Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, היום הלכתי עם דודה שלי, לעזור לה לרכוש רכב. היא התעקשה לקנות מליסינג לשעבר, דווקא יונדאי לנטרה, משיקולי מחיר נטו. אני ישבתי מול סוכני-המכירות והרגשתי בגוב-אריות. אבל תמיד נחמד להרוויח הצגה בחינם, ולראות את הסיפורים שלהם.

אז ככה:

באלבר אמרו לי עלאחד הרכבים (פוקוס, לא לנטרה) שהוא היה בליסינג מימוני, אצל אדם פרטי. חיפוש מדוקדק הראה סימני קילוף של לוגו של בזק. אמרתי לו שהם רמאים.

בניו-קופל אמרו שרכבים שמגיעים ללובינסקי טרייד הם רכבים בעייתיים/עם תאונות - גם אם הם מפריים-ליס. (כי פריים-ליס לא שייכת ללובינסקי, לדברי המוכר. שקר גס!)

הלכנו ללובינסקי טרייד, לראות אלנטרה שיצאה מפריים ליס. (הליסינג של לובינסקי). הרכב היה לפני השבחה (טיפול לפני מכירה). בדקתי שמן-מים, לא היה חסר. הרכב טופל במוסך יונדאי, לא במוסכים של הליסינג. מבפנים די שמור. מחירון משוקלל 51.100. ירד ל-50.500.

דבר אחד שהטריד אותי: הייתה מאחורה מדבקה של איזה סוחר בירושלים. למה זה הגיע אליו? ולמה לא נמכר?

אפשרות שנייה, אלנטרה 2001 פרטית, שנייה, קמ"ז/ נמוך של 70.000. מחירון משוקלל 49000. הבחור רוצה 46.000 לא גמיש.

על מי הייתם הולכים? הפרטית או הליסינג?

באופן כללי, איך האלננטרה? צריכת דלק? אמינות?

תודה רבה, אביעד. (שב-50.000 היה קונה קליאו-ספורט ;-)).

פורסם

לא הבנתי מה ההתלבטות?

יש לך מצד אחד רכב ליסינג שעולה 50K ויש לך חשד לגביו על המצאות אצל סוחר ומהצד השני רכב פרטי שזול באלף שקלים ובעל ק"מ נמוך (מחשיד מאוד אגב, הייתי בודק לעומק).

בהנחה ששני הרכבים במצב סביר/טוב וברכב הפרטי לא שיחקו עם מד הק"מ אין שום סיבה להעדיף את הליסינג!

פורסם

יכול להיות שאלנטרה היתה אצל סוחר שעובד עם הטרייד אין של לובינסקי

אם האלנטרה של הטרייד אין יותר חדשה (אני מתכוון אחרי המתיחת פנים) אז אני חושב שכדאי לקנות אותה

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

מאיזו שנה האלנטרה מליסינג?

חבר טוב קנה לאחרונה אלנטרה ( אחרי שקילל אותי במשך כמה שנים טובות לאחר שהמלצתי לו לקנות קליאו שהיה איתה כל שבוע במוסך) שנת 2006 אבל עם 70 אלף ק"מ , במחיר לא רחוק מ50 אלף ש"ח (אני חושב ישירות מניו קופל).

אני הייתי הולך רק על הפרטית... בלי לחשוב פעמיים.

לא חסרות אלנטרות פרטיות בשוק, יש מספיק אנשים מרובעים שמוכנים לשים כסף על מקרר קוריאני.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בבאדג'ט לדוגמא מוכרים אלנטרה 2005 מליסינג ב-47000 , 2006 ב-57000 מחירי ניו קופל, אוויס ואלדן - דומים עד זהים.

לדעתי אפשר להוריד מחיר לבחור מהפרטית 2001 כי זה לא סביא למכור אוטו זקן ב-4 שנים באותו כסף - גם אם הוא פרטי.

לדעתי השוק הולך בכיוון בו קובעי המחיר הם הבעלים של ציי רכב, השחקנים הגדולים בשוק - ולא לוי יצחק שהמחירים שמופיעים במחירון שלו מנותקים מהמציאות בכל הקשור לדגמים שרובם ככולם נמכרו לציי רכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

העניין הוא שהבנתי שפריים=ליס מטפלים במוסכים מורשים של יונדאי, ולא בשלהם. שווה את התוספת, לא?

אגב, אוויס, אלדן ואלבר מטפלים במוסכים שלהם או של היבואן?

פורסם

לא בטוח לגבי הנושא של הטיפול במוסכים, אבל זה כנראה בהתאם לתקלות (כלומר טיפול 10 במוסכי אלדן דברים יותר גדולים במוסכי חברה), שוב אני בכלל לא בטוח בזה.

לגבי המדבקה של הסוחר: פעם סוחר מכוניות שם לי על הרכב פרסומת שלו בלוחית רישוי, בהסכמתי, הייתי במתחם שבו יושב הסוחר והיינו עוזרים אחד לשני אז לא אכפת לי, זה אומר שקניתי ממנו רכב ? לא.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...