Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

לפני כ 8 שנים הייתי גר באילת ותמיד הייתי נוסע דרך מצפה רמון מהסיבה שבניגוד לכביש הערבה לא היו שם מכמונות מהירות.

היום אחרי הרבה שנים שאני לא מעודכן מעניין אותי לדעת אם המצב עדיין כך בדרך מצפה ואכן אין שם מכמונות מהירות.

אז אם מישהו יודע מה המצב שם בבקשה תעדכנו אותי.

תודה מראש.

פורסם

לפני שבועיים חזרתי מאילת , קצת אחרי יוטבתה הV1 התחיל לצרוח כמו מטורף ואחרי כק"מ הופיע בצד הדרך דבורה!

אחרי כ2 ק"מ הופיע עוד אחת - שים לב! אין לך הרבה צאנס מול אחת כזאת...

סע בזהירות.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

לפי מה שזכור לי המשפחה שלי ואני נסענו משם שנה שעברה ולא היו מכמונות מהירות.

אבל תסע בזהירות!

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

גם בכביש מצפה רמון יש לעיתים מכמונות.

לפני זמן מה נסעתי שם אחרי רכב חביב ונחמד, וכמה דקות אחרי שהוא החליט לנסוע מהר יותר, הוא נאלץ לעצור, ראינו אותו ליד השוטר בצער רב.

בכלל, אני כבר מאוד פוחד לנסוע מהר בכבישים שוממים. הדבורה היא חיה מצויינת לכבישים כמו הערבה ומצפה רמון. בניגוד לבליינדר, לדבורה אין משבש...

פורסם

היי, חולון - אילת דרך מצפה ב3/07: יש מארבים, יותר מאחד.

אילת - חולון לא נתקלתי במארב (באותו תאריך)

נסעתי לאילת לפני חודש, גם דרך מצפה, ראיתי ניידות בנסיעה (לא מארב, יתכן שהיו בדרך).

לסיכום: שומדבר לא בטוח, גם לא מומלץ להרביץ בכבישים האלו, סעו לחופשה בכיף, תהנו ותחזרו בשלום.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לאילת רק דרך מצפה רמון ובסיסי עובדה.

משהו כמו 6 פעמים בשלוש השנים האחרונות, אף פעם לא היתה מכמונת דרומה מב"ש.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

גם אני נסעתי לאילת הלוך חזור דרך מצפה רמון לפני חודש והכביש נקי מכל שוטר או משטרה...

זה ידוע שהכביש הזה נקי ממשטרות חוץ מפעמים מאוד נדירות, לעומת כביש הערבה שהוא זוועת עולם.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

בקשר להתראות הירי:

אני מניח שמדובר על הקטע שבין בסיסי עובדה לאילת העובר בחלקו בצמוד לגדר הגבול, כי רק שם הכביש קרוב לגבול.

היתרון היחיד של הקטע הזה הוא בנוף וביופי של הרי אילת לבאים ממערב.

אולם אפשר לותר על הקטע הזה, להמשיך ישר בצומת שיזפון, לעבור דרך הר עיט ולרדת לכביש הערבה בצומת קטורה.

גם כך "חוסכים" את רובו של כביש הערבה (צומת קטורה נמצאת כ-5 ק"מ מצפון ליטבתה), חוסכים זמן נסיעה (הנסיעה דרך עובדה מאריכה את הדרך) וסיכון (אם בכלל קיים), וכך אני נוסע לאילת בדרך כלל (בערך פעם בשנתיים).

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם
חוסכים זמן נסיעה (הנסיעה דרך עובדה מאריכה את הדרך) וסיכון (אם בכלל קיים), וכך אני נוסע לאילת בדרך כלל (בערך פעם בשנתיים).

טעות, הכביש ממצפה מקצר ב 18 ק"מ, בדוק עם GPS, תחשוב כמה מוסיפות לך הירידות של סדום.

פורסם

נראה שהובנתי שלא כהלכה:

התיחסתי לנסיעה דרך מצפה רמון.

רק לקראת סוף הדרך, במקום לפנות ימינה בצומת שיזפון לכיוון עובדה, ממשיכים ישר עד לצומת קטורה.

בכביש הערבה אני חוזר, בדרך כלל, מכיוון שאיני רוצה לנסוע דרך מצפה רמון בחשיכה, ואף פעם איני יוצא מספיק מוקדם מאילת (בדרך כלל בשעות אחרי הצהרים, מה שלא נותן מספיק זמן לעבור את הנגב באור יום).

מה שכן, כדי להמתיק את ה"גלולה המרה" של כביש הערבה, אני פונה ימינה בצומת הערבה ונהנה ממראה ים המלח. משם, או העליות של ערד, או לאורך ים המלח ודרך ירושלים.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם
נראה שהובנתי שלא כהלכה:

בכביש הערבה אני חוזר, בדרך כלל, מכיוון שאיני רוצה לנסוע דרך מצפה רמון בחשיכה, ואף פעם איני יוצא מספיק מוקדם מאילת

מה הבעיה בדיוק לחזור דרך הנגב בשעות החושך?

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

איני אוהב לנסוע בחשיכה בכבישים צרים, מפותלים וחשוכים.

נסיעה בחושך מעייפת את העיניים, שלא לדבר על כך שבחזרה מחופשה באילת רוצים לישון, ואיני רוצה לגמור את הנסיעה מותש, שלא לדבר על תאונה.

כביש הערבה, שבדרך כלל אני מגיע לאמצעו עם חשיכה, אינו חשוך, מכיוון שפנסי המכוניות הרבות הנוסעות בו במוצאי שבת מאירים אותו. אין לי בעיה לנסוע לאט יותר מהמהירות ה"טבעית" שלי, ואת ה"טיסה בגובה נמוך" אני משאיר לדרך דרומה...

הקטע הבעייתי היחיד הוא מצומת הערבה ועד כביש באר שבע-תל אביב. נכון שאם נוסעים דרך דימונה הכביש מתרחב כבר באיזור דימונה, אולם כך אני מפסיד את העליות של ערד...

מאיזור באר שבע אין בעיה, כי הכבישים משם ועד איזור תל אביב דו מסלוליים ואפילו מוארים בחלקם.

ידוע לי שיש אנשים המעדיפים לנסוע בחושך. אני לא!

עד 27.1.2020 אני עסוק

• תוכן חדש...