Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עצה אישית קח שני ארסנלים הם ישברו לך את הרכב אם אתה מעוניין לטעימה קטנה של ארסנל בודד אתה מוזמן ליצור איתי קשר בפרטי

מה עדיף שני ארסינלים או JL W7

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכי טוב בישבילך לשמוע כמה סאבים . לקנות אתה תמיד יכול , זה לא בעיה . ממהשהו אימליצו לך יש לאנשים מפורום , תבקש מהם , עוד דבר תישמע אותם ברכב שלך .

פורסם

אתה צריך לשמוע w7 וארסנל כדי להחליט בעצמך. מבחינת עוצמה w7 יותר חזק מארסנל בודד אבל לא מ2 אני חושב. חוץ מזה שw7 יעלה יותר מ2 ארסנלים

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא רק ש W7 עולה יותר משני ארסנלים

אם תסתכל על הCONE DISPLACEMENT של הדרייברים, 13 בודד [למשל] בחיים לא יעמוד מול זוג 15, לא משנה מה תביא מולם.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לדעתי ה jl עולה על הארסנלים בכמה רמות..

[אבל שוב פעם תלוי מה אתה מחפש

וקח בחשבון שההתנגדות הסופית של ה jl הוא 3 אום כך שתצטרך מונו חזק מאוד שמוציא לפחות 1000 rms ב 4 אום!

רק כך תוכל לעבוד עם הסאב בצורה האופטימלית

קח בחשבון שמונו כזה עולה הרבה בדרך כלל.

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

אולי ה-JL יותר טוב מארסנל, אבל זו לא ההשוואה פה (כי הם לא ברי השוואה. אם כבר להשוות אז את ה-Q או את ההאבוק ל-W7). בכל מקרה, מבחינת תמורה למחיר, גם איכות וגם עוצמה, אכן 2 ארסנלים יספקו את הסחורה טוב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מחיר של ה- W7 + ההגברה שהוא דורש

אישית לא הייתי מכניס אותו כאן למשוואה, מלא מלא כסף על באס

יש דברים אחרים שאפשר לשים עלייהם את הכסף.

לבאס חזק במיוחד ומדיוק האפשרות בתקציב לא גבוהה מדיי היא FI Q15 (שעולה 2700 ש"ח +-) + המגבר סאנדאון 1500 (שעולה כ- 3000 ש"ח +-) או הסאנדאון 1000 (שעולה קצת יותר מ- 2000 ש"ח)

ה- W7 עולה המון כ- 5000-6000 ש"ח!

אולי תוכל להשיג מספר אנשים כאן בפורום שמוכרים ביד שנייה במצב מדהים (לפעמים) ב- 2500 ש"ח

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

ראיתי W7 יד שניה כולל תיבה אטומה בסביבות 2000 ש"ח

12W7 שזה בסביבות 750RMS ב 3 אום

המונו שיש לי - אלפיין נותן 700RMS ב 4 אום ו 1000RMS בשתי אום

כך שסביר להניח שזה ייתן בסביבות 800-850 RMS ב 3 אום - שזה דיי סביר

שני ארסינלים עולים בסביבות 3000 ללא תיבה וגם הם מתאימים למונו בול

אז מה עדיף מבין השניים -?

חוץ מזה אני מעדיף סאבים של 12" ולא 15 - לי כרגע יש שני VMAXים 15" בתיבה אטומה והם לא מספיק טובים- יורדים יותר מדי נמוך. ולא מספיק מדויקים

והרכב הינו סובארו B4

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

ממליץ לך לשמוע את האבוק לדעתי ברמה של W7 ואולי אפילו יותר טוב ממנו והרבה יותר חזק ממנו חוץ מזה שהוא גם זול בהרבה מW7 ויהיה קצת יותר זול מ2 ארסנלים.

IBIZA 20vt

פורסם

הסאבים האבוק מוצלחים +.

גם ה JL הוא סאב מוצלח ++ אבל הוא מקבל גם - בגלל עלות שלו ושל ההגברה הנדרשת עבורו.

אני הייתי שם צמד ארסנלים.

גם ה IDMAX סאב מוצלח +.

פורסם

סליחה על ההתפרצות אבל, יורדים יותר מדי נמוך?? זו המטרה, לא?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...