Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תרשה לי לא להסכים עם בחירת המילים. זה אולי המנהג, אבל אני מפקפק בתרבותיות של זה.

מה לעשות אתה מתנגד לכל דבר.

זה מנהג, זה תרבות, זה שזה נוגד לתרבותיות שלך זה סיפור אחר לגמרי.

Kia Sportage, 2014 

• תגובות 169
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היה להם 100 ומשהו ימים להכיר אותו אז מה אתה מבלבל במוח?

שעה של עריכה בשבוע מספיקה כדי להתרשם מאדם?

את רואה מה שרוצים שתראי מדינמיקה של 126 שעות ערות בשבוע (עזבי שמראים אותם גם ישנים) עורכים לך פחות משעה נטו. זה משקף משהו?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
תרשה לי לא להסכים עם בחירת המילים. זה אולי המנהג, אבל אני מפקפק בתרבותיות של זה.

מה לעשות אתה מתנגד לכל דבר.

זה מנהג, זה תרבות, זה שזה נוגד לתרבותיות שלך זה סיפור אחר לגמרי.

nitch, אם אתה עונה לתגובה של אמיל221 אני מפסיק לקרוא את ההודעות שלך.

ארז רונן

פורסם

צודקים !

היתה מגמתיות ברורה של העורכים האשכנזים והשמאלנים כנגד מר יוסף ב. !

היתה גם רמאות של כל הפרידמנים בשליחת SMSים, (שוב) דפקו את השחורים\בובלילים.

בושה וחרבה המדינה הזו, גזענים כולם.

פורסם

ההפקה אשמה , הרצפה עקומה בלה בלה בלה בלה...

בשורה התחתונה רוב הצופים הבינו שמדובר באדם גזען,אגואיסט,חסר התחשבות (שגידל בהמה טיבטית ילדותית וחסרת עמוד שדרה).

היה נחמד לראות את פרצופו המופתע כשהבין שעם 2 נציגויות בתוכנית הוא הולך הביתה רק עם 50K (ברוטו :-P).

פורסם
ההפקה אשמה , הרצפה עקומה בלה בלה בלה בלה...

בשורה התחתונה רוב הצופים הבינו שמדובר באדם גזען,אגואיסט,חסר התחשבות (שגידל בהמה טיבטית ילדותית וחסרת עמוד שדרה).

היה נחמד לראות את פרצופו המופתע כשהבין שעם 2 נציגויות בתוכנית הוא הולך הביתה רק עם 50K (ברוטו :-P).

טעות, 60000 ש"ח וכרטיס טיסה לניו יורק, אך מאחר ואני חושב שבובליל עדיין לא מבין איך ציפור הברזל מתרוממת באוויר הוא בטח יקח אוטובוס.

ארז רונן

פורסם
צודקים !

היתה מגמתיות ברורה של העורכים האשכנזים והשמאלנים כנגד מר יוסף ב. !

היתה גם רמאות של כל הפרידמנים בשליחת SMSים, (שוב) דפקו את השחורים\בובלילים.

בושה וחרבה המדינה הזו, גזענים כולם.

תסלח לי אבל אתה פרנואיד.

אף אחד לא טען שהתוצאות הוטו או שהעריכה היתה אשכנזית, שמאלנית או מגמתית לטובת מועמד כלשהו אלא שעריכה מתוקף תפקידה מביאה את הקוריוזים והדברים מושכי הרייטינג ולא משקפת כלום לשום כיווןם מבחינת המתמודדים.

כל הניסיונות העלובים האלה למשיכת הדיון לקווים גזעניים פשוט לא במקום כי זה ממש לא הדיון כאן. הבדלי המנטאליות ביני לבין אותו בובליל (וגם שיפרה) לא עושים משהו מהם לפחות טוב או יותר טוב אלא רק לשונה ממני.

פורסם

"אין לי את שם המשפחה הנכון ואת הצבע הנכון", "הם לא מעניינים אותי", "התרבות שלהם" (מלווה בהבעת פנים מזועזעת), "ככה זה באשקלון" ואפשר עוד להמשיך.

מעבר לזה לא חלקתי לרגע על זה שהבת שלו היא פרה סתומה ומפונקת ואתה מתעלם מהעובדה שהפרה אמרה את זה בתגובה לזה שהוא אמר לה שהיא חייבת ללמוד להסתדר עם כולם (דבר ששפרה לא אמרה, לא עודדה ואפילו נלחמה בו).

פורסם

הציטטות שלך ביחוד "אין לי את שם המשפחה הנכון ואת הצבע הנכון" נאמרו ביחס להתנהגות הגזענית מהצד השני (בעיקר מכיוון הבהמה הטיבטית AKA עייני) ולא כאמירה כוללנית (מה שלא ניתן לומר על היציאות הגזעניות מהצד של הבובלילים).

פורסם

מנהג הוא חלק מתרבות. לכרות לנשים את הדגדגן, לחתוך לזכרים את העורלה ולשתות דם של חתולים זה גם כן תרבות.

אמנם המונח "אדם תרבותי/ מתורבת" הוא סמל לאדם משכיל ונאור, אבל זה לא נותן אפשרות לפסול תרבויות מסויימות או לפקפק בתרבותיות של מנהגים מסויימים.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
"אין לי את שם המשפחה הנכון ואת הצבע הנכון", "הם לא מעניינים אותי", "התרבות שלהם" (מלווה בהבעת פנים מזועזעת), "ככה זה באשקלון" ואפשר עוד להמשיך.

מעבר לזה לא חלקתי לרגע על זה שהבת שלו היא פרה סתומה ומפונקת ואתה מתעלם מהעובדה שהפרה אמרה את זה בתגובה לזה שהוא אמר לה שהיא חייבת ללמוד להסתדר עם כולם (דבר ששפרה לא אמרה, לא עודדה ואפילו נלחמה בו).

אתה לא חושב שהגיע הזמן לקפל את הזנב בין הרגלים ופשוט לצאת מהחדר על קצות האצבעות? אתמול בלילה הייתה הכרעה בין הפרידמנים המתים לבין הבובלילים. הבהמה לא הייתה בעניין. היו רק הבובלילים והפרידמנים ואיך נגיד את זה במילים עדינות, השבט אמר את דברו, יש לכם עשר שניות לעזוב את הבית והספירה מתחילה מעכשיו 1 2 3 ...

ארז רונן

פורסם

ארז, עדיין לא הבנת שלא אכפת לי מי זכה ולמה?

התכנית בכלל לא מעניינת אותי וכל הדיון כאן נסוב סביב הסטיגמות שרצות כאן.

ביטון, הגזענות והניצול רצו שם מכל הצדדים בין אם זה ההתיחסות ללאון כאגזוזן מחמד שכולם נהנו לנצל ובין אם זה הפרה שכל מי שלא חושב כמוה הוא לא בסדר (בין אם זו שיפרה בגלל שהיא אשכנזיה ובין אם זה האח הגדול שמפלה אותה לרעה) וזה לא קשור בכלל לגזענות אלא לתינוקיות.

זה שיש הבדל מנטלי בין הבובלילים לבין הדירים האחרים זה ברור אבל לקשור את ההבדל הזה לגזענות זה פשוט עיוורון. לא ונסה, לא רנין ולא אשר היו אשכנזים וגם עם חלקםן היו ריבים וחילוקי דיעות על רקע הבדלי המנטליות.

פורסם

זו הבעיה אתה לא מבין? במקום לבחור בבנאדם שמגיע לו את הכסף, בחרו בשפרה כדי לנצח את הערסים כלומר לתת לפרידמנים לנצח, מסכנים לאון ואיתי שהאמת היו אפילו יותר פעילים בבית ואכלו אותה בגלל זה, כי שיפרה פשוט היתה די משעממת ויהירה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...