Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה המצב ;)

אז ככה... החלטתי שאני רוצה לחזור להתאמן (יותר מדי זמן פנוי ..)

אז אני גר בפ"ת , וחבר גר בת"א , ואנחנו רוצים ללכת למכון שיהיה מתאים לשנינו ... מישהו מהאיזור מוכן להמליץ על מכון מסויים ?

אני מדבר על מכון לא יקר ... אם אפשר שיכלול בריכה \ ג'קוזי .

מאמן שיתן לי תוכנית בדיוק מה לאכול , וכמה פעמים לבוא , ומה לעשות וכו , ויבנה לי תוכנית כמו שצריך.

אודה לכל תשובה :)

פורסם

תפנה אליי בהודעה פרטית בצרוף טלפון אם אתה רוצה תפריט מזון.

זה יותר מידי לכתוב כאן ....

אני אשמח לעזור.

אייל.

פורסם

אז אני גר בפ"ת , וחבר גר בת"א quote]

עוד משהו שאתה רוצה לחלוק איתנו???

קודם כל- יש מקום חדש ברמת החייל.הוא נקרא GARAGE.לא היתי,אבל אומרים שהם טובים.

שנית- יש את קניון GYM ליד קניון איילון.זה מקום שבאים להרים בו ברזל נטו- כלומר גישת NO BULLSHIT.היתי מתאמן שם פעם- אבל בטיפשותי הפסקתי.

שלישית ואחרון אחרון ומאוד חביב-

אנחנו מתאמנים באינשייפ ברמת החייל.אני שם כבר 10 חודשים- יש שם מדריכים חבל על הזמן ואם אתה מוכן להשקיע,כולל בתזונה,התוצאות באמת מדהימות.

רק....עזוב את המדריכות :oops:

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אז אני גר בפ"ת , וחבר גר בת"א

עוד משהו שאתה רוצה לחלוק איתנו???

קודם כל- יש מקום חדש ברמת החייל.הוא נקרא GARAGE.לא היתי,אבל אומרים שהם טובים.

שנית- יש את קניון GYM ליד קניון איילון.זה מקום שבאים להרים בו ברזל נטו- כלומר גישת NO BULLSHIT.היתי מתאמן שם פעם- אבל בטיפשותי הפסקתי.

שלישית ואחרון אחרון ומאוד חביב-

אנחנו מתאמנים באינשייפ ברמת החייל.אני שם כבר 10 חודשים- יש שם מדריכים חבל על הזמן ואם אתה מוכן להשקיע,כולל בתזונה,התוצאות באמת מדהימות.

רק....עזוב את המדריכות :oops:

מצטרף להמלצות.

על המכון בקניון איילון לא נראה לי שהייתי ממליץ. יותר מדיי Hardcore.

ה GARAGE יקר יחסית, אבל יש בו הכל והוא מפנק מאווד.

HEAT, באזור צהלה, מעולה. יש שם חוגים רבים, התאמת תוכנית לגוף, וחדר כושר טוב וגדול. הבעיה היא שהוא רק חדר כושר. בשבילי אם הייתי הולך לחדר כושר, זה משעמם קצת.

האינשייפ ברמל החייל..לא מכיר.

אם אתה מחפש גם כיף בנוסף לכל זה, יש את המרכז הקהילתי באזור הזה, המרכז של צהלה. לאחרונה מכון הכושר השתנה פלאים וכעת הוא עדכני וטוב מאוד, ויש שם מדריכים טובים, ומדריכות חמודות מאווד (מי שראה אותי בטח יודע שאני לא אחד מאלה שמבלים במכוני כושר :lol: אבל יש שם עוד הרבה דברים חוץ ממכון כושר). חוץ ממכון כושר, אתה מקבל מנוי למגרשי טניס, בריכות, סאונה, ג'קוזי. כיף אחריי אימון מפרח ללכת לסאונה או ג'קוזי, או במילים אחרות - פינוק. המחיר שהיה נכון לשנת 2003, היה לשנה אחת, 800 - ;1000 שקל לשנה. לא יקר במיוחד, ושווה.

Back to the original - NC again.

פורסם

כבר המכביה ברמת גן לד פארק הלאומי רמת גן.

יש שם חדר כושר ענקי

כמה בריכות

ג'קוזי

סאונה

בערך 1700 לשנה..... לא בטוח

לי אישית אין כסף ללכת לשם זה רק בגדר חלום... (רק בן 17, מתאמן בחד"כ של השכונה המלא ערסים).

פורסם
כבר המכביה ברמת גן לד פארק הלאומי רמת גן.

יש שם חדר כושר ענקי

כמה בריכות

ג'קוזי

סאונה

בערך 1700 לשנה..... לא בטוח

לי אישית אין כסף ללכת לשם זה רק בגדר חלום... (רק בן 17, מתאמן בחד"כ של השכונה המלא ערסים).

כל מה שאמרת נכון ...

חוץ מזה שהמחיר הוא פי 3 בערך ... :roll:

דניאל

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

קניון קרית אונו

מכון כושר חדש "גל העתיד"

אחלה מכשירים אחלה אנשים

פתוח שישי שבת

אין בניית תפריטי מזון .

משהו כמו 3200 שקל לשנה

כולל ספינינג switching סאונה .

• תוכן חדש...