Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום ביציאה מהעבודה (האוטו עמד כל היום בשמש - לא נראה לי שקשור) בזמן עקיפה התחילה להבהב נורית מנוע צהובה והרכב התחיל לרעוד - גדישה היתה בערך על 1 באר(גודש מקסימום עד 2 באר). בהורדת הרגל מהגז הרעידות פסקו והנורית כבתה. בתוך העיר הבעיה החריפה, בסל"ד נמוך מורגש חוסר סחיבה משמעותי כמו כן הרעידות מתגברות. גם בסרק, המנוע רועד ועובד בצורה לא רציפה.

יש רעיונות או כיוונים? כמו כן האם יש מוסך מומלץ בבאר שבע, כי לא נראה לי שאני אצליח להגיע לרון במצב כזה, למרות שבכביש המהיר הביעה היתה פחות חמורה.

תודה מראש.

דימה.

פורסם

אני אזרוק לך כיוון לבדיקה, אבל קח בחשבון שאני לא מכיר את הרכב שלך ואת מע' ניהול המנוע בו.

פתח מכסה מנוע ובחן ויזואלית ובמישוש את כל מה שאתה מצליח לראות ולגעת. חפש צינורות מנותקים/מקופלים/קרועים וקונקטורים משוחררים. שים לב במיוחד לחיישן MAP או MAF , בהתאם למה שקיים אצלך, אבל אל תזניח חיישנים אחרים, כמו למשל TPS.

אם יש ברכב כבלי מתח גבוה של הצתה ומפלג, שווה לבחון אותם בעיון ואת החיבור שלהם לאן שהם צריכים להיות מחוברים, וכן לפתוח את מכסה המפלג ולראות מה הולך בפנים (אבל קשה לי להאמין שברכב כזה עדיין יש מפלג).

• ספונסר פורום
פורסם

כנראה שהלך לך סליל הצתה .

מחירו של חדש כזה כ 400 שח .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה לכל המגיבים.

בסבירות גבוהה התקלה אותרה. נמצא צינור נשם קרוע לגמרי, תלוי על סיבים בודדים.

מחליפים מחר, מקווה שזה יפתור את הבעיה....

פורסם
כנראה שהלך לך סליל הצתה .

רון ידידי, כמו תמיד פגעת בול, אפילו בלי לראות את הרכב. הצינור נשם אמנם היה קרוע, אך לא זאת היתה התקלה. בסריקת זיכרון תקלות נמצאה תקלת Cylinder 1 Misfire. הוחלף סליל הצתה מס' 1 והרכב נוסע כמו חדש.

• ספונסר פורום
פורסם

אני מקווה שהשתמשת בסליל מקורי בלבד ,

יש תחליפי זבל בשוק שעושה צרות עם מחשב המנוע .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...