Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

SIMON - תחת הישובים שהזכרת , למעט הערים, אתה יכול פשוט לכתוב - מ"א שער הנגב ( 11 יישובים ) מ"א חוף אשקלון,מ"א שדות נגב, מ"א אשכול ( 20 ומשהו ישובים ) וכרם שלום.

יכלתי לכתוב גם "הישובים שבטווח הירי".

זה בשביל להבהיר למנותקים שבעם, אם הם קוראים פה, שזו מזמן לא בעייה "רק" של שדרות. (רק במרכאות כי זו מעולם לא הייתה בעייה רק של שדרות אלא בעייה של מדינה שלמה) האיום על מפתן ביתם והגיע הזמן שהם יתעוררו.

נפלו רקטות על חלק גדול מהארץ. רוב הישובים, אם לא כולם בטווח.

בין אם על ישובי הצפון עד חדרה, בין אם ישובי הדרום עד יבנה (וממ"ג שורק)

הרי עד שלא תפול רקטה על בית רוה"מ כלום לא יזוז.

נו טוב, גם את זה איש לא יכול להבטיח.

46 יום לאמת.

ברור, רק בישראל.

תתעורר חביבי. אני לא סומך על אף פוליטיקאי. אני אולי אשמח לראות איזה ליברמן בשלטון (ברור לי שהאופוזציה תאזן אותו) אבל עד שאני לא שומע ששקט בכל הארץ, בכל הגבולות או לחילופין- ישראל קמה על אויביה, אני לא מאמין באף אחד.

בבחירות אני בחו"ל. (הייתה לי טעות הקלדה וכתבתי "בבחירות אני בוחל", שזה גם נכון)

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

חיימי,

אפילו את הציטוטים של עצמך אתה לא זוכר/מסלף?

הצהרת שצריך להפגיז ריכוזי אוכלוסיה ובתי חולים ולרצוח בדם קר חפים מפשע, באמת כל הקבוד, הייל חיימי!

תרשה לי פעם אחת (או פעמיים ) בחיי לההפך לקיצוני ולהגיד ש"לאחר לבטים ארוכים הגעתי למסקנה שאתה לא רק אידיוט, אתה גם טמבל" (ונשיקה וירטואלית למי שידע מאיפה הציטוט הזה).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בגירה ואתה צריכים לחזור לכיתת הבנת הנקרא,- כתבתי , במשפט הפתיחה "למקורות הירי" ואח"כ "בתי ספר,בתי חולים ...."

אני מקווה שההקשר פשוט כבד עליכם, ולא שזאת עוד הוצאת דבר מהקשרו שכל כך חביב על המחנה שלכם.

(שמעולם, כמו חבריהם באקדמיה הבריטית,על הגדר בימי ו', בהאג,בבריסל ... לא שמעו על נשק מתחת לשןלחן ניתוח ובאמבולנס,הריון TNT,חגורת נפץ על ילד בן 9,על מפגר, על נערה שביישה את המשפחה ותכפר במותה,.....רק את התמונות המפוברקות של ה"טבח" בג'נין הם ראו.ורקדו.

כן, אני מתכוון לאלה שגרים במקומות שהיו על אדמות פרטיות של אויבים לפני 48 ורואים את הישראלים שנשלחו ע"י ממשלות העבודה להתיישב על אדמות מדינה ירדניות.- כאויבים יותר גרועים מהמצהירים השכם והערב שישמידו אותנו.)

אבל באמת שהדקויות האלה של אם בכוונה על אזרחים או בטעות לא צריכות לעניין אותנו יותר משהן עניינו את מקצרי מלחה"ע השניה.

46 יום.

+1!!!

חיימי, נראה לי שאתה זה שלא מבין מה הוא כותב.

בניגוד אליך אני לא רואה אף אדם שפוי ושומר חוק במדינה אוייב שלי בין אם הוא גר בחולון, בחיפה, באזור (שבנוייה על חורבות יאזור), באריאל או בכפר תפוח.

אותך אולי לא מעניין ולא אכפת לך מחיי אנשים אבל לי כן אפילו אם הם פלסתינאים.

חיימי,

אפילו את הציטוטים של עצמך אתה לא זוכר/מסלף?

הצהרת שצריך להפגיז ריכוזי אוכלוסיה ובתי חולים ולרצוח בדם קר חפים מפשע, באמת כל הקבוד, הייל חיימי!

תרשה לי פעם אחת (או פעמיים ) בחיי לההפך לקיצוני ולהגיד ש"לאחר לבטים ארוכים הגעתי למסקנה שאתה לא רק אידיוט, אתה גם טמבל" (ונשיקה וירטואלית למי שידע מאיפה הציטוט הזה).

מה אתם לא מבינים?

זה או הם או אנחנו,או דם יהודי או דם פלסטינאי(במקרה שלנו זה תמיד חף מפשע ובמקרה שלהם לא ממש).

אם הם לא קולטים שהם צריכים להוציא את המחבלים משם אז הם יקלטו אחרי שייבנו להם את כל האיזור מחדש.

פשוט לא הגיוני שהם יזרקו איזה צינור עם חומר נפץ ויכניסו מאות אלפים למקלטים והרבה ילדים לטראומה לכל החיים!

המשפט היחידי שיכול לעבוד זה מה שלא הולך בכוח הולך בעוד יותר כוח!:snipersmi

בכלל אני לא מבין את כל אנשי השמאל שדואגים לערבים ה"חפים מפשע".

מצד אחד אסור להפציץ אותם מצד שני אין לכם תוכנית טובה..אז מה נחכה שהם יהיו יותר מאיתנו ואז נוותר על הארץ?

אגב בגירה ההשוואה להיטלר היא טיפשית מצדך מכיוון שלפחות לפי מה שאני יודע היהודים בזמנו לא היו רוצחים גרמנים חפים מפשע.

to finish first first you have to finish

פורסם

לדעתי אין מה להגן על חפים מפשע.

אם לאותם חפים מפשע היה מפריע כל ההפגזות, כל החיים הרעים האלה, הם כבר מזמן צריכים לברוח משם/לצאת

נגד המחבלים.

הם לא עושים את זה (לא יודע למה) וכפי שנראה הם עוד עוזרים למחבלים, אז אין מה להגיד על חפים מפשע.

שימו לב, אנחנו מנסים להגן על חפים מפשע.

ברגע שיש פיגוע או כל דבר חבלני שהם עושים, מראים בטלוויזיה איך אותם "חפים מפשע" שמגנים עליהם, חוגגים!

אז עליהם צריך להגן?

וכמה שמחבלים לא יהיו בעזה (אמרו פה 10,000) אני לא מאמין שהצבא שלנו לא יכול לגמור איתם.

לפחות את הראשי החמאס וכל האירוגונים צריך להרוג, כי אחרת אנחנו נמשיך לסבול תקופה ארוכה מאוד.

בקיצור, הערבים חוגגים עלינו תקופה יפה מאוד, הם מסובבים אותנו על האצבע הקטנה שלהם (מצער להגיד את זה)

אבל זאת האמת, אנחנו משחררים מחבלים ולא מקבלים כלום, נותנים להם, מים, אוכל, גז, חשמל ומה קיבלנו עד היום?

סליחה על הביטוי אבל קיבלנו ז*ן.

אז שיהיה לנו שבת שלום ושקט.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

הלוואי והכל היה קל, כואב הלב

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אגב בגירה ההשוואה להיטלר היא טיפשית מצדך מכיוון שלפחות לפי מה שאני יודע היהודים בזמנו לא היו רוצחים גרמנים חפים מפשע.

ועל זה נאמר: "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טיפש, מאשר לפתוח את הפה ולהוכיח זאת" :roll:

אמיל,

המיליון שמגינים על אותם 10,000 נמצאים שם, כי אין להם מקום אחר לברוח אליו (סגר). גם אם נניח שלפחות 50 אחוז תומכים בחמאס, עדיין יש שם כחצי מליון איש שלא בדיוק רוצים את הדרך הזו, אבל אתה מציע להשמיד גם אותם.

ללכת להילחם ולהכות במי שמנסה להשמידך זה לגיטימי. ללכת להשמיד אנשים ללא אבחנה זה פשע. כשהם עושים את זה - אתה קורא להם מחבלים, מרצחים, חלאות אדם וכל כינוי אחר (ואני לא מתווכח לרגע, כל הכינויים נכונים). אז איך תקרא לחייל צה"ל שיעשה בדיוק את אותה פעולה? זה משנה אם מדובר על חגורת נפץ או פגז 122 מ"מ ?

פורסם

שמר - למה .

" יושב על הגדר, רגל פה רגל שם " לא רציתי להכנס יותר לדיון .

כמו בסיפור סדום ועמורה ( המורה ) :idea: יש 10 צדיקים בסדום/בעזה , הראה לנו אותם , השמע לנו אותם .

אתה יודע מה , כתוב לנו אותם ב אינטרנט , בזהות בדוייה .

למה הם לא נלחמים על זכות הביטויי , למה אין כל/קול אחד , הפוצה פה שם , ומצטער על הפגיעה בחפים מפשע בישראל

ילדים , נשים , וזקנים .אפילו בדמעות תנין מפלסטיק .

ברחתם לחלוטין - אתה שוב משווה את השואה , למצב היום - מה עשיתי להם היום , קמתי ב 11:00 והם כבר ירו 10 פעמים

כשאני ישנתי :lol:

שמר ו bagira - בדף הקודם , המוסיקה הייתה קצת שונה .וכמעט בסולם הנכון :idea:

אני אולי מתעורר מאוחר , נראה לי כי אתם עדיין ישנים בעמידה ( כמו במסע ) יאללה להתעורר .:wink:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

חבר'ה במיוחד לשי,

הגיע הזמן שתוציאו את הסכין מהפה (כמו רמבו=סילבסטר סטאלונה) ולצעוק מלחמה מלחמה כמו במשחק כדורגל בטדי.

אף אחד מכם לא רוצה שלאחר כניסה לעזה נחזור עם 100 ארונות קבורה לעומת 1000 ארונות קבורה של אנשי חיזבאללה וובסיום הסיבוב הזה בטוח שנחזור לשולחן הדיונים ולצערינו הפעם עם מאה ארונות קבורה.

נכון לעכשיו לאחר מספר שנים של ירי טילים/קטיושות/פצצות מרגמה על איזור הדרום לא נהרג שום אזרח (עד כמה שזכור לי) אז בשביל מה אנחנו צריכים להקריב 100 חיילים צעירים ?

כן אני יודע שיש נפגעי חרדה והלם ווסבל בלתי נסבל של אזעקות וטילים, אולי אפשר להמשיך עם המצב הזה עוד מספר שנים ??

אני מצדד באיפוק של גורמי הביטחון והממשלה בשלב זה.

מי מכם מוכן להקריב את חייו בכניסה מסיבית לעזה ? כן את החיים שלכם ומבלי לחשוב שלי זה לא יקרה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

בסדר מרק10 .

אז טראומה לכל החיים לילדים - זה בסדר .

ילדים בני 10 החוזרים להרטיב - זה בסדר - מעניין אם הם היו מרטיבים בכסא של ה גולף שלך :lol:

אמהות ואבות לא מרשים לילדים לשחק בחוץ , או ללכת לחברים .

פחד לשלוח לבתי-ספר - רובם לא ממוגנים .

בעלי עסקים ללא לקוחות , או עם הפסקת עבודה כללית עקב התראות "צבע אדום"

ועוד ..

אז רגל חסרה , פה ושם , יד קטועה לילד זה לא פגיעה :idea:

אם כך - תן לי את מדד המחיר - מתי להכניס את הרכב למוסך , הוא מקרטע אבל נוסע , הבלמים לא תקינים

אבל עדיף לחסוך את הכסף - לכל דבר יש מחיר .

אנו לא מתאבדים חסרי מצפון , אבל אם מסכנים את חיי אזרחי ישראל , סביר כי צריך להגן עלייהם .

והטוב ביותר - אני ממן לך , סופשבוע זוגי ב "שדרות" , , מימון מלא , כולל דלק - ונראה איך תדבר אח"כ .:wink:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

שמר, אם הבנתי נכון אתה מתכוון לכך שחיילים ייפגעו בחפים מפשע?

נקח להשוואה את האנשים פה בארץ לעומת ה"חפים מפשע" בעזה.

אזרחים פה, שהם חפים מפשע לא עוזרים לחיילים לפגוע בערבים או כל דבר אחר. האזרחים חיים את החיים שלהם והחיילים שומרים עלינו.

לעומת זאת, הערבים בעזה, מחבלים מנסים לפגוע בנו וה"חפים מפשע" עוזרים להם לא פחות ואתה לא יכול להגיד שזה לא נכון.

יכול להיות שאתה צודק לגבי אותם אנשים שלא רוצים ולא משתפים פעולה עם מחבלים (ה-50 אחוז השני).

אבל הם לא מנסים לעשות כלום על מנת לשפר את המצב שלהם.

בגלל זה אמרתי, לפגוע בראשי האירגונים וככה להפריד בין מחבלים לחפים מפשע.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
. אז איך תקרא לחייל צה"ל שיעשה בדיוק את אותה פעולה? זה משנה אם מדובר על חגורת נפץ או פגז 122 מ"מ ?

להבדיל אלפי הבדלות המדיניות שלהם זה לפגוע על מנת להרוג כל מי שרק אפשר.

אצלנו מנסים להימנע כמה שאפשר מהרג של אזרחים חפים מפשע ועדות לכך תראה במלחמת לבנון השניה ששם פוזרו מודעות על איפה ומתי יופצץ כל אזור כדי שחפים מפשע יברחו משם.

תמיד אפשר לקחת את החייל הבודד שהתעלל בערבי ולהציג את זה כאילו ככה אנחנו מתנהלים אבל כל מי ששפוי ויודע עובדות מבין שזה לא נכון וגם ברור לכולנו שההסברה שלנו מטופשת ולא יעילה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
חבר'ה במיוחד לשי,

הגיע הזמן שתוציאו את הסכין מהפה (כמו רמבו=סילבסטר סטאלונה) ולצעוק מלחמה מלחמה כמו במשחק כדורגל בטדי.

אף אחד מכם לא רוצה שלאחר כניסה לעזה נחזור עם 100 ארונות קבורה לעומת 1000 ארונות קבורה של אנשי חיזבאללה וובסיום הסיבוב הזה בטוח שנחזור לשולחן הדיונים ולצערינו הפעם עם מאה ארונות קבורה.

נכון לעכשיו לאחר מספר שנים של ירי טילים/קטיושות/פצצות מרגמה על איזור הדרום לא נהרג שום אזרח (עד כמה שזכור לי) אז בשביל מה אנחנו צריכים להקריב 100 חיילים צעירים ?

כן אני יודע שיש נפגעי חרדה והלם ווסבל בלתי נסבל של אזעקות וטילים, אולי אפשר להמשיך עם המצב הזה עוד מספר שנים ??

אני מצדד באיפוק של גורמי הביטחון והממשלה בשלב זה.

מי מכם מוכן להקריב את חייו בכניסה מסיבית לעזה ? כן את החיים שלכם ומבלי לחשוב שלי זה לא יקרה ?

מרק, קודם כל לא אמרתי בשום מקום שצריך לכבוש את הרצועה, להיכנס רגלית או כל דבר בסגנון כי מטרת כל פעולה שתהייה היא להרתיע ולא למנוע את יכולות השיגור כי אי אפשר למנוע אותן ולדעתי מטחי MLRS למשל הרבה יותר מפחידים מטנק.

תאמין לי שאני לא רוצה לא 100 ארונות שלנו וגם לא ארונות שלהם אבל לכולם ברור שהמצב לא ייפתר מאליו וכנראה שחייבים עוד סבב של דם לפני מו"מ ענייני. מעניין שכשהתפוצצו אוטובוסים בת"א על בסיס יומיומי אף אחד לא יצא נגד פעולה למניעה למרות שמאוטובוסים אפשר להימנע אבל הטילים מגיעים לכל פינה כולל לסלון שלך.

לגבי פגיעות בגוף ובנפש אז לידיעתך יש לא מעט הרוגים (סקירה קצרה: כפר עזה, נתיב העשרה ושדרות) ואלפי נכים מוכרים ע"י ב"ל (נכי גוף ונכי נפש). אתה יודע שיותר מ 30% מאוכלוסיית שדרות מוגדרים כנפגעי חרדה (ואני סומך עליך שתמצא איפה לקרוא מה זה נפגע חרדה. ממש לא מדבר במישהו שנבהל ועבר לו)?

לגבי סיכון חיים אני מוכן לסכן את חיי בכל מקום שצה"ל יציב אותי. עשיתי את זה בלבנון (ונפצעתי בפיצוץ מכונית התופת בשער פאטמה), עשיתי את זה ביהודה, שומרו ועזה (וחטפת סכין בגב) והייתי מוכן לעשות זאת שוב גם במלחמת לבנון השנייה למרות 38% נכות שיש לי אבל לא גייסו את היחידה שלי (הועברנו לפיקוד העורף כשנתיים לפני המלחמה). מעבר לזה מבצע צבאי אומר שאני ומשפחתי נופגז קשות כך שאם נרצה או לא חיינו בסכנה.

שים לב שלא התייחסתי לשאר המחירים שתושבי העוטף משלמים שהם חוסר יכולת לעבד שטחים חקלאיים, הדי פיצוצים יום ולילה, מקומות עבודה שלא יכולים לתפקד ועוד.

לגבי לחכות או לא, אני מזמין אותך לסוף שבוע אחד בשדרות כשאתה תהיה בשכונה אחת והלדים שלך בשכונה אחרת. אני מבטיח לך שאחרי הנפילה הראשונה אתה תברח משם במהירות האור מתוך רצון להגן על ילדיך (ובצדק) אז תחשוב על 9 שנים כאלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תגידו, מה אתם אומרים על זה שפלסתנאים שנפגעים בזמן שיגור קסאם או בתאונות עבודה שקשורות לכך , מקבלים טיפול רפואי בארץ ?

לדעתי צריך לתת להם לאכול את מה שהם בישלו ... בשביל מה אנחנו צריכים אותם פה בבתי החולים שלנו?

ציטוט מתוך YNET:

הוזעקו צוותים של מד"א כדי לפנות פלסטיני בן 35 שנפצע קשה בראשו כתוצאה מירי רקטות ביום שלישי האחרון. שני ילדים נוספים נפצעו בתקרית הזו, אך לא ברור אם מדובר בילדיו של הפצוע או בילדים שעברו במקום. הגבר טופל בימים האחרונים בבית החולים בעזה, אך לאחר זמן מה הוחלט להעבירו לטיפול בישראל. צוות מד"א-לכיש פינה אותו מגבול הרצועה לבית החולים איכילוב בתל-אביב.

פראמדיק מד"א בוריס שור סיפר ל-ynet: "נכנסנו עם האמבולנס עד לקצה המעבר, כשבמקביל הגיע אמבולנס פלסטיני מהצד השני. הוא לא היה בהכרה, וחוץ מהשגחה והרגעה, לא ביצענו בו פעולות רפואיות. העברנו אותו לאיכילוב, שם ערוכים לטיפול מהסוג הזה", אמר.

מה דעתכם על כך שמעבירים להם סיוע בימים האחרונים למרות הירי המאסיבי?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...