חשוב,מה השיפורים שנעשו בדגם שנת 2006?

האם יש esp באחד מהם?

2005 דור-1 2006 דור-1 ודור-2 ההבדל הוא בעיקר כמו שרשמת תוספת של esp

;מנוע שונה עם תזמון שסתומים משתנה{קצת יותר חזק},ועיצוב מחדש של הפרונט.

פורסם
2005 דור-1 2006 דור-1 ודור-2 ההבדל הוא בעיקר כמו שרשמת תוספת של esp

;מנוע שונה עם תזמון שסתומים משתנה{קצת יותר חזק},ועיצוב מחדש של הפרונט.

הבנתי.כמה כ"ס יש במנוע 2.0 ל' בדור הישן וכמה בדור החדש?

אתה בטוח שבכל הדגמי 2.0 ל' של הדור החדש יש esp?

כדאי לדעתך להתאמץ עוד קצת עם הכסף ולוותר על הרכב הזה לטובת דגם מה'דור השני'?

פורסם

בראשון 138כ"ס בשני143 כ"ס וקצת יותר מומנט.כן אחרי המתיחת פנים לכל דגמי 307 מנוע2.0 ששווקו בארץ{גם בהצבק}ישesp.אם ההפרש הוא קטן והרכב במצב טוב אז כדאי,להשתולל לדעתי לא כדאי ההבדל הוא קטן בכל מקרה הרכב מוצלח.כטיפ קטן אני יכול להגיד לך שיש עכשיו הצפה של רכבים כאלה למכירה מהליסינג מה שיתן לך מנוף לביצוע עיסקה טובה גם אם תקנה מליסינג או מפרטי!.

פורסם
בראשון 138כ"ס בשני143 כ"ס וקצת יותר מומנט.כן אחרי המתיחת פנים לכל דגמי 307 מנוע2.0 ששווקו בארץ{גם בהצבק}ישesp.אם ההפרש הוא קטן והרכב במצב טוב אז כדאי,להשתולל לדעתי לא כדאי ההבדל הוא קטן בכל מקרה הרכב מוצלח.כטיפ קטן אני יכול להגיד לך שיש עכשיו הצפה של רכבים כאלה למכירה מהליסינג מה שיתן לך מנוף לביצוע עיסקה טובה גם אם תקנה מליסינג או מפרטי!.

מוזר שאני לא רואה את השינוי של esp במחירון לוי יצחק הממוחשב וגם לא במחירון של יד2

תוכל למקד אותי יותר לגבי הטיפ שלך?באיזה חברות שמת לב להצפה של רכבים כאלו?כי לא מצאתי הרבה מידי רכבים כאלה למכירה.

אגב,אופרייט ליס עשו 35% הנמחה ומכרו כמה sw שנת 2006 במחירים אפסיים של 50-55k אבל פספסתי את המבצע הזה ומן הסתם הרכבים היו עם קילומטרג' גבוה ולא הכי שמורים

פורסם

הבנתי שה308 מחליפה את ה307,זה אומר שיהיה איזו שהיא בעיית חוסר או ייקור בחלפים לרכב?

וגם,מישהו יכול להמליץ לי על מכון בדיקה אמין וטוב שבוודאות אין לו קשר ללובינסקי,באזור פ"ת?עדיףשלא יהיה מידי רחוק מז'בוטינסקי 90

פורסם

בהמשך לשאלות שלי,יתכן שרכב ליסינג היה ברשות הבן אדם יותר מ3 שנים?לדוגמא 3.9 שנים?

כי הרכב הנ"ל עלה על הכביש במרץ 05 והגיע להכנה למכירה במגרש של לובינסקי בדצמבר 08

יש מה לחשוד או לבדוק?

פורסם

אני אתן לך את העצה שאני סיגלתי לעצמי בקנייה של ה-307 שלי מלובינסקי טרייד.

קודם כל תבדוק הסטוריה עם זכוכית מגדלת - בעיות שהופיעו ברצף כמה פעמים יכולות להעיד על בעיה שלא נפתרה. אני מצאתי רכב עם הסטוריה של טיפולים בלבד ועדכוני תוכנה לגיר/ניהול מנוע.

יש לך מוסך שאתה סומך עליו? מכיר את הבעלים? אני לקחתי את הרכב למוסך מורשה (הבעלים הוא דוד שלי), ושם בדקתי את האוטו מא' עד ת'. כולל להתחבר למחשב הרכב. (שים לב שמנגנון האיתות עובד כשורה - אצלי היה חופש בידית שגרם לך שהאיתות לא חוזר למצב אמצע לאחר הפניית הגה, אלא עובר לצד נגדי). שמשה קידמית מקורית זה חובה ברכב הזה - אצלי החליפו בעבר מסיבה כלשהי, וזה גרם לאורות האוטו' והוישרים האוטו' לא לעבוד. לאחר דין ודברים הוחלפה השמשה במקורית ועכשיו הכל עובד.

אגב, לי באוטו אין ESP. אני בעלים של 307 מנוע 2.0 שנת 2004 5 דלתות. אז כל רכב לגופו.

אני לא ביצעתי בדיקה לרכב מהטעמים שלי.. אבל תמיד מומלץ לקחת למכון בדיקה ולבדוק הכל.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
אני אתן לך את העצה שאני סיגלתי לעצמי בקנייה של ה-307 שלי מלובינסקי טרייד.

קודם כל תבדוק הסטוריה עם זכוכית מגדלת - בעיות שהופיעו ברצף כמה פעמים יכולות להעיד על בעיה שלא נפתרה. אני מצאתי רכב עם הסטוריה של טיפולים בלבד ועדכוני תוכנה לגיר/ניהול מנוע.

יש לך מוסך שאתה סומך עליו? מכיר את הבעלים? אני לקחתי את הרכב למוסך מורשה (הבעלים הוא דוד שלי), ושם בדקתי את האוטו מא' עד ת'. כולל להתחבר למחשב הרכב. (שים לב שמנגנון האיתות עובד כשורה - אצלי היה חופש בידית שגרם לך שהאיתות לא חוזר למצב אמצע לאחר הפניית הגה, אלא עובר לצד נגדי). שמשה קידמית מקורית זה חובה ברכב הזה - אצלי החליפו בעבר מסיבה כלשהי, וזה גרם לאורות האוטו' והוישרים האוטו' לא לעבוד. לאחר דין ודברים הוחלפה השמשה במקורית ועכשיו הכל עובד.

אגב, לי באוטו אין ESP. אני בעלים של 307 מנוע 2.0 שנת 2004 5 דלתות. אז כל רכב לגופו.

אני לא ביצעתי בדיקה לרכב מהטעמים שלי.. אבל תמיד מומלץ לקחת למכון בדיקה ולבדוק הכל.

אלעד

תודה,אקח את ההערות לתשומת ליבי

איך אני בודק שהשמשה מקורית?

יש עוד דעות?מה לגבי הליסינג?

פורסם

קורה לא פעם ולא פעמיים שהחברה החוכרת (הלקוח) מעדיף להאריך את הליסינג בעוד תקופה מעבר ל-3 השנים המקוריות (הוזלת עלויות). זו לא בעייה. תתרכז בכל השאר.

לגבי השמשה, אם אכן יש חיישני גשם ברכב (בדוק עפ"י המפרט. האם מדובר ברכב עם הגג הפנורמי?), בקש מהם להרטיב טיפה את החלון לפני הקנייה, ובדוק שהמגבים מתחילים לעבוד (ידית המגבים צריכה להיות במצב אוט' כמובן).

פורסם
קורה לא פעם ולא פעמיים שהחברה החוכרת (הלקוח) מעדיף להאריך את הליסינג בעוד תקופה מעבר ל-3 השנים המקוריות (הוזלת עלויות). זו לא בעייה. תתרכז בכל השאר.

לגבי השמשה, אם אכן יש חיישני גשם ברכב (בדוק עפ"י המפרט. האם מדובר ברכב עם הגג הפנורמי?), בקש מהם להרטיב טיפה את החלון לפני הקנייה, ובדוק שהמגבים מתחילים לעבוד (ידית המגבים צריכה להיות במצב אוט' כמובן).

אכן,מדובר ברכב עם הגג הפנורמי

איך אני משנה את הידית למצב אוטו'?

אין דרך יותר פשוטה לבדוק את המקוריות של השמשה?

כמו"כ,האם נהוג שהחברה נותנת תקופה ראשונית(שבועיים לדוגמא)של אחריות מלאה,כדי לבדוק שאין דברים קטנים כאלה שלא עובדים/מקולקלים שגורמים אח"כ הרבה כאב ראש?

כל זה כמובן חוץ מהאחריות שנה למנוע גיר מזגן והגה שכבר נותנים לי

פורסם
איך אני משנה את הידית למצב אוטו'? מזיז אותה למצב זה, כאילו דההההההה :roll:

אין דרך יותר פשוטה לבדוק את המקוריות של השמשה? יותר פשוט מלהשפריץ קצת מים? אולי א.ק.ג ?

כמו"כ,האם נהוג שהחברה נותנת תקופה ראשונית(שבועיים לדוגמא)של אחריות מלאה,כדי לבדוק שאין דברים קטנים כאלה שלא עובדים/מקולקלים שגורמים אח"כ הרבה כאב ראש? שבועיים? למה לא מספיקות 5 דקות נסיעה? חוץ מזה - לפחות על סמך נסיון העבר - לובינסקי היו יותר מבסדר לגבי תקלות.

4 תוים, אחד לא יותר.

פורסם

אוקי:)

בכל מקרה,לגבי הדברים הקטנים האלה(חיישנים,רדיו דיסק וכו'),מומלץ להתעקש ולפני שאני משלם לעשות סיבוב על הרכב כדי לבדוק שהכל עובד כמו שצריך?או שמספיק הנסיעה שעשינו למכון בדיקה(שאז העובד מטעם לובינסקי נהג)

לגבי הרכב עצמו,עשיתי בדיקה בקומפיוטסט והאוטו נקי למעט מספר דברים פעוטים שכעת מטופלים במוסך שלהם.

פורסם

אני הוצאתי מהם טיפול טיימינג 15,000 ק"מ לפני הזמן - לי עלתה רק החגורת תזמון.

ידית COMM2000 חדשה - כמו שכתבתי - היה חופש בידית לפני המסירה.

שמשה קידמית חדשה (זה הוצאתי מהם אחרי שקיבלתי את האוטו, רק בגלל שבדקתי את חיישני הגשם לפני הקניה, ביחד עם חיישני האורות שכמובן לא עבדו).

כיוון פרונט על חשבונם - אחרי קבלת הרכב.

החלפת פנס קידמי ימני - לא היה מפוקס (רכב שעבר טסט שבועיים לפני המסירה אליי) - מקורי על חשבונם - לאחר מסירת הרכב.

מכסים לברגים של הג'נטים - סט שלם על חשבונם (הם פירקו לרכב אחר, אבל מה אכפת לי).

בד"כ על שמשה קידמית לא מקורית כתוב OSG במקום PEUGEOT (במקרה הזה, תלוי ברכב שמחליפים לו שמשה).

תתעקש איתם על כל דבר קטן, הם מתקנים הרבהדברים - כל עוד יש הצדקה והלקוח מתעקש - מנסיון.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...