Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי דגם מדויק (סובארו אימפרזה) GT? WRX?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את זה שהוא שנת 2000 ראיתי לפי כריות האוויר, אבל הכי בטוח לפי הג'אנטים.

לגבי הדרפנציאל, הסברתי לבחור שצילם שהוא יכל להבחין אם קיים דרפנציאל אחורי.

יחד עם זאת הכי חשוב וגם יפה היה לראות שכריות האוויר פעלו במלוא עוצמתם ברכב בן 9.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם מישהו יודע למי האוטו שייך

או לאיזה מגרש הוא פונה

אני ישמח לדעת

אני מעוניין לקנות את הכסאות

הרכב במוסך ברזילי בתלפיות, י-ם. כנראה משחזרים אותו :oops:

תזהרו בעתיד לרכוש אימפרזה GT עם מספר רישוי 121 באמצע.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

נשמע לי טיפשי לגמרי לתקן רכב במצב כזה,לא רק שהרכב יהיה לא בטיחותית בעליל (קורה C שקרסה, שילדה שהתעקמה במרכז הרכב בצד שמאל), לא ברור לי איך זה יכול להיות כלכלי לתקן אותה, הרי זה לא שהרכב קיבל מכה בצד אחד וזהו, כל הרכב נדפק מכל הכיוונים, הדבר היחיד שנותר שלם ברכב זה המכסה מנוע,וגם זה מוטל בספק.

רק החלקי פח לרכב הזה יעלו יותר ממה שהיה עולה להביא אימפרזה כזאת אחרת, ומה עם מתיחה לשילדה שהתעקמה, לקורה שהתעקמה,ג'אנטים שנשברו, כריות אויר שנפתחו (כמובן שלא יחליפו כריות,פשוט יסגרו מכסים וינתקו את הנורת התראה), סאנרוף שעף מהרכב ?....

נשמע לי תמוה מאוד.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...