Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט מאוד :-) לא מצאת אזי יש לך הגה כוח חשמלי.

בדוק בספר הרכב האם קיימת מנורת חיווי המתריעה על בעיה בהגה הכוח, בדרך כלל מנורה כזו קיימת ברכבים עם הגה כוח חשמלי.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, הרי כתבתי שכנראה יש אצלי EPS. יש גם נורה כזו.

 

אבל, גם כתבתי שכתוב במפרט הטיפולים לבדוק "מפלס הגה כח", אז מה אני אמור לבדוק? אני מודה שאני לא מכיר את מע' הEPS ומה היא מכילה, אבל אם כתוב לבדוק, אז צריך, לא?

פורסם

ככל הנראה הספר שברשותך הוא לשני הדגמים, גם להדראולי וגם לחשמלי.

אולי כדאי לבדוק לפי הרצועות, מה כל אחת מהן מניעה, ואם אין של ה"כ הדראולי, אז איננו!

 

בהצלחה, ושבת שלום!

פורסם

הספר הוא לכל דגמי דייהטסו מ2004 ועד היום. יתכן שבאמת זה מכסה גם דגמים עם הגה כח מסורתי.

פתחתי את השרשור לאחר שחיפשתי משאבה שמונעת ע"י הרצועה, אבל מתוך ידיעה שמדובר בEPS לא ציפיתי למצוא שם את המשאבה אלא במקום אחר בתא המנוע. מאוד יתכן שאני טועה ובכלל אין שם משאבה, אבל נדמה לי שבחלק מהרכבים יש משאבת שמן והיא מונעת ע"י חשמל. לא מהרצועה.

גם לא זיהיתי צינורות הידראוליים שמתחברים למסרק ההגה.

 

 

 

בEPS אין שמן?

פורסם

מה שאתה מדבר עליו זה לא הגה חשמלי , משאבה הגה כוח שמופעלת ע"י מנוע חשמלי זה לא הגה חשמלי זה ניקרא הגה אלקטרו מכני . כניראה שבסריון יש לך הגה חשמלי מלא ואם יש מנורת EPS אז זה המצב .

גם אצלנו בסיוויק יש הגה חשמלי כזה עם מנורת EPS ואין שמן הגה.

×
×
  • תוכן חדש...