Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בנוגע לרכישת מצלמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

18-200 זה סיפור אחר לגמרי. אתה מקבל ייצוב לכל אורך הטווח וגם איכות אחרת. כמובן הנוחות שבעדשה אחת ללא החלפה.

מצד שני, ל- 18-200 יש מגבלות מוכרות, ובמחיר שלה היא כדאית רק אם באמת אתה לא רוצה להחליף עדשות.

האופציה המתבקשת היא 70-300VR בנוסף לעדשת הקיט 18-135. זה שילוב מוכר. עדשה מוצלחת מאוד לחובבים עם קצת כסף.

יותר בזול יש לניקון 55-200VR (או 50-200? ). אמורה להיות קצת פחות מוצלחת אבל יותר זולה. כמובן שמוגבלת ל 200.

פורסם
לגבי הגוף כנראה שזו תהיה הD80 או ה450D לגבי העדשה אני מתלבט אם ללכת על הקיט שבקנון הוא קטן 18-55 אבל עם מייצב תמונה(עד כמה חשוב?)

מייצב עוזר לנטרל את השפעת רעידות היד במהירויות סגר נמוכות. זה רלוונטי לצילום באור נמוך של אובייקטים נייחים, כאשר הקריטיות של הייצוב גדלה ככל שגדל הזום. עם זאת, צריך לזכור שגם המייצב איננו מקפיא את היד כאילו היתה חשופה והיעילות שלו מוגבלת לשילוב של: לטווח מהירויות סגר/זום/טווח רעידות, מסויימים.

כאן זה מוסבר יפה: http://boren.sent.com/photography/articles/IS/

כפי שכבר ציינתי, בפירמות הקטנות יותר יש מייצב בגוף ולא צריך לקנות עדשה מיוצבת (יקרה יותר).

לגבי ההמלצה לתמונות חמות יותר של ניקון ולניקון בכלל, עזוב אותך משטויות. לא צריך פוטושופ כדי לערוך תמונה באופן משביע רצון. יש מספיק תכונות חינמיות פשוטות שעושות את העבודה ומי שרוצה "חום" מוסיף קצת צבע בערוץ האדום. ניקון גם לא יותר עמידות מקנון (אם אתה רוצה עמידות ברמות הנמוכות פנטקס לוקחת, עם גופים חסונים יותר שעמידים לאבק ולחות) והן בטח לא "מצלמות עבודה" יותר מכל מצלמת רמת כניסה+ אחרת. מצלמות עבודה הן סיפור אחר ועולות בהתאם, גם בקנון וגם בניקון.

יכתבו לך מעריצים שוטים של פירמות שונות הרבה בבל"ת פסאדו-טכני אבל בסופו של דבר הבדלי איכות התמונה בין מצלמות של הפירמות השונות, באותה רמת מחיר, לא מהותיים בכלל. אין היום נפילות בשוק ה-DSLR.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
זה נכון

אבל למה עלזאזל העדשה הזאת עולה כל כך הרבה?

כי אנשים משלמים. היה חסר אותה במלאי הרבה חודשים.

היא VR.

יש לה מנוע.

היא ניקון ואיכות הבנייה בהתאם.

ויחסית לעדשות מסוגה היא טובה.

פורסם

היא יקרה בשביל עדשת חובבים.

בהתחלה היא נמכרה ב 9000 ש"ח

פאק! במחיר הזה אתה קונה עדשת פריים של ניקון.

פורסם

היי בן.

מאחר ותיכף מתחילה העונה למטיילים בנפאל, ובהנחה שאתה תהיה בקטמנדו (ואם לא תכננת אז מומלץ), שקול את האופציה של רחוב new road לביצוע הרכישה.

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בתחילת השיווק שלה (שזה היה על הנייר בלבד כי לא היו עדשות)

גם מחיר של 5K זה ה-מ-ו-ן כסף.

זה יותר מ 1300 דולר.

פורסם

זה הכי יקר שיש בארץ.

אפשר להשיג אותה גם ב-3K בארץ או פשוט להביא מחו"ל.

פורסם

שלום לכולם

תודה על התגובות ללא ספק מעלה הרבה נק' למחשבה

שביט- תודה על העצה אבל אני את הפרק של נפאל כבר סיימתי ומבדיקה בNEW ROAD ובתילאנד- בתאילנד הרבה יותר זול

לפי מה שהבנתי לא באמת משנה מה הבודי שאקנה בסוף אלא יותר קריטית העדשה , השא' שלי עם ה18-200 של סיגמה תספק, כי בסופו של דבר לא יהיה לי תקציב לעדשה כזאת מקורית של אחד היצרנים

תודה

בן

נמסטה גם לך אלכס או יותר נכון שוב סבדיקה

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
שלום לכולם

תודה על התגובות ללא ספק מעלה הרבה נק' למחשבה

שביט- תודה על העצה אבל אני את הפרק של נפאל כבר סיימתי ומבדיקה בNEW ROAD ובתילאנד- בתאילנד הרבה יותר זול

לפי מה שהבנתי לא באמת משנה מה הבודי שאקנה בסוף אלא יותר קריטית העדשה , השא' שלי עם ה18-200 של סיגמה תספק, כי בסופו של דבר לא יהיה לי תקציב לעדשה כזאת מקורית של אחד היצרנים אכן תספק אותך ונכון לעכשיו לא תצטרך יותר,רכוש בלב שלם

תודה

בן

נמסטה גם לך אלכס או יותר נכון שוב סבדיקה

פה כבר איבדתי אותך...

פורסם

ה-18-200 של סיגמא נחשבת עדשה גרועה במיוחד. אם צד שלישי, אז טמרון 18-250.

פורסם

אם אתה מתמקד בנופים וטיולים, הטווח הרחב יהיה יותר רלוונטי בשבילך.

וכמו שכתב ידידנו פאולו = הסיגמה הזאת אפילו יותר גרועה מה 70 300 שלהם.

פורסם

ok

so what kind of lans will be good for me?

thanks

ben

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

למה שלא יקנה מצלמה בתאילנד?! ניקון מיוצרת שם.

בן,תברר כמה עולה הD90 שיצאה עכשיו לחנויות(ממש השבוע).

בארה"ב היא עולה עם עדשת קיט (18-105) שנחשבת לעדשה מעולה כ1300 דולר.

לעומת ה80 המיושנת אם זה תופסת לא גדולה עדיף לך להשקיע אותה(בנוסף יש מסך 3 אינץ' וכל מיני פיצ'רים כמו שיש בD300).

הדבר המיוחד של הD90 הוא שהיא מצלמת וידאו HD! (מוגבל ל5 דקות כל צילום אבל זה גם משהו).

אם אתה הולך על הD80 בסוף,כמו שאלכס המליץ,ה18-200 הכי טובה לך כי היא מחסה יותר טווח ולא תצטרך לרכוש שני עדשות(אחת טלסקופית והשניה זוית רחבה).

בן.

Got To love It

• תוכן חדש...