Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

באוטו של חברה שלי התחילה בעיה מוזרה. שמתחילים ליסוע אז הגיר מתחיל מהילוך שני, מעביר לשלישי ושם נתקע.

אני מכיר את הגירים האלה ויש לי נסיון איתם אבל מה שמוזר זה שהוא לא נכנס למצב חירום אלא נוסע רק על שני ושלישי ולא רק על שלישי, מה שגורם לי לחשוב שאולי זאת בעיה חשמלית ולא מכנית.

למי שטעה אז הגיר המדובר הוא מן הסתם AL4 והרכב יד 2 עם 50K.

אשמח לכל רעיון מה זה יכול להיות והאם זה נשמע כמו משהו שמצריך שיפוץ מלא, חלקי או בכלל לא.

תודה למגיבים.

פורסם

אולי בכל זאת הגיר נמצא כל הזמן בהילוך שלישי, ו"ההחלפה" שאתה מרגיש היא נעילה של ממיר מומנט באיזור 50-60 קמ"ש.

פורסם

חשבתי על זה אבל זה ממש נראה כאילו הוא מעביר משני לשלישי ובגלל שיש לי קסרה ששיפצתי לה את הגיר לא מזמן והיתה נכנסת למצב חירום כל כמה זמן אני יודע מזה וההתחלה פחות גרועה מהתחלה בהילוך שלישי אלא מרגיש כמו שמתחילים עם מצב שלג.

חוץ מזה שאם הוא תקוע בשלישי הוא אמור להכנס למצב חירום והוא לא מדליק אף מנורה.

בכל מקרה ניתקתי את המצבר לחצי שעה וזה הסתדר מה שמחזק את המחשבה שלי שזה משהו חשמלי.

אני מאוד מקווה שזה פתר את הבעיה למרות שאני דיי סקפטי לעניין והייתי שמח אם מישהו שנתקל בבעיה או יודע מה היא שיגיב.

• תוכן חדש...